- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Можете ли да готвите? Какво готвите най-добре?
Спагети,мекици(ама с готово тесто) ,супа,яйца и тостер-голяма майсторка съм
![]()
;]
Мога да си правя всякакъв вид яйца, варя, пържа и пека картофи, палачинки, салати. Да готвя манджи или правя супи не съм пробвала. Ама мерака ми е да се науча да правя шкембе чорба и мусака.![]()
Ми не готвя много но но 13 съм и понякога готвя пържени картофи, кюфтета и кебабчета на скара, макарони, спагети, яйца на очи, пълнени чушки с ориз и кайма. От време на време правя салати, таратор, руска салата....
![]()
Don't worry, be happy!
Само ти си , срамуваш ли се?Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Аз като се преместих на общежитие миналата година (за кратко) ме оставиха с парти грила и вътре принцеси с кашкавал и казва съквартирантката "отивам да се къпя, извади ги като са готови" и аз с паникьосаната физиономия питвам "А как изглеждат принцесите като са готови?0.о"
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Амиии мога да си готвя, даНай-добре правя пържени картофки, спагети, пица, омлети, както и (не знам как се казват точно) картофки на фурна с топено сирене и масло - стават божествено вкусни :P Супички мога да си правя, десертите що годе ги докарвам също. Абе гладна няма да остана
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
малко ...![]()