- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бахтии ... наще живеят в миналия век..
Наще са много зле .... лятото ме пускаха да ходя по дискоте и т н а ся .. ви викат никва дискотека и ми викат да излеза с приятели да се разхождаме из града ..... тва е пълна глупост .. как да се оправя с тях ... ?!
spox не си единствена и наще са така напрао не издържам вече :@![]()
Сигурно има някаква причина..
В първия момент си помислих, че сигурно не те пускат заради училището, за да учиш повече. После прочетох, че те пускат да излизаш с приятели...
Може да са чули някакъв лош слух за дискотеката, нали знаеш, родителите се притесняват от такива неща. Може да си мислят, че пушиш/пиеш там..
Поговори с тях. Ако причината е горепосочената им докажи, че не си такъв/такава.. Ако не е така, един разговор няма да навреди. По-добре да попиташ открито защо постъпваш така отколкото да ходиш тайно, например.
оо и наще са така мн им се дразя няма причина да не ме пускат обаче НЕнито пия нито пуша нито не се прибирам сама че да се притесняват за поведението но не ме пускат и това си е
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми ходи без да им казваш.Аз в началото ходех без да знаят, понеже си мислех, че няма да ми дадът, ама те като разбраха се оказа, че не е било така![]()
Да не си мисиш че те знаят всичко!?Чувствай се свободна и ходи там където си искаш!
всички родители са така ..един разговор ..с тях и всичко е наред![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Наще са същите не ми дават да ходя , но тва е защото ми нямат никакво доверие от тва което ще правя ..![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
с един разговор мина при тати .. ама мама като започна да му мрънка и тати омекна .... и пак не ме пускат ..Първоначално написано от mynichka
![]()
''наще живеят в миналия век''хах спокойно наще живеят в по миналия![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами поговори по на широко с майка ти и изяснете някак проблема иначе с мълчнаие няма да стане...
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Как може да предпочетеш дискотеката пред разходка с приятели...
Ако нямаше вечерн час , какво те притеснява?![]()
На колко години си?
Сигурно има някаква причина, поради която не те пускат.
Но пак добре, че те пускат да излизаш. Аз предпочитам пейка парти пред задимените дискотеки... ама сега като е студено е малко кофти на пейка парти, ако няма кой да те топли.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Слабо
щом лятото са те пускали, а сега не...значи нещо е променило мнението им за дискотеките![]()
Моите родители ми позволяват достатъчно неща ..а такива които забраняват според мен постъпват много лошо..все пак забраненото е най-сладкопоговори с вашите и се опитай да видят че си човек на който може да се разчита
![]()
И мойте същите![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]