За мен най- добрият вариант за триъгълника е епилатор или коламаска.![]()
Ти откри топлата водаПървоначално написано от ellen_
А за другата машинка-ефекта е почти същия,само дето не маха толкова добре косъмчетата и не е рпедвидена за такива длеикатни зони.
![]()
Smile!?
Да, аз съм чувала и за двете. Това първото мислех да си го купя още преди, но още не съм. Сигурно е подходящо щото пише, че е дори за "мустака"![]()
За триъгълника те съветвам да ходиш на козметичка - нито е толкова скъпо па и те прави да изглеждаш супер секси отдолу. Плюс това тя ще ти предложи различни прически.![]()
За косата просто ти тряяя някоя готина маша. Те добрите не горят толко косата, правят супер обем, могат да къдрят и ти дават секси блясък.:P
Казват 4е е необходима само 1 мин,за да разберш
че един човек е специален,1 час за да го осъдиш,
1 ден за да го обикнеш или започнеш да обожаваш,но е необходим цял 1 ЖИВОТ
ЗА ДА ГО ЗАБРАВИШ
Колко струва на козметичка?Първоначално написано от sexy_baby92
![]()
А по какъв начин ще ти ги махнат в козметичния салон? Кола маска или какво?
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Kozmetichkata gi maha s kola maska. Moqta mi vzima 4 lv.
еми значи "тая машинка" мисля че се казва тример ама то всъщност май няма разлика дали ще е с бръснача или с тримера .... тъй че се тая ...![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
Е добре бе хора с кола маска отдолу не ви ли боли?????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
само първите няколко пъти иначе после се свиква :![]()
Нали това е http://www.electron.bg/images/HP6390.jpgПървоначално написано от ellen_
това не ли комплект за почистване на веждиПървоначално написано от lost_in_candyland
![]()
Не, пише че е за тиъгълника и мустака. Не би трябвало да става за вежди защото не скубе, а бръсне. Колко смешно звучиПървоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
извинявамс е тогава бях видяла същото обае за вежди
значи не скуби така ли?![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Едно такова с пружинки?Само като го гледам, ме заболява.
Не, мерси.