Цитирай Първоначално написано от anonimen12
вие сте влюбени с партньора си, от достатъчно дълго време сте заедно, обичате се наистина и двамата и сте си го доказали. връзката ви е наистина сериозна и сте си представяли сериозни стъпки като заживяване заедно и тн. наистина не можете един без друг...
но един ден се случва така че единия трябва да замине в чужбина. (не за няколко месеца, или година, а за наистина дълго време...)

какво бихте направили? ще се разделите с мисълта че връзка от разстояние не може да има, ще го убедите да не заминава, ще зарежете всичко и ще заминете с него защото го обичате повече от всичко, ще съжалявате че сте го срещнали и всичко е било толкова хубаво...

аз мисля по този въпрос от известно време, надявам се да не се случи никога (въпреки че има шанс един от нас да замине) но просто не знам какво бих направил, без нея не бих могъл да живея защото имам само нея. мъча се отскоро и не мога да измисля за да бъда подготвен евентуално ако това се случи
вие как бихте направили? благодаря ви
na men tova mi se sly4i, samo 4e toi ne moje6e da doide pri men, tai kato po tova vreme bqxme s vizov rejim za UK. sled malko pove4e ot 3g ot kakto se sre6tnaxme i bqxme zaedno i na razstoqnie, ne6tata se opletoxa adski mnogo, zavar6ixa mnogo grozno i bolezneno za men. sega pak iska da se saberem i t.n. no az nqkak si mislq 4e vsi4ko se promeni kakto i nie samite i 4e da, imame 4yvsva edin kam dryg, no moje bi glavno se opitvame da varnem vremeto nazad, da prejiveem vsiko otnovo, da popravim gre6kite si, a tova nikoga nqma da stane.
ne moga da ti dam savet, samo moga da ti kaja 4e tezi sityacii sa mnogo, mnogo obarkva6ti i bolezneni i e preporaitelno da se izbqgvat vrazki na razstoqnie, rano ili kasno se poqvqva nedoverie, karanici i kakvo li o6te ne. trydno e.