- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо отивате ... ?!
Защо ходите на даскало... ?! За да учите или за да си показвате колко нови цветни дрешки са ви купили мама и тати...?!
Аз честно казано ходя и за двете...уча в ПМГ "Акад. С. П. Корольов" Благоевград ии ходя за да уча...ама обичам да си се глася![]()
:P
А вие?
![]()
е ест,че за да уча.Ако искам да си покажа дрешките излизам навънка и готовос"училище"ееееехооо![]()
![]()
Ходя, защото така трябва.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ходя на училище заради приятелите ми, за да си покажа дрешките, за да се кефя в междучасията и свободните часове, ииии на последно място - за да уча...
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
1 za6toto trqbva
2 za da se vidq i prikazvam s priqleli
3 za da zav1r6a i da si namerq rabota
4 rqdko za promqna v v1n6niq si vid
na y4ili6teto samo kontrolni razni i pisane sa gadni,a s16to taka i 4e stava6 rano i xodi6 v d1jd i styd.ina4e e interesno.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Незнам![]()
![]()
![]()
![]()
задължение продстоо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
shtotu mama taka kaza![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
+4Първоначално написано от my baby love
Интересното е ,когато трябва да ходиш на училище - да ходиш и обратното.Аз всеки ден ходя до училище,но така и не стигам до вътре.Седя си отпред в някое кафенце или заведение![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
+1Първоначално написано от Funky Fresh
![]()
Ходя защото искам да се науча да практикувам за вбъдеще тва което уча,ходя и за да се виждам с приятелите си и щото ми е забавно![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Айдеее още хора от блг![]()
Уча в езиковата ... и .. абе общо взето изобщо не ходя за да уча ...
главно за да се видя с фр-те![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ходя за да се свалям с батковците от горните класове!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Защото трябва :/
защото искам да науча нещо.. да завърша и да си изградя кариера![]()
разбира се също и да се срещам често с приятелите.. там общувам все пак.. там са повечето хора с които прекарвам свободното си време![]()
иска ми се обаче не толкова хора да ходят на УЧИЛИЩе за да си показват парцалките![]()
+1 честно казано доста обичам да ходя на училище,защото там си изкарвам много забавно и винаги ми е интересно,а си имам и любими предмети,в които влизам с удоволствие!Първоначално написано от Dessynka
хахааа и аз така ;Д за да видя някой хора.. за да си покажа и дрешките ест...но най вече по задължениеПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Защото така трябва,пък и вече май ми стана навик...![]()
Ходя, защото трябва...
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Защото ми се налага
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
1-за да науча нещо и да мога после да работя това,което ми е кеф,а не да стана чистачка в детска градина. :d
2-за да се видя с приятелите си.
3-ако не ходех щях да умра от скука![]()