- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кфа музика предпо4итате метъл или хип-хоп
Еми аз слушам house,trance,techno,schranz ...![]()
Амм .. от двете предпочитам хип-хоп![]()
![]()
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Предпочитам метъл/рok
Хип хопа ме дразни до голяма степен,но целия този фалшив гангста имиг и изобщо ми е елементарен и глупав...Предпочитам нещо по-стойностно![]()
Изказването ти не е по-малко елементарно и ограничено от вида хип хоп, за който говориш.Първоначално написано от Just.Smile.Back
Не че аз отбирам много, ама има страхотни изпълнители, дето са много далеч от генгста-генгста лайната..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
С 2 ръце съм за хип-хопа![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
а и всъщност ия за които говориш в САЩ са доста малко фалшивите, друг е въпроса че в БГ сички с кецове се праат на гангстери, а всъщност си седят в тех и пръцкат докато мама и тате носят пари за ланци и кецове, но кво да се праи, добре дошли в БГПървоначално написано от пор
![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
и двата стила музика са добри но аз продпочитам метъл![]()
съгласна съм с Just.Smile.Back само Rock'n'roLl и метъл![]()
извинявайте много ама защо някои хора мислят че човек като харесва метъл трябва да мрази хип-хоп музиката и обратно...
хип-хоп и рок са стилове между чийто фенове и най-малко представители никога не е имало напрежение
да вземем съвместни песни на aerosmith и run d.m.c./anthrax и мисля че бяха bodycount или пак run d.m.c. ... цяото творчество на linkin park и limp bizkit...някои песни на korn(с ice cube и nas) и много други...
така че мисля че феновете на хип-хоп-а и рок(метъл) музиката не бива да бъдат разделяни по този начин...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
aaaaми чесно казано метъла ме влече доооооооооста повече![]()
![]()
![]()
ехаа Guns N' Roses къф метъл свирят малееПървоначално написано от sweety_anji
![]()
иначе предпочитам метъл
пък и не се пише Guns 'n' Roses, a Guns N' Roses
As lichno slusham i dvete..ima pesni koito me kefqt i ot dvata sitla![]()
Риана и хип-хопПървоначално написано от [miss_kaprizz
![]()
Песните и не са ли в стил поп ?
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
BG Rap RLZZ![]()
TokIo HoTeL nAd VsI4Ki![]()
Зимай си антидепресантите и се изнизвай от темата, ако ти е мил ларинксаПървоначално написано от Em0_BoY
Първоначално написано от Em0_BoY
Заради подписа ти ми приседна.![]()
![]()
По темата: Не знам.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
hIp-HoPНаЙ-ЯкАтА мУзИчкА!
![]()
да еба майка ти билска! виж се къф си помяр, как имитираш тоя мазен педераст, а подписа ти е...Първоначално написано от Em0_BoY
![]()
има ли значение-това са два толкова различни стила...
иначе мн ясно,че избирам жицата![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Hip Hop .. !!!!
TUPAC AMARU SHAKUR FOREVER ... !!!!
Първоначално написано от [miss_kaprizz
+1 ама тя пее в стил R&B
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Залагам твърдо на Хип-Хоп и определено с никакви лоши чувства към слушащите метъл![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .