- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в извънземни?
ами да и аз вярвам![]()
Cruel Intentions
Вярвам не е подходящата дума в случая. Можеш да вярваш в Бог,в Буда,в късмета,в суеверия,в себе си,но как се вярва в извънземни?
Предполагам,че съществуват такива организми извън нашата планета. Дори съм почти сигурна,че е така. Космосът е нещо твърде голямо и разнообразно. Вероятността някъде да се е зародил живот не е никак малка.
Еее ... аз пък НЕЕЕЕЕЕЕЕ :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
daaaaaaaaaaaaaaaaa az daje poznaam edno![]()
Разбира се. Вярвам, че същетвуват...но за вяра в тях самите...![]()
И аз пък нееее!!!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
По точно на психиатър... Направо цял сеанс трябва...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
РАЗБИРА СЕ ЧЕ ДА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та нали ни следят от летящите чинии по цял ден и цяла нощ. Докато спим ни имплантират чипове в тялото които отчитат кога ходим до тоалетната![]()
По цял следобед между 14:27 и 16:12 ни облъчват с рентгенови лъчи...![]()
Ама аз съм хитър-ходя с шапка омотана в станиол и залепена с тиксо на главата така че да не ме облъчват. А вие всички ще остареете млади заради лъчите-хаха,преебани![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
не сме сами![]()
моммчее !!!
Първоначално написано от kypidoncheto
Първоначално написано от storex
Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
xexe mersi za suveta![]()
незнам!
Все още се чудя,защо САЩ е най-посещаваната държава от НЛО и,защо най-често те са очевидци на паранормални явления,а при нас в България няма такова нещо?![]()
Първоначално написано от tqnkо
![]()
Кръговете в Английските поля, появили се през миналата година, изглежда, не са оставили съмнение у нито един здравомислещ човек какво изобразяват. Достатъчно е да видите дванадесетоъгълната звезда, която е закрепена с 36 лъча към вътрешен шестостен, затворен в кръг с диаметър 200м. Подобен орнамент, както потвърждават специалистите, много напомня на напречния разрез на двойната спирала на ДНК.
Друга фигура, появила се на 14 август 2002 г. също събуди невероятен интерес. Изображението е с размери 110м. дължина и 76,2м. ширина и много наподобява компакт диск с двоичен код и маркери за начало и край. Информацията е представена в 8 разрядни сегменти, разделени от по-тесни сегменти-синхронизатори. Информацията се чете по спирали от центъра към края и представлява набор от символи на ASCII от международната английска кодировка. Между отделните пътечки с данни има празни раздели. Декодираното съобщение гласи:
“Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still time. EELRIJUE.
There is GOOD out there.
We OPpose DECEPTION.
Conduit CLOSING [bell sound]”
И така, все по-настоятелно се налагат няколко извода:
1. Пиктограмите не са фигури, появили се в следствие на елементарно завихряне на въздушни маси. Тяхната сложност, съвършенна точност и разнообразие на форми категорично отхвърлят такова обяснение.
2. Математическата точност на изображенията говори за намесата на интелект, добре запознат с основните закони в математиката (геометрията).
3. Пиктограмите, най-вероятно са опит за контакт и изпращане на някакво послание към нас.
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
![]()
![]()
![]()
има извън земни как пък не
![]()
![]()
![]()
Вярвам, че има живот извън нашата галактика, но не вярвам, че са зелени човечета с антенки на главите![]()