- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо отивате ... ?!
ходя само заради едно момиче и с нея праим мн неща там![]()
Sinan Sakic rulzzz
нито едно от двете ходя щотоняам друг избор и щото няма кфо да права в къщи цял ден![]()
![]()
![]()
Ходя защото така трябва за да се видя с приятелите си защото трябва да уча а и ми е забавно![]()
честно казано...по задължение.
макар, че все пак за да науча нещо и да се видя с приятели
Ами .. ходя,защото така трябва.Тъй де не се знае колко ходя ама . .Чувствам го като задължение .
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Ходя, за да уча, отчасти защото трябва, но пък и съзнавам, че по-хубаво от това няма да видя, когато почна да работя.Иначе обичам и да се глася, де.![]()
Според мен въпроса и темата са аски тъпи![]()
ходя..щото искам да се образовам..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ама ти сериозно ли ? Ок, тогава ще ти кажа истината, защо аз ходяХодя защото си умирам там да бъзикам, псувам и т.н такива които се мислят за важни и ходят на даскало само да си покажат новите парцалети купени от мама и тати
Това първо, а другата причина поради която ходя е че в даскалото ми е приятно. Никога не се уморявам от прекаленото много часове, просто защото всеки един час за мен е лек и интересен
![]()
Ако не ходя ще се наложи да се изнеса от вкъщи по решение на майка ми![]()
За да уча по биология и химия ,и да спя
+1Първоначално написано от lqlqlqq
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Защото искам.
Ако не исках, нямаше да ходя. Заеби, до 7ми клас ходих по задължение. Защото така трябва, защото не може да не ходя, защото 'какво ще кажат мама и тати, ако разберат, че днес не съм била на училище' и тнт.
В 8ми клас обаче осъзнах нещо-искам. Аз искам да ходя на училище. Това ще са ми най-безгрижните години, ебаси. Тези, през които маме и тате ще ме издържат, аз няма да си имам друга работа освен да уча. А защо да не науча нещо ново.. нещо полезно?
Също така...
там има много хора. Хора, които познавам, които ме уважават, държат на мен. Класът ми е супер як. Имам хиляди познати там, хиляди много добри познати, както и приятели.
Прекрасно е. Не искам да свършва.
Now is the time for me to rise to my feet
+Първоначално написано от BаllFace
in defense of our dreams...
Ами аз ходя да си показвам бунатрството предтсавено в клошарски дрехи, най-често втора ръка и с 2-3 размера по-големи от нормалното. Удобно и практично - все едно си като у дома си и просто си решаваш задачките на Стойчева или рисуваш пейзажчета на Събева...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
+1Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaradi y4ili6e, mom4eta i pokazvane na toaletite
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
По задължение...писна ми...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lqlqlqq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахха да..абее първо за да уча..второ за разнообразие...цял ден в нас е скучно..после щот даже и малко открих доста яки момчета от 10ти клас деа![]()
аа да и за да се чуда колко зле са останалите..аа и за да пуша
![]()
.!.
Ами няма как да си показвам дрешките,щото първо не съм някоя фешънка,която се интересува само от дрехи,и второ,защото имаме унифрми и няма как![]()
Ходя на даскало...и аз незнам защо.Просто съм задължена.
Задарди приятели не ходя,приятелите ми не учат в моето даскало,а в класа имам само една истинска приятелка(незнам дали е истинска)
Следователно ходя на даскало просто защото трябва![]()