.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Защото чувството е гадно. Особено първите няколко дни. Имаш чувството, че шуртиш от къде ли не. Да не говорим и понякога колко зверски боли. А каква кривотия мога да стана, като съм в такова неразположение...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Ем аз веднъж изпих едно листче Нурофен в рамките на 6 часа, обаче нямаше никакъв ефенкт...
    как не си натровила бе моми4е ?!?!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Мани бе! Нещо дето му тече кръв една седмица и не умира...това не е човек!!!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    да найстина ако и ти испитваше тая болка всеки месец нямаше да си на мнение че всички се оплакват ,а да не говорим недайси боже да не ми дойде че стаа по зле и ставам по -изнервена и ми минават какви ли не главата ама Бог ме е създал такава какво да се прави...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на mynichka
    защото е гадноо :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    in my world!
    хах аз нямам никви болки ама МРАЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯ го тоя смотан цикъл от момента в който ми дойде МРАЗЯ го,НЕНАВИЖДАМ го затова искам да съм момче и най-кофтито е че уж тря да раждаме бахти смотаното няма да родя
    смятам да си осиновя(знам че звучи децко ама неискам и тва е,може да ми кажете че след време ще си променя мнението може и да е така,ама това само времето ще покаже)
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Аз не се оплаквам
    Мда, скъпа, ти си корава пичка ...

На i'm so excited! мнението й е абсолютно точно! Ад са тия дни...

когато на теб почнат да ти се откъсват парчета месо отвътре и ти излизат през пичката и усещаш благо шуртене между краката си, ела да си говорим пак защо момичетата се оплакват от цикъла
    Ем как да не се оплакваме?!

Първия ден на мен ми минава АДСКИ отвратително, случи ми се веднъж да не мога да се видя с баща ми от болки и дори леко си поциврих О.О Не спира дейба, седиш си само на гъза цял ден... непрекъснато усещаш този ТЕК м/у краката ти, като пикаеш пикаеш едва ли не червено, омазан си и колкото и да си чист не ти е много комфортно В допълнение с това на кво мяза тоалетната след като си я ползвал ти се доплаква (не че я цапам, просто виждам колко червена й е станала водата!)) .. И тез люспици, абе не ми се обяснява, гнусна и отвратителна история! Мен гърдите не ме болят слава богу, ама корема ме съдира направо. Адски е раздразнителен и си подбирам храната даже.
    Деба и мензиса...

Добре че при мен тези гадории са само 1вия ден. После само се плюнчи кажи-речи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от albb
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    не знам при другите как е,но аз лично имам 2-3 пъти в годината, когато цикълът ми ми ебава майката, така ме боли корем, че ми иде да си отскубна кичур от главата , усещам една тежест в таза, все едно са ме разпрали, избягвам да си докосвам циците дори за секунда, кожата ми е постоянно изтръпнала, пъпчасвам като изрод и целия свят се наговаря да ме дразни.
    когато на теб почнат да ти се откъсват парчета месо отвътре и ти излизат през пичката и усещаш благо шуртене между краката си, ела да си говорим пак защо момичетата се оплакват от цикъла.
    съжалявам,ако ви е струва гнусно, но е самата истина.
    на теб поне е само 2-3 пъти в годината, на мен ми е всеки път, но за щастие трае само първия ден, а продължителността на кръвотечението ми като цяло е 3-4 дни. И въпреки, че ние изтърпяваме това всеки месец, преживваме и раждането(изкарване на нещо което мъж е набъкал там) отново ние жените сме неблагодарните и слабите.
    +1 то тая болка в помечето случаи ми разкатава фамилията
    ujas e
    no ne s eoplakvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си