.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Просто вижте даите съвет...

Значи тя е на 15 аз на 21 пишем си от седмица но кажи речи по 15 часа на ден та... опознахме се доста добре гледаме се през скайп лафим си сичко ок кефи ме аз също съм я кефил сичко ок НО! Тя е от Варна а аз от Кранево иначе съм и от Добрич но сега съм в Кранево имаме къща та както и да е Варна и Кранево са близко 30 мин някъде път с автомобил нямал сам гадже от Коледа насам и незнам хлътнах бая по нея нали апък тя ме хареса защото съм добричак а и тя е била наранявана няколко пъти от хора които чукат и бягат ии ми вярва че няма да съм такъв аз не сам такав де та утре трябва да доиде до Кранево с маршрутката но днеска имала температура и се разболяла и аз и вярвам естествено тя ми казва че не ме лъже много ме искала и прочие та ми вика утре ако има температура сутринта нямала да идва викам ок няма проблем тя е съгласна за връзка от растояние ако ще на месеца секи уикенд ще се виждаме но ще се обичаме истински и аз и викам няма проблеми та мисалта мие дали си струва такава вразка апък супер много се привързах към нея както и тя към мен званим си през 30 мин буквално но какво да правим тя ми звани аз и званя явно ме харесва наистина ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз не бих се съгласила на такава връзка,колкото и доверие да имам.

Град
    София
    30min с кола е колкото от нас до моя,а сме в София. Не е много,ако имаш кола-впускай се. Но няма да ви е леко
    Smile!?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami spored men nqma ni6to lo6o da se probvate,imala sum vruzka ot razstoqnie i moga d akaja,4e kolkoto i da e trudna edna takava vruzka,tolkova e i interesna i poddurja6ta adrenalina(ako naistina ste otdadeni edin na drug),a i va6eto razstoqnie ne e mnogo.
    Osven tova razlikata v godinite vi spored moite razbiraniq e suvsem normalna-6 godini.Ta pojelavam vi uspeh i 6tastie,ne si igrai s neq,dano i tq ne te razigrava,za6toto i az sum bila na 15 i znam kak deistvat batkovcite na samo4uvstvieto na momi4etata v tazi vuzrast!Uspeh

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Амии аз в момента имам такава връзка.Дори на по далечно разстояние и се виждаме по рядко..
    Но в такива връзки просто трябва да се чувате по често и ,ако наистина се обичате ще стане нещо хубаво...
    Трябва да се чувате всеки ден поне по GSМ а по скайп е плюс..
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Така е момичето ми званка често по няколко пъти на ден дори днес ме караше да ставам в 9 да влезна в скайп че била на даскало Обаче нямам кола ;( иначе лесно ще хвана маршрутка и ще ида но наще като ги знам къде ще ходиш кво ще правиш :С и незнам .... апък те незнаят че имам някаква връзка..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ае пич не можеш ли да си хванеш някво момиче на 20-24 години, а се занимаваш с 15 годишни при положение че си на 21.. доста смотано ми излгежда А?
    The Spark

Какво казват бабите: Щом се обичат, да се взимат
    Ако наистина се обичате разтоянието няма да ви попречи...моя съвет е да тръгнете (за любовта няма граници)

Няма ли да ти е кофти? Тя е едва на 15! Остави на колко минути път е Кранево от Варна или през колко време си звъните. Щом мислиш, че наистина ще е само с теб, ок. Но минавало ли ти е през акъла, че тя е лапе още и в главата й са, какви ли не глупости.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Какво казват бабите: Щом се обичат, да се взимат
    Ако наистина се обичате разтоянието няма да ви попречи...моя съвет е да тръгнете (за любовта няма граници)
    айде бе, искам да видя как ще си гадже с някой от южна Сомалия
    The Spark

ni6to ne pre4i da probvate az li4no sym s moq priqtel ot godina i 4 meseca sled kato po4nah daskalo se vijdame samo petyk sybota i nedelq.malko e trydno,no se svikva.I samo ne razbrah za6to se pritesnqva6 ot va6ite vse pak si na 21

Цитирай Първоначално написано от Ренка
    ni6to ne pre4i da probvate az li4no sym s moq priqtel ot godina i 4 meseca sled kato po4nah daskalo se vijdame samo petyk sybota i nedelq.malko e trydno,no se svikva.I samo ne razbrah za6to se pritesnqva6 ot va6ite vse pak si na 21
    Щото майка ми е от онея соц времена апък и е супер креслива ии....

А иначе за това дето е лапе еми лапе ама три момчета са и разбивали сърчицето а неискам да попадне на некав курварин или неква отрепка ... а и щом ме иска какво има..

21 i 15 ? nali znaish 4e si pedofil.

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    Е то маи беше педофил тоя които изнасилва младо момиче под 18 годишна възраст.

Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Щото майка ми е от онея соц времена апък и е супер креслива ии....

А иначе за това дето е лапе еми лапе ама три момчета са и разбивали сърчицето а неискам да попадне на некав курварин или неква отрепка ... а и щом ме иска какво има..
    И ти за да я предпазиш ли ще си с нея?! Пък и кога за скромните й 15 години сколасаха 3ма да й разбият сърцето?! Много е хубвао това, че искаш да я "спасиш" от тея курвари ама... Момата е още прекалено малка за теб.

Е кво да я оставя ли ?

Наистина ли имаш силни чувства към нея? Вярваш ли, че тя е е само с теб? Мислиш ли, че тя ти пише истината? Тя е на 15, както казах, нали се сещаш, че е с лапешки акъл:
    1 Ще може ли да ти даде това, от което имаш нужда?
    2 Дали няма утре да се запознае с някой, от Варна, който да е по-като за нея и да ти бие шута?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    abe shtom se obichat da trygnat..az imah vryzka s momche koeto e 5 godini po golqmo ot mene..i toi jiveeshe v shumen v seloto mi..a az sym ot varna..i vryzkata ni prodylji 2 godini..vijdahme se edva li ne samo vakanciite..neto skype imashe..samo tel..ama vse pak..shtom se obichat nqma nishto..i ne mislq che e pedofil..edva li shte q iznasili..kat se zamislim kakvo naistina oznachava pedofil..pyk i ne mislq che edno momche na 21 moje da e pedofil..i toi e mlad..pyk i pedofilite sa golemi myje koito iznasilvat maloletni momicheta..ako sme iskreni..ne vijdam kfo prechi na tqhnata vryzka..ne sa tolkoz daleche..mogat da se vijdat..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А бе не слушай хората Аз имах връзка с момче с 6 години по-голямо от мен и определено това беше една от най-сериозните ми връзки И той беше сериозен и не си игра с мен дори и за миг =) Така че е напълно възможно =) Пробвай се ,само се надявам да не стане така ,че тя да ти разбие всичко ,защото тея по-малките често прескачат от момче на момче =) Не бягай след нея =) Айде и успех!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    няма смисъл от връзка.... ако сте на някво разстояние един от друг... независимо дали е 50,100 или 200 км....
    <N>

само не разбрах защо ти не отидеш,а караш нея ?иначе 30 мин. нишо не е тъй,че какво чакаш?Деиствай
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    А бе не слушай хората Аз имах връзка с момче с 6 години по-голямо от мен и определено това беше една от най-сериозните ми връзки И той беше сериозен и не си игра с мен дори и за миг =) Така че е напълно възможно =) Пробвай се ,само се надявам да не стане така ,че тя да ти разбие всичко ,защото тея по-малките често прескачат от момче на момче =) Не бягай след нея =) Айде и успех!
    Абе и моя приятел е доста по-голям от мен, обаче не съм на 15! Вярно, че е на 120 км от мен, обаче се виждаме редовно. Или аз ходя при него, или той идва при мен. Заедно сме от 2 месеца. Уж всичко е наред, но все пак мацката е на 15!

Град
    in my world!
    бахти вместо ти да отидеш тя да идва не те ли е срам а си на 21 поне 1-вия път ти отиди
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    Kazala si!

az nebih se doveril na takava vrazka
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми