.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен Аватара на Riot
    filiq namazana s maslo
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Най-вкусните пълнени чушки правя. [-o<
    НЕ ВЯРВАМ!!!

Град
    при мама
    Спагети,мекици(ама с готово тесто ) ,супа,яйца и тостер-голяма майсторка съм
    ;]

Мога да си правя всякакъв вид яйца, варя, пържа и пека картофи, палачинки, салати. Да готвя манджи или правя супи не съм пробвала. Ама мерака ми е да се науча да правя шкембе чорба и мусака.

Епа, само аз ли не мога да готвя?

Ми не готвя много но но 13 съм и понякога готвя пържени картофи, кюфтета и кебабчета на скара, макарони, спагети, яйца на очи , пълнени чушки с ориз и кайма. От време на време правя салати, таратор, руска салата....
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Епа, само аз ли не мога да готвя?
    Само ти си , срамуваш ли се?

Аз като се преместих на общежитие миналата година (за кратко ) ме оставиха с парти грила и вътре принцеси с кашкавал и казва съквартирантката "отивам да се къпя, извади ги като са готови" и аз с паникьосаната физиономия питвам "А как изглеждат принцесите като са готови?0.о"

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Амиии мога да си готвя, да Най-добре правя пържени картофки, спагети, пица, омлети, както и (не знам как се казват точно) картофки на фурна с топено сирене и масло - стават божествено вкусни :P Супички мога да си правя, десертите що годе ги докарвам също. Абе гладна няма да остана
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    София
    малко ...

обичам да правя нови неща и да си прая експерименти...но манджи не съм правила...най-много обичам да правя салати с много работи вътре и сосове върху тях...и различни неща с пилешко месо...ще отворя ресторант като имам пари

Just laying on the beach and having fun...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си