- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто вижте даите съвет...
Значи тя е на 15 аз на 21 пишем си от седмица но кажи речи по 15 часа на ден та... опознахме се доста добре гледаме се през скайп лафим си сичко ок кефи ме аз също съм я кефил сичко ок НО! Тя е от Варна а аз от Кранево иначе съм и от Добрич но сега съм в Кранево имаме къща та както и да е Варна и Кранево са близко 30 мин някъде път с автомобил нямал сам гадже от Коледа насам и незнам хлътнах бая по нея нали апък тя ме хареса защото съм добричак а и тя е била наранявана няколко пъти от хора които чукат и бягат ии ми вярва че няма да съм такъв аз не сам такав де та утре трябва да доиде до Кранево с маршрутката но днеска имала температура и се разболяла и аз и вярвам естествено тя ми казва че не ме лъже много ме искала и прочие та ми вика утре ако има температура сутринта нямала да идва викам ок няма проблем тя е съгласна за връзка от растояние ако ще на месеца секи уикенд ще се виждаме но ще се обичаме истински и аз и викам няма проблеми та мисалта мие дали си струва такава вразка апък супер много се привързах към нея както и тя към мен званим си през 30 мин буквално но какво да правим тя ми звани аз и званя явно ме харесва наистина ...
Аз не бих се съгласила на такава връзка,колкото и доверие да имам.
30min с кола е колкото от нас до моя,а сме в София. Не е много,ако имаш кола-впускай се. Но няма да ви е леко
Smile!?
ami spored men nqma ni6to lo6o da se probvate,imala sum vruzka ot razstoqnie i moga d akaja,4e kolkoto i da e trudna edna takava vruzka,tolkova e i interesna i poddurja6ta adrenalina(ako naistina ste otdadeni edin na drug),a i va6eto razstoqnie ne e mnogo.
Osven tova razlikata v godinite vi spored moite razbiraniq e suvsem normalna-6 godini.Ta pojelavam vi uspeh i 6tastie,ne si igrai s neq,dano i tq ne te razigrava,za6toto i az sum bila na 15 i znam kak deistvat batkovcite na samo4uvstvieto na momi4etata v tazi vuzrast!Uspeh![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Амии аз в момента имам такава връзка.Дори на по далечно разстояние и се виждаме по рядко..
Но в такива връзки просто трябва да се чувате по често и ,ако наистина се обичате ще стане нещо хубаво...
Трябва да се чувате всеки ден поне по GSМ а по скайп е плюс..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Така е момичето ми званка често по няколко пъти на дендори днес ме караше да ставам в 9 да влезна в скайп че била на даскало Обаче нямам кола ;( иначе лесно ще хвана маршрутка и ще ида но наще като ги знам къде ще ходиш кво ще правиш :С и незнам .... апък те незнаят че имам някаква връзка..
Ае пич не можеш ли да си хванеш някво момиче на 20-24 години, а се занимаваш с 15 годишни при положение че си на 21.. доста смотано ми излгежда А?
The Spark
Какво казват бабите: Щом се обичат, да се взимат
Ако наистина се обичате разтоянието няма да ви попречи...моя съвет е да тръгнете (за любовта няма граници)
Няма ли да ти е кофти? Тя е едва на 15! Остави на колко минути път е Кранево от Варна или през колко време си звъните. Щом мислиш, че наистина ще е само с теб, ок. Но минавало ли ти е през акъла, че тя е лапе още и в главата й са, какви ли не глупости.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
айде бе, искам да видя как ще си гадже с някой от южна СомалияПървоначално написано от Jumbie483
The Spark
Щото майка ми е от онея соц времена апък и е супер креслива ии....Първоначално написано от Ренка
А иначе за това дето е лапе еми лапе ама три момчета са и разбивали сърчицето а неискам да попадне на некав курварин или неква отрепка ... а и щом ме иска какво има..
Е то маи беше педофил тоя които изнасилва младо момиче под 18 годишна възраст.Първоначално написано от ell_ownz
И ти за да я предпазиш ли ще си с нея?! Пък и кога за скромните й 15 години сколасаха 3ма да й разбият сърцето?! Много е хубвао това, че искаш да я "спасиш" от тея курвари ама... Момата е още прекалено малка за теб.Първоначално написано от xxxSS
Е кво да я оставя ли ?
Наистина ли имаш силни чувства към нея? Вярваш ли, че тя е е само с теб? Мислиш ли, че тя ти пише истината? Тя е на 15, както казах, нали се сещаш, че е с лапешки акъл:
1 Ще може ли да ти даде това, от което имаш нужда?
2 Дали няма утре да се запознае с някой, от Варна, който да е по-като за нея и да ти бие шута?
abe shtom se obichat da trygnat..az imah vryzka s momche koeto e 5 godini po golqmo ot mene..i toi jiveeshe v shumen v seloto mi..a az sym ot varna..i vryzkata ni prodylji 2 godini..vijdahme se edva li ne samo vakanciite..neto skype imashe..samo tel..ama vse pak..shtom se obichat nqma nishto..i ne mislq che e pedofil..edva li shte q iznasili..kat se zamislim kakvo naistina oznachava pedofil..pyk i ne mislq che edno momche na 21 moje da e pedofil..i toi e mlad..pyk i pedofilite sa golemi myje koito iznasilvat maloletni momicheta..ako sme iskreni..ne vijdam kfo prechi na tqhnata vryzka..ne sa tolkoz daleche..mogat da se vijdat..![]()
А бе не слушай хоратаАз имах връзка с момче с 6 години по-голямо от мен и определено това беше една от най-сериозните ми връзки
И той беше сериозен и не си игра с мен дори и за миг =) Така че е напълно възможно =) Пробвай се ,само се надявам да не стане така ,че тя да ти разбие всичко ,защото тея по-малките често прескачат от момче на момче =) Не бягай след нея =) Айде и успех!
няма смисъл от връзка.... ако сте на някво разстояние един от друг... независимо дали е 50,100 или 200 км....![]()
<N>
само не разбрах защо ти не отидеш,а караш нея?иначе 30 мин. нишо не е тъй,че какво чакаш?Деиствай
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Абе и моя приятел е доста по-голям от мен, обаче не съм на 15! Вярно, че е на 120 км от мен, обаче се виждаме редовно. Или аз ходя при него, или той идва при мен. Заедно сме от 2 месеца. Уж всичко е наред, но все пак мацката е на 15!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
бахти вместо ти да отидеш тя да идва не те ли е срам а си на 21поне 1-вия път ти отиди
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от ell_ownz
![]()
![]()
Kazala si!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
az nebih se doveril na takava vrazka![]()
![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>