Значи тя е на 15 аз на 21 пишем си от седмица но кажи речи по 15 часа на ден та... опознахме се доста добре гледаме се през скайп лафим си сичко ок кефи ме аз също съм я кефил сичко ок НО! Тя е от Варна а аз от Кранево иначе съм и от Добрич но сега съм в Кранево имаме къща та както и да е Варна и Кранево са близко 30 мин някъде път с автомобил нямал сам гадже от Коледа насам и незнам хлътнах бая по нея нали апък тя ме хареса защото съм добричак а и тя е била наранявана няколко пъти от хора които чукат и бягат ии ми вярва че няма да съм такъв аз не сам такав де та утре трябва да доиде до Кранево с маршрутката но днеска имала температура и се разболяла и аз и вярвам естествено тя ми казва че не ме лъже много ме искала и прочие та ми вика утре ако има температура сутринта нямала да идва викам ок няма проблем тя е съгласна за връзка от растояние ако ще на месеца секи уикенд ще се виждаме но ще се обичаме истински и аз и викам няма проблеми та мисалта мие дали си струва такава вразка апък супер много се привързах към нея както и тя към мен званим си през 30 мин буквално но какво да правим тя ми звани аз и званя явно ме харесва наистина ...