.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Защо Накой Жени се оплакват

Защо жените се оплакват от цикала си ТАКА НЯМА ДА МОГАТ ДА ГО НАКАРАТ ДА СПРЕ и има едно момиче в класа то ми говори че вчера и дошъл цикала , аз я изгледах като ..... Та кажете ми момичета момчета :
    ЗАЩО ЖЕНИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ЦИКАЛА СИ КАТО НЕ МОГАТ ДА ГО СпръТ(ако темата е безмислена да я заключат(нямам нищо против))

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мило мое дете, първо се научи да пишеш правилно второ пожелавам ти един ден да се събудиш с вагина и да имаш цикъл, да те боли стомаха и понякога да те преследва мисълта "Закъснява ми,дали не съм бременна?" и впрочем цикъла не може да се спре

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ako e bilo taka...тъпо е..имахме едно момиче в класа,никойне се интересуваше но тя трябваше да си каже че има(не че я е боляло корема или нещо такова)и сички се дразнеха..ние кво..трябваше да й следим цикъла ли?беше като да срещнеш случаен човек на центъра и просто да му кажеш че си неразположена...нали..никак в смисъл?но ся ако искаш секс от нея,или пък в часовете по физическо..нали тря да дадеш няква причина що не искаш

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mojesh da si predstavish kakvo e useshtaneto da ne mojesh da pravish sex, da te boli korema, gyrdite, da ti e vkisnato i otgore na tova da ti teche neshto ujasno, zaradi koeto v nqkoi sluchai da tichash do toaletnata prez 2 chasa, zashtoto moje da se izcapash.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не знам при другите как е,но аз лично имам 2-3 пъти в годината, когато цикълът ми ми ебава майката, така ме боли корем, че ми иде да си отскубна кичур от главата , усещам една тежест в таза, все едно са ме разпрали, избягвам да си докосвам циците дори за секунда, кожата ми е постоянно изтръпнала, пъпчасвам като изрод и целия свят се наговаря да ме дразни.
    когато на теб почнат да ти се откъсват парчета месо отвътре и ти излизат през пичката и усещаш благо шуртене между краката си, ела да си говорим пак защо момичетата се оплакват от цикъла.
    съжалявам,ако ви е струва гнусно, но е самата истина.
    алелуя.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    не знам при другите как е,но аз лично имам 2-3 пъти в годината, когато цикълът ми ми ебава майката, така ме боли корем, че ми иде да си отскубна кичур от главата , усещам една тежест в таза, все едно са ме разпрали, избягвам да си докосвам циците дори за секунда, кожата ми е постоянно изтръпнала, пъпчасвам като изрод и целия свят се наговаря да ме дразни.
    когато на теб почнат да ти се откъсват парчета месо отвътре и ти излизат през пичката и усещаш благо шуртене между краката си, ела да си говорим пак защо момичетата се оплакват от цикъла.
    на теб поне е само 2-3 пъти в годината, на мен ми е всеки път, но за щастие трае само първия ден, а продължителността на кръвотечението ми като цяло е 3-4 дни. И въпреки, че ние изтърпяваме това всеки месец, преживваме и раждането(изкарване на нещо което мъж е набъкал там) отново ние жените сме неблагодарните и слабите.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne mojesh da si predstavish kakvo e useshtaneto da ne mojesh da pravish sex, da te boli korema, gyrdite, da ti e vkisnato i otgore na tova da ti teche neshto ujasno, zaradi koeto v nqkoi sluchai da tichash do toaletnata prez 2 chasa, zashtoto moje da se izcapash.
    emi nz na men ne mi pre4i az si rugam tampon i zabravqm v daskalo..... kat se eba ne mi pre4i daje mi e po qko i ne me boli po4ti nikoga kat mi idva

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    emi nz na men ne mi pre4i az si rugam tampon i zabravqm v daskalo..... kat se e** ne mi pre4i daje mi e po qko i ne me boli po4ti nikoga kat mi idva
    Az sashto polzvam tamponi, ama ima dni, v koito mi se nalaga da gi smenqm prez 2 chasa i ne e priatno. A pyk da pravq sex po vreme na cikala mi e dosta gnusno.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi az boh go kazala samo ako 6te imam izgoda ot tova.primerno po fizi4esko
    ina4e cikala moje da se spre-prosto se operira6 i ti maxai matkata i qi4nicite...
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Kato za na4alo 6te kaja 4e jenite sme suzdadeni za da mrunkame i za da se oplakvame ot vsi4ko, v prirodata ni e, a kolkoto i da ne si priznavate mujete na vas vi haresva!Taka ina4e osven bezumnata bolka i istinsko nerazpolojenie osnovnata pri4ina e 4e osven kurvava gadust cikula predstavlqva i moment v koito hormonite bu6uvat i estrogena vzima vruh, za tova jenite v tozi period stavat o6te po-dosadni i 4esto mn revlivi!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

hottie
    Guest
    Аз пък се радвам като ми идва Не можете да си представите колко е гадно да не ти дойде и после въпреки всичко пак си подута, чувстваш се кофти, вие ти се свят, изнервена си. Постоянно си в едно ПМС! Поне при мен де

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    ina4e cikala moje da se spre-prosto se operira6 i ti maxai matkata i qi4nicite...
    И после просто ти се ебава майката на хормоналния баланс.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Boje! Tova izkazvane ne e mn priqtno m/u drugoto daje e ujasno!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Направо ми взе думите от устата

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Мило мое дете, първо се научи да пишеш правилно второ пожелавам ти един ден да се събудиш с вагина и да имаш цикъл, да те боли стомаха и понякога да те преследва мисълта "Закъснява ми,дали не съм бременна?" и впрочем цикъла не може да се спре
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от literbebe
    Направо ми взе думите от устата
    Мхм .. ми тууу ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    София
    Може би ви казва профилактично-да си знаете да не й се репчите. Защото по това време ставаме доста нервни,дори и за най-малкото повечето момичета правим проблем
    Smile!?

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    Boje! Tova izkazvane ne e mn priqtno m/u drugoto daje e ujasno!
    no e fakt.........ima i takiva moz1ci
    Jus7__Me da prava s i no nqkoi ne se zamislqt za tva ili prosto ne im pyka.
    da ne govorim 4e osven vsi4ko drygo vse pak organite ti gyvqt ravnovesie i koi znai k1v b1rko4 stava v telata im
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    на теб поне е само 2-3 пъти в годината, на мен ми е всеки път, но за щастие трае само първия ден, а продължителността на кръвотечението ми като цяло е 3-4 дни. И въпреки, че ние изтърпяваме това всеки месец, преживваме и раждането(изкарване на нещо което мъж е набъкал там) отново ние жените сме неблагодарните и слабите.
    +1 то тая болка в помечето случаи ми разкатава фамилията

hottie
    Guest
    На мен пък ми е страшно глупаво да слушам жени да се оплакват, че им идва. Едно е да се оплачеш, че те боли - друго е да се оплакваш, че все ти идва.
    Така сме си ние - и благодарение на това може да даваме живот. Да - изпитваме болка като раждаме, но имаме шансът да носим едно прекрасно същество в нас. Такава е природата! Малко по-позитивно трябва да се гледа на нещата.
    До колкото до болката има и начини да не боли толкова много. Някоя пробвала ли е префемин?
    Болките също може да са страшно силни и при налиличието на киста(не винаги). Тези неща трябва да се следят.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    всеки месец да се тъпча с лекарства? не,мерси.
    последния път не знам колко спазмалгона съм изпила, минава ми за 2-3 часа и айййде наново.ефект нъцки
    алелуя.

Ем аз веднъж изпих едно листче Нурофен в рамките на 6 часа, обаче нямаше никакъв ефенкт...
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

+ 1 i'm so excited! RULEZZ

Мега фен Аватара на sasha_90
    И на теб няма да ти е приятно.

После като поискаш деца и да не ревеш пак обаче... ама каква умница форумна си имаме...
    Лолипоп, първо не е листче, а е блистер. Второ, думата е ефект.
    Аз също пия всеки месец аулин или нурофен... действа, ама докато подейства е нещо ужасно. Иначе съм съгласна с i'm so excited!, по-добре от начина, по който го е описала в първия си пост, аз просто не мога...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си