- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кфа музика предпо4итате метъл или хип-хоп
+1Първоначално написано от xXxScreamxXx
I am justice!!!!
Хип-хоп мн ясно...
да сме наясно:НЕ 50 cent илии еминем :/
слушам wu-tang,2pac,heltah skeltah,MMO и мн други,а от стила който не съм можела да определя:a guy called gerald,surpreme beings of leisure ии там още некви изроди имаше...
Но иначе имам приятели метъли и са мн разбрани хора :] нямам нищо против тях или музиката им,просто не ми понася![]()
метъл , скрийймо и такива
а пък групите - Bullet for my Valentine , Linkin Park , Him и други :P![]()
Хип-хопа е музиката![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И двата стила са доста различни и едновременно си влияят доста. Някой беше казал че в хип-хопа текстовете са само рими. Еми не слушам хип-хоп,но от това което съм чувал бих казал че има много смисъл, но според мен в самата музика няма никва мелодия, нищо лично. Но метълът - Това е музиката бе хора, вярно е че и в двата стила има отрепки които ги развалят, но и в метъла има много групи с много смислени текстове и прекрасна музика, виртуозни сола и т.н., то си личи и по феновете...
А тея чалгари, само тука на балканите се слушат.. и се мислят за голяма работа.Нито текстове, мелодия - чат-пат, но открадната... както и хаусарите и подобните тъпотии, никва мелодия.. един ритъм в продължение на часове, създаден от компютър... всеки стил има фенове, но се озъзнайте малко бе хора...
За Риана и другите, които не ги знам, не казвам нищо, защото хората си правят музиката без да крадат и затова си имат и фенове.Те ако нестават няма да са по МТВ![]()
И накрая бих казал че метълите и хип-хопърите трябва да се подкрепяме взаимно, защото просто това е музиката на земята![]()
И един поздрав: Megadeth - Tornado of Souls![]()
С тия думи ми спечели уважениетоПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
общо взето преди бях повече фенка на метъла,но ми поомръзна и сега на hip-hop го карам.
Guns'n'Roses метъл ли са? :О
...ааа по темата слушам си предимно хип-хоп, метъл трудно може да ми хареса ..
Хипхопа е музиката, рано или късно всички ше го раберете![]()
Както ти намираш смисъл в метъла,така ние намираме смисъл в хип-хопа...всичко си зависи от човека.Първоначално написано от Downingtn
На това се смях половин час...Как така ще си фен на даден тип музика и в следващия момент просто да ти омръзне?Първоначално написано от vampirekiss
И от метълка ми станала "гангстерка",тва ли се опитваш да ми кажеш...пфф...ти сигурно толкова си била и метълка де...
абе не знам, ама гледам че някои хора с изказвания като това -- не осъзнават, че говорят пълни простотии.Хипхопа е музиката, рано или късно всички ше го раберете
няма истинска и най-стойностна музика и нямаш право да казваш "ъъ, ще разбереш ти ИСТИНСКАТА (видиш ли ти!) музика, естествено това е моята предпочитана".
аз пък да кажа, че рано или късно ще разберете, че метълът е истинската музика? да бе..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Напълно съм съгласенПървоначално написано от Penguin
![]()
obi4am hip i hop![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Метъл!
..this world is watching me..
метъл и рок![]()