- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мале ко стана декса
имаме ендо момче в класа той уцели едно момиче в класа в окото с капачкаи момичето като ревна малеее по - късно като и мина се разкреще бута чинове ама много слабо такова момиче да не кажеш че е силан , та момчето като и нсе развика все едно тя е виновна ама аз си седя и гледам и се чудя какво да праа накрая им каах да млъканат
но въпроса ми е момчетата от вашите класове биятли момичетата аз лично не бих ударил момиче а ВИЕ?????
Първоначално написано от MELON
силан сензитив
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
аз съм малко тъпичък пък и от бързото писане а и не проверявам какво пиша не ми се сардетеПървоначално написано от shadow_
![]()
Мии.. Аз не бих ударил..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
mi bahte mu6karite deto biqt momi4eta wee kat tolkova mn mu se biee 6to ne nabie nqkoi po golq togava 6a se kaje 4e egolqm poboinik i mn silen puk i tq si e prava da bluska 4inovete se edno viee nqq da bluskate ako nqkoi puostupi s vas po su6tiq na4in
ми .. мене САМО едно мом4е ме е удряло![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Педал шибаааааааааан !!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Божее кви са тея момчета дето посягат на момичета, за мен тва си е някво избиване на комплексипълна простащина.То е ясно че и най-хилавото момче ако удари шамар на някое момиче ще и се отвинти главата
да се бият с някое момче, като са такива пичове
![]()
А иначе в миналия ми клас момчетата си позволяваха да удрят момичета и то постоянно, без някяква причинаВ сегашния ми клас няма такива работи, никой не си и помисля за бой
![]()
Ami tova be6e v 3-4-ti klas,sega sam 10-ti nqma takiva raboti,daje obratnoto vmesto da ni udrqt nas momi4etata ni pazqt ....
VsQkA SlUcHaInOsT E ChiStO NaMeReNiE !!!
Аз също!аз лично не бих ударил момиче
Не се е случвало да ме бие съученик,нито друго момиче да е бита от наш съученик.Веднъж в 8 клас с един съученик се скарахме,но до бой не се е стигало.
В нашия клас имаме едно момче .. и не,не ни бие.![]()
Ти защо не се опита да спреш тоя,а? Гледал си викаш..![]()
az sam se bila s momcheta daje ne 1 pat .. ama bqh po malki .. sq samo s dumi gi zabiwam![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
сякви изруди
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бяхти тъпака тоя от твоя класА ти к'во гледаш сеир ,за к'во не защити момичето или не щеш 'да се излагаш' пред момчето? =) ??
Ц,ц,Ц,Ц,Ц
Ако Се Питате защо не съм постъпил достойно и не съм я защитил (еми аз съм голем изрод ) ЗАКЛЮЧЕНИЕ : БЕШЕ МИ ИНТЕРЕСНО![]()
![]()
![]()
В нашият примерен класмомичетата бият момчетата понякога
![]()
![]()
като се замисля не ме е удряло
а веднъж по погрешка замалко щеше да ме оцели с маркер по главата ама се разминах![]()
а това е много гадно - момче да удря момиче...![]()
Вчера по погрешка хварлям на 1 от моя клас чантата. Часовника се откача, чантата прави ляв завой и централно в глатавата без да исках стана![]()
Тва да удариш момиче е супер тъпо.Вчера в часа по английки един педал от моя клас ми изля кола на главата,а учителката не реагира само го изгледа някак странно и измрънка нещо супер тихо и даже неможах да я чуяДаже не ме пусна да ида да се измия.После цялата коса ми лепнеше и неможех да я среша.Нашите момчета супер мн се лигавят ама чак до бой не се е стигало ..
Ми мен един път ме е удряло момче и то без да искам по погрешка ама аз не разбрах и го ударих в слабинитеЕ поне сим върнах,че яко ме удари и той
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хаха, вие кой клас сте?Първоначално написано от MELON
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
В новия ни клас се познаваме малко ама тва не ни пречи да се пукаме от бой.![]()
![]()
![]()
Im hot you are not!