.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Едно въпросче :P

Момичета искам да ви попитам,какво в поведението на едно момче(което иначе много харесвате),би ви отказало от него завинаги :P

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мен би ме отблъснало,ако момчето се държи като простак,ако не знае как да подходи към мен...Държи се като клоун има и още неща,но тези най-много ги мразя....

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Мен би ме отблъснало,ако момчето се държи като простак,ако не знае как да подходи към мен...Държи се като клоун има и още неща,но тези най-много ги мразя....
    Мен също биха ме отблъснали тези неща...
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    +
    My life is music !

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от no_baby
    Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    +
    +1 не ги разбирам момчетата като си харесат някое момиче и се държат като простаци

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    подкрепям горните мннения

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ако повърнеш върху нея няма да те хареса...
    The Spark

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Ako se durji kat PULEN idiot i se hili kat ZADRUSTENQK. I ako ima adski golqmo samo4uvstvie i misli,4e momi4etata se vurtqt okolo nego

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    o strahoten vypros..v momenta sym tochno v tova polojenie..ama po zle..pyrvonachalno kat mi beshe tyjno..kat mu spodelih nqkoi neshta..takiva tyjni..deto se seki moje da se razchustva..toi mi se ismq..!!! po natatyk kato mu kazah che go haresvam toi zagubenqka nishto ne kaza..i se ismq edva li ne..abe..bih mu shuta edva li ne..PULEN PROSTAK..nai mrazq kat se smee na vsqka vtora duma..!!!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Би ме отблъснал, ако се държи като пълен простак.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да ме отблъсне . . не знам ,да се прави на интересен пред приятелите си и да са му много по-важни . . това беше станало със сегашният ми приятел 2 дни мълчах и като го извиках като направих 1 скандал ,сега да го видите какъв е тих и мирен =)

ами ако е някав абсолютен селянин и кретен и мисли самоза себе си и незнае какво да каже ....
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

izre4enieto "K'vo iska6 da ti kaja zada mi pusne6?"me otkaza ot 4ovek na koito mn durjah.
    ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI

Amii.. nai-mn mrazq, kogato se pravi na interesen pred priqtelite si i naprimer hodim na kino ii se durji super sladko, no sled tova slu4aino sre6tame nqkoi negovi priqteli iii toi napulno zabraa, 4e sum zad nego i mu hoda sled gyza ..

Ili pyk, ako obijda priqtelkite mi... nai-mn tva mu mrazim..

P.S. Nai-hubavo e, kogato mom4eto te jelae i te glea s perverzen pogled
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    + ako me haresva,100% nqma da me vpe4atli kato se natqga.Ne razbiram za6to nqkoi mom4eta predpo4itat tozi podhod-da go razdavat ma4ovci i guzari,da se natqgat?!

... най-мразя парцали да ми се правят на хавлиени кърпи... (банално ама истина )
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ako se durji ,kat pulen idiot,kreten..ili se smee na ni6o ili se prai na mn golqma rabota ili,ako bi odaril momi4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си