- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За лъжите
Zdraveite vsichki.Vlqzoh malko vyv foruma i reshih da pusna 1 tema sled neskashniq si den.Moje da vi se stori glupava temata no...Ako iskate pishete.Ta...Dneska sled kato nqkoi hora na koito mnogo durjah me predadoha i izlugaha mnogo typo se pochustvah malko gadnoKoeto e normalno.Nai-veche bivshiq mi s koito iskah da podurjam pone priqtelski otnosheniq me izluga osobeno glupavo.Stana mi chudno i reshih da vi zapitam...Vas chesto sluchva li vi se da vi lujat?I zashto vinagi horata s dobri namereniq i dusha trqbva da stradat i da budat lugani?Stradate li mnogo ili tyrsite otmashtenie? (Razkajete nqkoq podobna situaciq i kakvo napravihte,kak svyrshi vsichko)
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Лъгана съм доста пъти - къде сериозно,къде не чак толкова...Но след последният път,определено вече нищо не може да ме учуди...,но от последният път се научих,че не всичко...е така както изглежда...И се научих да виждам положителната страна от цялата ситуация...
Не ми се разказва...какво точно стана...,но като цяло бях предадена от най-добрата си приятелка и човека,който обичах и си мислех,че и той ме обича...
Научи се да извличаш поучителните неща от трудните моменти и се опитай да не го преживяваш толкова тежко.
A qui
Не мога да определя дали ме лъжат често или не ,защото просто не мога да разбера кога ме лъжат.Често се случва да си мислят ,че аз ги лъжа ,а аз не лъжа особенно приятелите си ,но честно Мони вече се чудя дали има такива!
Дали страда много или търся отмъщение? - Да страдам много като загубя приятели ,както се случи наскоро.Но приятели ми бяха тези където ме заебаха заради едно изречение което е : ,,Живота е лесен!'' Отмъщение?Не в никакъв случай.!Отмъщението е за слабите.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Скъпа, ежедневно всеки бъде лъган, аз също многократно съм била лъгана: гаджета, приятели, приятелки...има адски много случаи, в които съм се чувствала ужасно заради поредното предателство. Изход в отмъщението няма, съвета ми е да простиш, прости на тези хора пред себе си и ще видиш,че ще ти олекне. Каквото и да е станало е за добро, най-малкото си разбрала кой е искрен с теб и кой не. Продължи напред и не мисли нещата толкова много, за съжаление живота ще те сблъска с още много такива ситуации.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Oh mila po-golqma lujkinq ot men samata ne poznavam, s koeto ne se gordeq!Sigurno boli mnogo da si ot drugata strana, no iskam da te uspokoq ot moqta ne e po-malko bolezneno!Nai-trudnoto e da razbere6 4e tolkova si se oplel v lujite 4e kogato se opita6 da kaje6 istinata ne si spomnq6 koq be6e tq!
Predpolagam 4e ne e lesno da povqrva6 4e mnogo boli da gleda6 kak zaradi lujite koito dori ne si razbral kak to4no si suzdal gubi6 horata na koito durji6, kak stradat bez da sa go zaslujili, kak edinstveniq zlodei si ti, no 6te ti kaja 4e e po-bolezneno ot vsi4ko koeto moje da ti se slu4i!
A ina4e za otmu6tenieto 6te kaja samo 4e tova 4e si naranena ne ti dava pravoto da se prevru6ta6 v 4udovi6te!Ne go pravi zaradi sebe si!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Ne vij sega....To dosta sa me lugali,no veche i do tolkova mi puka deBeshe mi interesno da razbera drugite hora kak reagirat v takiva situacii.A za men...Reshila sym proshka da ne dam poneje horata ne zaslujavat i edva li shet se razkaivat.Omruznalo mi e da ticham az da se opravqm sve s dadena lichnost...
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
колкото по-добър си толкова повече те ебават ...с мен се случва всеки път от страна на гаджета... ест. сички съжаляват но аз съм човек с принципи и не прощавам... но продължавам да бъда добър за съжаление...така че не се коси , се пак да се надяваме че има някой там горе и ша връща на секи тъпкано на нас добротата на другите ...кой квото заслужава![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Лесно е да мразиш, изкуството е да прощаваш...Ти прощаваш пред себе си, не ти говоря да продължиш да общуваш с тях, а да освободиш съзнанието си, защото по този начин се натоварваш, а те не го заслужават да се мъчиш заради тяхПървоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
Da prava si mnogo.No ne mi puka kakvoto i da stava.Bolqlo me e mnogo cql jivot ot luji i izmami.Veche proshka ne davam a syznanieto mi e chisto poneje ohladnqh kato chovek.Da naistina mojem da si ostanem s nadejdata che tam gore ima nqkoi i toi se griji vsichki zlodeaniq da budat nakaani,no da vi kaja nqma spravedlivost na tozi svqt.
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Nikoi ne kazva da prosti6, kazah go na edno momi4e koeto mi be6e mn skupa priqtelka, 6te go kaja i na teb: Kolkoto po-nasturveno trugva6 v otmus6tenieto tolkova po-silno naranqva6 sebe si!Първоначално написано от ^Game_Master_F^
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Много си права, колкото повече мислиш за отмъщение толкова повече влагаш чувства в това и се наранявашПървоначално написано от key_of_hell
Абсолютно.Първоначално написано от key_of_hell
И аз на моята "приятелка" съм й простила,не я мразя,не искам да й отмъщавам,но не я искам в живота си отново...
A qui
Ами кво да кажа при мен хората не са спират ... с лъжите ... не ме дразни тва че го правят непрекъснато ... а ме дразни това че си мислят че им се връзвам...
но както и да е .... мисля че добре преценям ситуациите напоследък и най вече гледам да не обръщам голямо внимание на тва...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
key_of_hell моля те спри!!!Сякаш чета себе си преди 1 година!Бил съм на твоето място и до такава степен съм се оплитал ,че като ми кажат нещо което АЗ съм казал , в този момент го отричам.Не ми беше лесно да се променя ,но го направих и се гордея с това ,дано и ти да успееш!Повярвай ми много по-добре съм в момента отколкото като бях като теб!Първоначално написано от key_of_hell
Напълно съгласен ,но не ли е това вид слабост?Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
![]()
Случайно да имаш нещо общо с blessedonebe ?Първоначално написано от Scarface...
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Случайно да имаш нещо общо с blessedonebe ?Първоначално написано от Scarface...
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
dobre e da znam 4e ima hora koito sa izjivqli su6toto, a ina4e az se promenih zaradi 4oveka s koito sum v momenta i zaradi priqtelka!Opredeleno sum po-dobre sega no o6te e mn trudno za6toto horata lesno gubqt doverie a e mn trudno, ne nevuzmojno e da si go vurne6!V ob6ti linii sum v period v koito se samobi4uvam zaradi minalite si postupki!Първоначално написано от ANTIHUMAN
Напротив, точно в това се изразява силата на човек да прости пред себе си, когато всичко в него мрази начина, по който са се държали с него. Не говорим да забравим или да продължим взаимоотношенията с този човек, а просто да превъзмогнемПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Аха ,ясно ,но мисля ,че точно този етап на превъзмогване е най-труден.Ок прощавам всичко пред себе си ,но как да простиш въпросното държание.Не ,не говоря да отмъщаваш ,но след всичко не остава ли някаква рана или болка ,точно онова чуство на слабост?Колкото и да е силен даден човек психически той просто не издържа на напрежението и ето тук ми идва на акъла една хубава мисъл точно по тази тема: ,,С хора около теб е лошо , без тях не може!''Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
В крайна сметка какво се оказва?Моето наблюдение е следното: ,,Ако сме от страната на ранимия (предадени от приятел или изоставени от гадже макар ,че второто може да се подложи на съмнения) ние се затваряме вътре в себе си и точно тогава губим вяра не само в хората ,но и в себе си което е най-лошо.Не , аз не говоря за онова затваряне в което хората не споделят и пазят всичко за себе си ,аз говоря за онова другото , което ранимия човек е весел пред общителноста (това включва всяко съсловие: родители ,приятели ,близки ,учители ,непознати даже и врагове ,всичко от А до Я) ,а като се прибере е тъжен ,но не го показва.Казва какво му се е случило на приятелите си ,но не му минава ,защото нали олеква като споделиш ,но този човек не е така.Той споделя не му е проблем ,казва на много хора ,но пак му е тежко (душевно имам предвид).
Имам няколко въпроса към теб S_L_A_D_U_R_K_A ,но може и да отговори и друг съфорумец.
1. На какво се дължи това?
2. Възможно ли е човек да вярва на другите ,но не и на себе си?
3. Не трябва ли да слагаме всичко под съмнение?
4. Човек ,ако вярва на себе си ,а не на другите не ли е егоистично от негова страна?
5. Защо човек позволява след като е наранен веднъж да го нараняват още?
6. (въпрос 5.) Вид мазохизъм ли е това или просто вярата ,че този път няма да бъде наранен?
Много често са ме лъгали и после като разбера,ме лъжат,че не са ме лъгали...Обърках са... И всички излизат с извинението "ам аз го направих за твое добро"...до колко е така незнам,но винаги прощавам
и то не защото съм наивна или нещо такова...просто съм свикнала да прощавам на хората,но естествено губя доверието си в тях.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
em men sa me lagali mn pati i mi e stavalo super gadnoi ot togava sam mn nedover4iv ama nema smisal ot otma6tenie spored men
ako moje6 po nqkakav na4in da nakara6 tezi tvoi priqteli det sa te izlagali da se po4uvstvat po sa6tiq na4in po koito se 4uvstva6 ti 6te im vleze akal v glavata
![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
Da mislq che trqbva da se pogrija za tqh kakto podobava...
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Не харесвам лъжата и тези,които я използват
Еми, лъгана съм - къде за малки, къде за по-големи неща, но боли.Винаги боли, ако те е излъгал скъп човек.Но, ако не е било с лошо намерение или наистина да те лъже за негова изгода - според мен трябва да се прости.Лошо е, когато започнат да те лъжат в очите и могат да го направят.
и мен ме лъжат и предполагам ,че доста често ...просто игнорирам човека който го е направил и за мен вече не съществува
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!