- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Немски език в началото?
Така...От тази година започнах изучаването на немски език.Както се досещате-нямам си никакво представа от нищичко.По-лошото е,че на учителката не й се занимава много да започва от началото,та на нас ни се налага сами да се оправяме.През цялото време говори на немски,а аз нищо не й разбирам.Пише на дъската думи,изрази,а аз дори не знам правилата за определителните членове и т.н....Купих си помагало,но и там не се започва от самото начало.Непрекъснато бъркам произношението с това на английски,тъй като го уча вече 9 години.Това,за което ви моля,е да ми дадете някакъв сайт,в който има някое и друго правило,упражнение или нещо такова,което да ми бъде от полза...
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Виж тук. Обяснено е доста елементарно, най-вече основните неща.
http://www.word2word.com/coursead.html#german
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
моят съвет е да погледнш в началото на речника си ,повечето имат отпред правилата за произношение и понякога малко граматика, освен това не е зле да си купиш някоя граматика. А иначе за определителните членове трябва просто да ги учиш на изуст ,като част от думата... Успех
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.