.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 203

Град
    LUNATA
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    Ее мн ясно .. предпочитам метъл
    +1
    I am justice!!!!

Град
    Rousse
    Хип-хоп мн ясно...
    да сме наясно:НЕ 50 cent илии еминем :/
    слушам wu-tang,2pac,heltah skeltah,MMO и мн други,а от стила който не съм можела да определя:a guy called gerald,surpreme beings of leisure ии там още некви изроди имаше...

Но иначе имам приятели метъли и са мн разбрани хора :] нямам нищо против тях или музиката им,просто не ми понася

метъл , скрийймо и такива

а пък групите - Bullet for my Valentine , Linkin Park , Him и други :P

миии и двата вида

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Хип-хопа е музиката
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

И двата стила са доста различни и едновременно си влияят доста. Някой беше казал че в хип-хопа текстовете са само рими. Еми не слушам хип-хоп,но от това което съм чувал бих казал че има много смисъл, но според мен в самата музика няма никва мелодия, нищо лично. Но метълът - Това е музиката бе хора, вярно е че и в двата стила има отрепки които ги развалят, но и в метъла има много групи с много смислени текстове и прекрасна музика, виртуозни сола и т.н., то си личи и по феновете ...

А тея чалгари, само тука на балканите се слушат.. и се мислят за голяма работа.Нито текстове, мелодия - чат-пат, но открадната... както и хаусарите и подобните тъпотии, никва мелодия.. един ритъм в продължение на часове, създаден от компютър... всеки стил има фенове, но се озъзнайте малко бе хора...

За Риана и другите, които не ги знам, не казвам нищо, защото хората си правят музиката без да крадат и затова си имат и фенове.Те ако нестават няма да са по МТВ

И накрая бих казал че метълите и хип-хопърите трябва да се подкрепяме взаимно, защото просто това е музиката на земята

И един поздрав: Megadeth - Tornado of Souls

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Хип-хопа е музиката
    С тия думи ми спечели уважението

Hip-hop mother fucker
    phah

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    а никой не каза за добрия стар пънк

Супер фен Аватара на vampirekiss
    общо взето преди бях повече фенка на метъла,но ми поомръзна и сега на hip-hop го карам.

хип-хопа е най -яката музика

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Metal Heads !

Guns'n'Roses метъл ли са? :О
    ...ааа по темата слушам си предимно хип-хоп, метъл трудно може да ми хареса ..

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    пънкк

Хипхопа е музиката, рано или късно всички ше го раберете

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    !!!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от Downingtn
    И двата стила са доста различни и едновременно си влияят доста. Някой беше казал че в хип-хопа текстовете са само рими. Еми не слушам хип-хоп,но от това което съм чувал бих казал че има много смисъл, но според мен в самата музика няма никва мелодия, нищо лично. Но метълът - Това е музиката бе хора, вярно е че и в двата стила има отрепки които ги развалят, но и в метъла има много групи с много смислени текстове и прекрасна музика, виртуозни сола и т.н., то си личи и по феновете ...
    Както ти намираш смисъл в метъла,така ние намираме смисъл в хип-хопа...всичко си зависи от човека.

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    общо взето преди бях повече фенка на метъла,но ми поомръзна и сега на hip-hop го карам.
    На това се смях половин час...Как така ще си фен на даден тип музика и в следващия момент просто да ти омръзне? И от метълка ми станала "гангстерка",тва ли се опитваш да ми кажеш...пфф...ти сигурно толкова си била и метълка де...

абе не знам, ама гледам че някои хора с изказвания като това -
    - не осъзнават, че говорят пълни простотии.

няма истинска и най-стойностна музика и нямаш право да казваш "ъъ, ще разбереш ти ИСТИНСКАТА (видиш ли ти!) музика, естествено това е моята предпочитана".

аз пък да кажа, че рано или късно ще разберете, че метълът е истинската музика? да бе..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Penguin
    Цитирай Първоначално написано от Downingtn
    Както ти намираш смисъл в метъла,така ние намираме смисъл в хип-хопа...всичко си зависи от човека.

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    На това се смях половин час...Как така ще си фен на даден тип музика и в следващия момент просто да ти омръзне? И от метълка ми станала "гангстерка",тва ли се опитваш да ми кажеш...пфф...ти сигурно толкова си била и метълка де...
    Напълно съм съгласен

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Generation Hip Hop

underwhat!?

Град
    CrazyLand
    obi4am hip i hop
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

метъл (по-стойностната музика )

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Метъл!

..this world is watching me..

метъл и рок

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Хип хоп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми