.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Помогнете моля ви ! ;(

Приятелката ми ми каза че иска да остане сама , защото скоро между нас не вървяло добре и искала да вземе някакво решение какво да прави и сега не мога да разбера дали тя къса с мен или просто ще реши дали да сме заедно или не , аз я обичам много и затова сега ми е хипер гадно и дори плача направо не ми се живее без нея и не знам какво да правя , как да постъпя , как да си я върна ?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Чакай,нищо не можеш да направиш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    trqbva da iz4aka6 da zeme re6enie,o6e ne te e skusala okon4atelno,moje da ima dryg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Varna , Bulgaria
    Поговори с нея , може би си я убидил с нещо без да си се усетил и ти е сърдита .. Може би пък си мисли че не я обичаш достатъчно .. направи и някаква изненада поговорете кажи и колко много я обичаш и ако и тя изпитва същите чувства ще те разбере ако ти обърне гръб недеи да страдаш защото не ти трябва приятелка която не те подкрепя
    Much monEy love sTorY - No moNey I'm SorRy

Malko e kofti brat,no kogato edno momiche ti kaje taka tova znachi che ne iska da e s teb...nedei gi slusha tiq ovurtaniq...no vupreki tova ne e garanciq...Uspehi..i budi mujut!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Еми нека времето си минава.Остави я да премисли.След това поговорете какво е било станало и се постарай,ако е възможно да не се повтори
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от mimity_91319131
    Поговори с нея , може би си я убидил с нещо без да си се усетил и ти е сърдита .. Може би пък си мисли че не я обичаш достатъчно .. направи и някаква изненада поговорете кажи и колко много я обичаш и ако и тя изпитва същите чувства ще те разбере ако ти обърне гръб недеи да страдаш защото не ти трябва приятелка която не те подкрепя
    +1

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от swift321
    Цитирай Първоначално написано от mimity_91319131
    +1
    +2
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Пловдив
    obyrkana e...dai i vreme

Град
    столицата
    Дори я е срам да скъса с теб като хората,само те мъчи допълнително.По-добре отсега започвай да се успокояваш.

emi spored men 6tom ti e kazala tova tq iska da si subere muslite i da re6i dali da e s teb ili ne no ti nedei da bezdeistva6 opitai se da i dokaje6 4e q obi4a6 i moje ne6teta da se opravqt
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Град
    Def Leppard City, Кръчмата
    Ми изчакай некфо време, и го карай спокойно, не е свършил светът все пак, и да се разделите, ше ти мине :P Бе ако вярваш, сичко става. :P

Късмет ти желая.
    Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
    Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си