- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Можете ли да готвите? Какво готвите най-добре?
мии попринцип ако се постарая.. мн неща мога да направяама най-добре правя пица.. нещото което и най-много обичам
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Спагети,със сос,поръсени с пармезан.
Ювка,най-често я поръсвам с какао на прах(Nestlle),вместо захър.
Печени ребърца(месото около кокала е най-вкусно),като и тук слагам някой сос от супермаркета,за печено месо например.
Хемендекс,със 'лютив сос'.
http://vbox7.com/play:d0575f21 ,всичко уча от УТИ!![]()
Яйца по панагюрски, спагети със сметанов сос, пържено пиле, пиле със сметана, пица маргаритаПицата най-бързо става. Машината за хляб ми прави тестото аз само и пляскам неща отгоре
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от merediana
![]()
кекс.
иначе мога да сваря 2 яйца,примерно,но не го считам за готвене![]()
баница, мусака, пици, спагети, задушено пиле и разни супи...
а, и сърмички мога.
алелуя.
Мога да правя бъркани яйца и следователно ям такива минимум 3-4 пъти седмично, защото бърканите яйца са най-вкусното нещо на света![]()
Мога да правя и крем карамел...
И разни лесни неща, като макарони и спагети (обаче не мога да направя от любимия ми сос).
Много неща мога да готвя. Не ми е любимо занимание, но тъй като няма кой друг да ми готви, а не ми се ядат боклуци няма как
Най добре правя лазаня, мусака, пилешка супа и тирамису.
ДА, мога- нямам избор живея сама.Мога да готвя всичко ,което искам ии даже аз си измислям рецепти- обичам да готвя![]()
Мдаа, аз също мога да готвя много неща. Обичам да си правя експерименти.
mindscan
Могаа![]()
![]()
космати ташаци в собствен сос са ми специалитета![]()
Всичко мога да готвя. Просто не ми се занимава.
"Филийка с нещо". Дъ бест съм.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Никога не бих вкарал в нас жена която не може да прави салати и десертитва ми е изискването, за да я допусна до моят дом
айде със салатите аз ще си се оправя ама недопуснимо е една жена да не може един десерт да направи
![]()
Най-вкусните пълнени чушки правя. [-o<
What you give is what you get!
Шкембенце...
Бия ви - първото ми варено яйце ми гръмна в лицето.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Всичко мога да готвя без проблем, само да има рецептаДори експериментирам вече с подправки и разни други комбинации, като например пилешко с ябълки и т.н.
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Яйцасамо тва мога..
Но пък мога да ги правя по всякакъв начин![]()