.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

не мога да го вабравя,хелп

iskam suvet,kak da go zabravq i istoriqta e...predi 4 god se zapoznah s edno mom4e,o6e togava mn go haresah,ama bqhme deca,v edno daskalo bqhme i hoihme na lager tam my predlojih da tragnem toi otkaza,sled 1 god toi si prizna,4e me haresval togava,i taka vremeto lete6e i az se premestih v dr dsk,i pak go vijdah de,vseki put kat go vijdah surceto mi topte6e,predi 2 god na Sv.Valenton my bqh pisala pismo v koeto pi6e6e,4e mn go har,toi mi napisa,4e ne me har.,az bqh 6okirana,ide6e mi da se zabiq v zemqta,ne mojah da go zabravq,minalata godina go vidqh i toi me pregurna be6e prekrasno,no edin fr go drupna i toi tragna,be6e strahotno,ot togava se vlubih v nego bezumnno,i taka 4-5 meseca ne se vijdahme,i az ne spirah da mislq za nego,dokato ne go vidqh,az se stupisah,a toi se ysmihna i az su6o,toi vinagi e s negovi fr i az ne moga da govorq nasame s nego vlubena do polyda v nego prosto...na 15 sept. izlqzah na kafe s dvama priqteli i go vidqh s edno momi4e toi ne me vidq,ama mi stana otvratitelno gadno,s tolkova mn mom4eta sam bila,no ne moga da go zabravq,probvah vsi4ko,nemoga,molq daite suvet,neizdurjam,mn go obi4am molq nedeite pi6ete,gadni komentari v momenta ne mi e do tova mersi na si4ki,koito pro4etaha temata

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Е миличка то е от ясно по-ясно , че момчето не те харесва, казало ти го е 3 пъти не знам какво повече искаш . Сори, че съм груба , ама истината боли и е крайно време да го осъзнаеш и да продължиш напред !

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    С това трябва ти да се справиш, ние с нищо не можем да ти помоглем
    Направи добро- яж л***о !

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Истината е, че си си загубила достойнството в ситуацията и моят съвет е да се примириш и да се отдръпнеш, ако той има чувства ще те потърси. Не се унижавай повече!
    П.С. Пиши на кирилица
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

На това момче му има нещо...или е адския келеш и така и не е порастнал или просто не те харесва,а те уважава просто като приятелка и не иска нищо повече с теб..Наистина трябва да го забравиш и да намериш друг който ще обичаш.Всички знаем че е трудно това ,но искрено ти го пожелаваме!Успех !

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Преживява се.... и послеее Само малко се напъни да го изтриеш от съзнанието си. Не мисли за него
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Е миличка то е от ясно по-ясно , че момчето не те харесва, казало ти го е 3 пъти не знам какво повече искаш . Сори, че съм груба , ама истината боли и е крайно време да го осъзнаеш и да продължиш напред !
    Да яде сладолед или шоколад щом не иска да продължи
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    просто започни да се ебеш на поразия
    ae ti samo za sex govori6 takaa po temata,sig. e mn gadno i az prijqvah ne6o podobno,no ne se otkazvai bori se za nego!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Разболей се от амнезия

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не мисли за това, знам, че е трудно, но поне опитай. Намери си някакво хоби, започни да излизаш и помни, че скоро ще намериш любовта.. айде успехче

Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Истината е, че си си загубила достойнството в ситуацията и моят съвет е да се примириш и да се отдръпнеш, ако той има чувства ще те потърси. Не се унижавай повече!
    П.С. Пиши на кирилица

+1

Оф, можеш, споко.
    На мен ми отне година и половина, ама успешно, нали?
    Задължително излизай и се моткай наляво-надясно.

пп. Сори че не съм чела цялата ти история, ама реших поне да оборя заглавието. Всичко се преживява, някои неща по-трудно от други, ама карай.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Можеш да го забравиш спокойно, това е просто въпрос на време. Мисля,че не си заслужава да се занимаваш с подобен човек повече!

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

сори ама не мисля, че между вас ще тръгне...трябва да виждаш човика по-често... иначе как да го преживееш...спри да мислиш за него, захвани се с някакво хоби, практикувай спорт или просто излизай постоянно с големи групи приятели и се забавлявай яката оглеждай се за други момчета, харесай си някой друг и на мига ще го забравиш късмет
    i just dont care

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си