как да предложа да правя френска на приятелката ми...защото още не е готова за секса пък много ни се иска и на 2мата да го направим ... ама за сега френска... таа как да попитам
![]()
Не е необходимо да казваш каквото и да било. Започно да я целуваш като бавно слизаш надолу, ако тя не иска, ще се дръпне или ще ти каже.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
да обаче тя ще си помисли че искам да я... как да и поясна по-точно
е аз с ръката сам пробвал ... но се дърпа щот не сам и казал точно кви са ми намеренията ... ама не сам сигурен кво да я питам ли кво да направя![]()
Пробвай да и намекнеш нещо свързано с твоя език и как примерно искаш да го разходиш по тялото и...нещо такова
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Според мен следващия път, когато ти дръпне ръката я погледни и й кажи "Не се притеснявай, нищо лошо няма да ти направя" или "... ти за глупак ли ме имаш?".Нещо такова.. или "Спокойно няма да правя нищо освен да те изкарам извън контрол.. от целувки".Айде успех![]()
Защо просто не й кажеш какво ще направиш или не я питаш дали иска ?Започни с нежни целувки като бавно слизаш надолу иии ....натам знаеш![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Първоначално написано от girl_in_black
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абсолютно съм съгласна =)Първоначално написано от girl_in_black
Moqt priqtel prosto mi kaza vqrno che kato mi go kaza kategorichno OTKAZAH no posle.....pFff![]()