.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    sofia Bulgaria

Харесвам едно момиче

Хора може би тая тема я има вече ма не ми се сардете.
    Аз съм на 14 години.Тази година кандидатствах и влезнах в НТБГ. В нашия клас има едно много хубаво момиче,в което се влюбих (на никой да не му се струва сътанно щото аз наистина я обичам).Познаваме се само от 2 седмици но с всеки ден я обичам повече.Момичето каза че си има гадже вече. Незнам какво да направя. Моля помогнете защото я обичам много.

Град
    Paradise
    За две седмици истинска любов ми звуи малко съмнително, ама айде Зависи от гаджето и и главно от нейните чувства. Ако го обича - кофти за теб. Ако не - остава ти да чакаш да приключи всичко между тях. Ако го обича, но теб обича повече - пак чакаш - ще го остави заради теб, ако наистина иска да е с теб. Ако ви обича и двамата еднакво - лигла е, остави я.

Град
    sofia Bulgaria
    Ем с нея сме се виждали и преди!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ехее познавате се от 2 седмици и я обичаш..
    Младите много лесно взехте да се влюбвате (младите хаха аз съм на 16 )
    Ама за 2 семдмици не ми се вярва да я обичаш.

Като си н а 14 лесно се привързваш.Усобенно ако ти е първата.Мога да ти кажа, че не я обичаш а просто я харесваш ,но кой знае..Може да греша..
    Амии ,ако тя е влюбена в приятела си става сложно за теб.
    Но ако не е просто трябва да чакаш шанса си .Да и кажеш какво чувстваш па от там нататък , ако и тя чувства съчото към теб, всичко ще си дойде по мястото.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    sofia Bulgaria
    Ем аз мисля че я обичам защото немога да спра да я санувам и да мисля за нея. Мерси на сички които се опитвата да ми помогнат.Благодаря!

Град
    На ЛуНаТа
    опитай се да се държиш с нея като приятел-така ще разбере че може да ти има доверие , ще те опознае по-добре.в никакъв случай обаче не я притискай-така може да се отдръпне от теб още повече
    When you love someone, and they break your heart
    Don’t give up on love, have faith, restart!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не бих го нарекла любов, по-скоро привличане... Щом си има гадже няма какво да се занимаваш. Не мислиш за нея и си я избиваш от главата. Ако си решил, че е перфектна и толкова красива, че да не можеш да откъснеш очи от нея, потърси недостатъци, които да те отблъснат.

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от toni_nemezis
    Ем аз мисля че я обичам защото немога да спра да я санувам и да мисля за нея. Мерси на сички които се опитвата да ми помогнат.Благодаря!
    Просто си обсебен от нея..
    Това ,че мислиш постоянно за нея не значи ,че я обичаш..

Ноо ти си знаеш най-добре.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Бахти пуберите днешно време са мн станни .. нищо няма да правиш като си има гадже.. ще ти мине, а и да FFS научете се, че НЕ ЗНАМ, НЕ МОГА, НЕ ИСКАМ се пишат отделно
    The Spark

Май само си внушаваш, че я обичаш. За 2 седмици... Малко нереално ми звучи. Щом си има гадже, просто не се занимавай с нея.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има си приятел-не я закачай.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ти си влюбен ,не я обичаш . . най-добре контактувай с нея ,разбери как е с нейният приятел ,колко време са заедно ,карат ли се или са си в добри отношения ,обичат ли се и ако го обича - остави я да е щастлива с него ,не им проваляй връзката от егоизъм - все пак ако я "обичаш" искаш да е щастлива нали?
    А ако пък връзката им е пред разпадане - тогава вече можеш да се опиташ да се сприятелиш с нея и да се опознаете повече и с времето ще видиш имаш ли шанс или не

Град
    Sofia
    Щом си има гадже по-добре я остави да си бъде с него.Примири се с мисълта че поне за сега не можеш да бъдеш с нея,все пак не си и помисляй да се опиташ да ги разделиш щото мн гадно ще постъпиш.Остави я да си бъде щастлива с това момче,пък с времето ще видиш как вървят нещата-може и да ти се отвори късмета по някое време....

Re: Харесвам едно момиче

Хора може би тая тема я има вече ма не ми се сардете.
    Аз съм на 14 години.Тази година кандидатствах и влезнах в НТБГ. В нашия клас има едно много хубаво момиче,в което се влюбих (на никой да не му се струва сътанно щото аз наистина я обичам).Познаваме се само от 2 седмици но с всеки ден я обичам повече.Момичето каза че си има гадже вече. Незнам какво да направя. Моля помогнете защото я обичам много.
    За 2 седмици сигурно знаеш всичко за нея, как би реагирала във всяка ситуация, какви страхове има, какво обича и т.н. ... карай си работата ! между другото е СУПЕР тъпо приятелката ти да е от твоя клас ...

em po nekakav na4in ako moje6 da i pokaje6 4e ima6 4uvstva kam neq moje da stane ne6to a 2riq variqnt e da iz4aka6 momi4eto da skasa s mom4eto
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Град
    people`s wet dreams
    Действай , бори се за нея ако не ти се иска да мастурбираш по неин адрес

0х х0ра незнам тя има приятел ... и в друга тема сп0менах че ак0 тя прецени че си струва да 0стави приятеля си заради теб хараби ... ама кф0 значи да се б0риш за нея .... да им пр0валяш връзката малк0 п0 малк0 пр0ст0 ак0 тя наистина държи на нег0 т0лк0ва бърз0 ще ти тегли една майна чееее даже няма и да забележиш .... п0сле 5 г0дини се гледайте тъп0 се едн0 сте си изяли десерта .... ак0 знае че имаш някв0 увлечение към нея зарежи нещата нищ0 няма да се случи ама ак0 не знае земи и кажи ... пък я 0стави сама да прецени .... няма смисъл да и са натискаш излишн0 т0ва м0же сам0 да я раздразни

ми опознай я
    ма тя да не те опознава! не се давай бързо, защото няма да й е интересно
    след като станете по-близки
    прави се че не я виждаш и изчакай тя да те поздрави, чакай да те заговори, да й стане интересно ; )

а гаджето - ми ако се представиш по-добре имаш шанс ; ) нищо никога не се знае, но винаги уважавай това, че тя има връзка. не се натрапвай

Град
    sofia Bulgaria
    Благодаря на всички! Ще ви послушам и няма да и се натрапвам и ще я оставя сама да прецени! Благодаря ви много още веднъж!

Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Ехее познавате се от 2 седмици и я обичаш..
    Младите много лесно взехте да се влюбвате (младите хаха аз съм на 16 )
    Ама за 2 семдмици не ми се вярва да я обичаш.

Като си н а 14 лесно се привързваш.Усобенно ако ти е първата.Мога да ти кажа, че не я обичаш а просто я харесваш ,но кой знае..Може да греша..
    Амии ,ако тя е влюбена в приятела си става сложно за теб.
    Но ако не е просто трябва да чакаш шанса си .Да и кажеш какво чувстваш па от там нататък , ако и тя чувства съчото към теб, всичко ще си дойде по мястото.

+1

Мисля същото ама с 1 малка разлика на 17 съм

ЛЕЛЕ. Защо не съм я видяла по-рано тая тема... споко и аз в осми клас си мислех, че съм влюбена в един съученик Кажи в кой кабинет сте аз ще говоря с нея Не си струва да си тровиш нервите. Хем ти е от класа, хем си има приятел. Кофти е дори когато е от самото даскало. Повярвай ми. Това е тбг все пак..
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Начи братле..Проблема ти си има решение...викаш 20 човека мафия, намирате гаджето и, поздравявате го и него и сичките му роднини, колкото се може по цветисто, и проблема е решен. Минал си частта с "Чакай да скъсат" по бързата процедура..после само зарибяваш мацката и си готоф

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Еххх... заек в НТБГ!Всички зайци там са супер заблудени за света :P споко не го казвам за да обидя някой заек ами защото е така!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

остави я да бъде щастлива с гаджето си

Бъдете само приятели и до там.А и освен тва сте от 1 клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си