.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

хамстерчето ми...

Вижте хора, нз къде мога да я пусна и затова я пуснах тук. Хамстерката ми роди за трети път 6 хамстерчета- 1 оживя. Сега едното и око е изпъкнало много и е сякаш пълно с кръв а другото е затворено. Дали е дето се е напъвала много при раждането, нз. В пон ще я водя на ветеринар, но искам да знам, какво и има. Видях че има подобна тема но не е същото.
    Помогнете ми, моля ви се

Голям фен
    lelelele da vi imam detski problem4eta 4e hamstera ti rodil plahove xaax no nai sme6no mi stana 4e 6te go vodi6 na veterinar
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    lelelele da vi imam detski problem4eta 4e hamstera ti rodil plahove xaax no nai sme6no mi stana 4e 6te go vodi6 na veterinar
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

mi maika mi vika da go ostavim na ylicata, az vikam 4e ne6ta da gledam sgazeni mi6ki na ylicata pred bloka, i go f1rlihme v kazana

Град
    София
    Майката или бебето,което е оживяло
    Smile!?

Град
    В сЪрЦеТо На мОеТо мИлОо {}
    Цитирай Първоначално написано от sweet_choci
    mi maika mi vika da go ostavim na ylicata, az vikam 4e ne6ta da gledam sgazeni mi6ki na ylicata pred bloka, i go f1rlihme v kazana
    Ти нормална ли си ?

уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!

трябваше да го завдеш на ветеринар....горкото хамстерче......

Как ще го хвърлите бе хора, т'ва е живо същество ... и си има малко ...

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Ама кучко шибана,как дори си си помислила такова,пък и да го изхвърлиш.Вие с майака ти наред ли сте бе,бахти уродите,просто сте едни шибани изроди!!! Копелета...бахти ненормалницата

Изрод гаден!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    v kazana omfg nakade otiva sveta........ 4estno ne si mnogo all right
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Омг !Как може да направите такова нещо?Та това е живо същество все пак.

Цитирай Първоначално написано от sweet_choci
    не ми е в стила да го казвам ама....
    ТЪПА СВИНЯ!!

Град
    ФъФф КлубЪъ
    обаче, как тоначало като питаше, никой не писа, а сега как й се нахвърлихте.
    А по темата:
    Не си постъпила честно спрямо животинчето.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Ама кучко шибана,как дори си си помислила такова,пък и да го изхвърлиш.Вие с майака ти наред ли сте бе,бахти уродите,просто сте едни шибани изроди!!! Копелета...бахти ненормалницата

Изрод гаден!
    +100002030404

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от assd22
    обаче, как тоначало като питаше, никой не писа, а сега как й се нахвърлихте.
    А по темата:
    Не си постъпила честно спрямо животинчето.
    Ти изобщо мислиш ли,или защитаваш тази кучка?!Ако някой мжоеше да и помогне сигурне съм,че щеше да го направи,не заради тая садистичка кучка,а заради животинчето!

Изрод гаден!

+ 1

Град
    тhe middLe of nowhere

Изрод гаден!
    +1 ..това е живо същество бе!Сега хвърляш хамстерчета в казаните,след време сигулно ще хвърлиш собственото си бебе там..как може да има толкова гадни хора
    мake cookиes,noт war ^.^

Изрод гаден!
    +

cherry*kiss

OMg .. в казана .. иди на лекар бе бате .. иаче аз съм имала хамстери те живеят по 2 години некуде .. и като умират и на двата очите просто им изтекоха .. нз как да го кажа.. гадну е.. ам тва с казана е нечовешко !!!
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

naisitna ne si postapila pravilno az bqh vav sashtata situaciq obache gi dadoh na edin stroej do nas i stritelite go vzeha sas akvariumcheto i se grijiha za tqh az lichno se overqvah vav tova zatova po hubavo go podari na nqkoi i ne si misli takiva jhestoki neshta da pravij sas tqh

Изрод гаден!
    kva si ti da pishesh i da obijdash kuchka izrod neznam si kvo ne e postapila pravilno mojeshe da q narechesh ubiec ili takiva kato tebe netrqbva da si vzimat jivotinki ama ne i da obijdash po toq nachin shtoto momiche ako beshe chak takav izrod nqmashe da q grize savesta i nqmashe da pishe vav toq sait az imam edno saobshtenie kam neq i tva sledvashtiq pat da pomisli dali moje da se griji za jivotno predi da go vzeme zashtoto i to e jevo sashtestvo

Цитирай Първоначално написано от phenomenon4ety

Изрод гаден!

+ 1

откачени хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си