.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ...

За мен най- добрият вариант за триъгълника е епилатор или коламаска.

Град
    София

Re: Не сте ли се сещали

Цитирай Първоначално написано от ellen_
    Повечето си съсипват адски косата със преса, също и малко по-безвредното изправяне с кръгла четка, която скуби и адски горещ сешоар... Има едно като кръгла маша на Ровента, но е по-дебело и с него правиш всичко, което казах по-нагоре-сресваш се, изсушаваш се, правиш си обем, изправяш я, накъдряш я(начупваш)... и е много по-добре от преса/сешоар...
    Ти откри топлата вода

А за другата машинка-ефекта е почти същия,само дето не маха толкова добре косъмчетата и не е рпедвидена за такива длеикатни зони.

Smile!?

Да, аз съм чувала и за двете. Това първото мислех да си го купя още преди, но още не съм. Сигурно е подходящо щото пише, че е дори за "мустака"

За триъгълника те съветвам да ходиш на козметичка - нито е толкова скъпо па и те прави да изглеждаш супер секси отдолу. Плюс това тя ще ти предложи различни прически.

За косата просто ти тряяя някоя готина маша. Те добрите не горят толко косата, правят супер обем, могат да къдрят и ти дават секси блясък. :P
    Казват 4е е необходима само 1 мин,за да разберш
    че един човек е специален,1 час за да го осъдиш,
    1 ден за да го обикнеш или започнеш да обожаваш,но е необходим цял 1 ЖИВОТ
    ЗА ДА ГО ЗАБРАВИШ

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby92
    За триъгълника те съветвам да ходиш на козметичка - нито е толкова скъпо па и те прави да изглеждаш супер секси отдолу. Плюс това тя ще ти предложи различни прически.

За косата просто ти тряяя някоя готина маша. Те добрите не горят толко косата, правят супер обем, могат да къдрят и ти дават секси блясък. :P
    Колко струва на козметичка?

Град
    Казанлък
    А по какъв начин ще ти ги махнат в козметичния салон? Кола маска или какво?
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kozmetichkata gi maha s kola maska. Moqta mi vzima 4 lv.

еми значи "тая машинка" мисля че се казва тример ама то всъщност май няма разлика дали ще е с бръснача или с тримера .... тъй че се тая ...
    Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
    2PAC Amaru Shakur

Град
    Казанлък
    Е добре бе хора с кола маска отдолу не ви ли боли?????????????
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    somewhere over the rainbow...
    само първите няколко пъти иначе после се свиква :

Абе момичета... не сте ли се сещали следното:
    Вместо да използвате бръсначка (говоря за триъгълника) има една машинка, не знам как се казва, но е под формата на епилатор, но не скуби. Сега рекламират едно на Жилет такова, но в нас имаме едно по-старо и ефекта е същия като бръсначката, но няма опастност да се порежеш или каквото и да било, само трябва космите да не са много дълги.
    Гледам толкова много момичета се чудят дали да почнат с бръсначка, с което по принцип не е много хубаво, или кола маска, която боли адски... а тази машинка е съвсем безобидна.
    Нали това е http://www.electron.bg/images/HP6390.jpg

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    Вместо да използвате бръсначка (говоря за триъгълника) има една машинка, не знам как се казва, но е под формата на епилатор, но не скуби. Сега рекламират едно на Жилет такова, но в нас имаме едно по-старо и ефекта е същия като бръсначката, но няма опастност да се порежеш или каквото и да било, само трябва космите да не са много дълги.
    Гледам толкова много момичета се чудят дали да почнат с бръсначка, с което по принцип не е много хубаво, или кола маска, която боли адски... а тази машинка е съвсем безобидна.
    това не ли комплект за почистване на вежди

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    това не ли комплект за почистване на вежди
    Не, пише че е за тиъгълника и мустака. Не би трябвало да става за вежди защото не скубе, а бръсне. Колко смешно звучи

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    извинявамс е тогава бях видяла същото обае за вежди

Град
    София :Pp
    значи не скуби така ли?
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Едно такова с пружинки? Само като го гледам, ме заболява.
    Не, мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си