- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Амм...нз кво заглавие да сложа
Добре много се чудих(аба срам си ме е) ама реших и аз да сложа една тема...нз дали е за тук. Дано някой успее да ми помогне. Та моя личн проблем е, че под веждите ми се е събрал малък слой мазнина (или идея си нямам какво може да е освен мазнина) Но идеята ми е, че ми ги прави малко по-увиснали над клепачите та и ми ги притваря малко ама тва е друг въпрос. Незнам с какво бихте могли да ми помогнете освен да ми предложите некво мазило или и аз нз (тъй като преди 2мин четох, че за това ти нещо се правят операций ама не небих стигнал до там) Или може-би нещо за стягане на кожа ама нз някой има ли си идея за какво говоря дажеили поне друг с подобен проблем ?
Нещо не схванахПървоначално написано от sScream
бръчки ли имаш??
Дай пик да видиме
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
на моя снимка няма да си проличи толкова...ето вище на тоя линк...нещо подобно ми е и на мен само дето не е толкова много
http://i234.photobucket.com/albums/e...lastika202.jpg
Забравих да добавя, че снимка е на някой преди и след операция... Сиг може да се избегне операция се пак при мене не е толкова зле, но пак е гадно. Ако имате идей с радост ще ги чуя. Мерси за вниманието![]()
Според мен се маха само с липосукция
Направи добро- яж л***о !
Проблема ти се нарича "Увиснали клепачи"
Направи добро- яж л***о !
Тва с кремове и разни такива няма да се оправи.Иди на лекар там да те съветват нещо.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Начи общо взето да се чувствам преебана тва там за липосукцията ...става въпрос за операция... кво ли питам като знам
Добре мерси за отговорите...ама се пак дано се появи някой с по-лесно решение да се нестига до доктори щото небих тръгнал заради тва по лекари
![]()
От колко време си така?
Предполагам цял живот, но просто днеска го сметнах за проблем. Не заради друго ама ми притиска клепачите на очите. Разбирасе не ми пречи физически, но просто е гадно, че ме прави да излгеждам по-уморен. Абе неприятно си е...не е болка за умиране ама е кофти като го знаеш, че нетреа да е така.
Е, то може да си е и ген тогава![]()
Много вероятно ...даже по скоро е ген защото аз не съм пълен...даже съм много клиоштавНо се пак както се изрази някой по-горе имам увиснали клепачи хаха Ужасно звучи
![]()
с никакви кремове няма да стане брато![]()
ако искаш решение .. най-добре отиди на лекар
както казаха това се нариче увиснали клепачи и не се оправя при никакъв друг начин освен с операция![]()
И аз ще повторя мнението,че това освен с оперативна намеса,едва ли ще можеш да го направиш.В случая до колкото разбирам кожата просто е увиснала,това не е мазнина или нещо от сорта,просто на това място кожата ти е по-отпусната.