- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои са трите неща, които забелязвате първо?
Усмивката,очите и пръстите на ръцете.Ако говорим за неща извън външния вид-музиката която слуша,книгите които чете,грамотност и начин на изразяване.
Визията като цяло.. ии .. най-вече каква ми е таая мания гледам задължително с какви обувки енз , някъф навик ми е просто .. и след тва вече идва .. характер,говор и т.н
![]()
1.ТОВА КАК ИЗГЛЕЖДА ФИЗИЧЕСКИ,
2.НАСТРОЕНИЕТО И ХАРАКТЕРА
3.И НИВОТО НА ОБЩИТЕЛНОСТ И ИНТЕРЕС С МЕН И С ДРУГИТЕ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Зъби, очи и ръце![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
1: Външен вид.
2: Дали има гадже.![]()
3: Характер!
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Боже, мен пък ме вади извън релсиПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
.
По темата: Може би, височина, поглед, усмивка, характер.......бла.... и други работи ама нали казахме само 3, а мойте са повече....абе криворазбрана цивилизация.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Ако е прекалено висок или прекалено нисък, първо забелязвам ръста му. В другите случаи първо обръщам внимание на изражението му и на това какво казват очите му. След това забелязвам дали мисли, преди да каже нещо, и дали добре си формулира изреченията. Много ме дразни селяшкото държание. Привличат ми вниманието сдържаните хора, които изглеждат така, сякаш разбират всичко, което се случва, и преценяват дали трябва да кажат това, което мислят... сякаш винаги имат едно особено мнение, което много ми се иска да разбера.
Ако човекът не е отблъскващо грозен или някакъв супер красавец, рядко забелязвам първо особеностите на външния му вид, примерно едва след като сме се видели три-четири пъти, съм забелязала какъв цвят са очите му.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
лице , очи , коса и държанието![]()
колкото и добре да живеем рано или късно ше умрем
прическа .. очи .. облекло![]()
.. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..
Отношението му към мен,усмивката,дрехи и визия като цяло :P
характера, усмивката и смеха![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
лицето, косата, облеклото...
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
излъчването като цяло
най-вече очите, гласа жестовете
![]()
![]()
1во като цяло ... иначе ако гледаш отделни раоти се нещо щи хареса се нещо няма... е има е перфектни специално за външния вид ,но не са често явление... ако видя момичето в гръб... дупе ! ханш ! коса...
ако е видя отпред погледа,лицето,телосложени ето и ако ми хареса се обръщам да и видя дупето...просто това е най-харесваната за мен част от тялото на момичето...гърдите не са от значение ,не съм пристрастен към големи,огромни гърди... походката...много по голямо впечатление ми прави красиво момиче което ходи нормално,леко разсеяно ,от колкото да върви навдигнато и тежко,от там се разбират и чети от характера й ...начина по който говори и се отнася с хората ,ако общува с мен същото...някакво дейстие ... да не демонстрира красота,заможност и т.н мн се увлякох ...моа пиша с часове ама май няма такива момичета...иначе не съм претенциозен
![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ами първото нещо е външният вид - нормално...Не че гледам само него, нищо такова, но просто съм свикнала да наблюдавам момчето и така още на първата среща намирам чарът му![]()
На второ място - подходът му спрямо мен, т.е. кавалер ли е, съобразява ли се и с моето мнение и т.н.
И на трето може би нещата, които го интересуват, в смисъл дали и мен ме интересуват повечето от тях и така си изграждям представа за това дали може по-нататък нещата между нас да се получат.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Лицето, тялото, облеклото
Лицето (което включва усмивката и очите (: )
Височината
Гласът (обожавам момчета с такъв един .. плътен глассс лелел .. разтапят мЕ .. само гласа да има може да се влюбя в него)
от там нататък идва следващото най-важно за мЕн .. незнам по каква причина , но .. РЪЦЕТЕнезнам наистина защо , но ми харесват момчета с поддържани , големи , силни ръце (:
после може би се нарежда облеклото и тн и тн ..
НО определено това което може да направи всички недостатъци невидими за мен е гласът .. уу (h)
в жените
1.косата
2.лицето
3.тялото , но ако няма тяло не се занимавам с 1 и 2![]()
![]()
The Spark
ami az purvo gledam viso4inata ako sa pod 1:80abe visokite mom4eta me radvat mnogo, posle gledam otno6enieto mu kum priateli i vuob6te kum vsi4ki /tfa govori mn za xaraktera mu/ i nai-nakraia ysmivkata /az o4i ne gledam, vsmisul ne zabeliazvam cveta
neznam i az za6to
/
Очите,зъбите и усмивката.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час
очите най-вече,държание и усмивка![]()