Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
Oh mila po-golqma lujkinq ot men samata ne poznavam, s koeto ne se gordeq!Sigurno boli mnogo da si ot drugata strana, no iskam da te uspokoq ot moqta ne e po-malko bolezneno!Nai-trudnoto e da razbere6 4e tolkova si se oplel v lujite 4e kogato se opita6 da kaje6 istinata ne si spomnq6 koq be6e tq!
Predpolagam 4e ne e lesno da povqrva6 4e mnogo boli da gleda6 kak zaradi lujite koito dori ne si razbral kak to4no si suzdal gubi6 horata na koito durji6, kak stradat bez da sa go zaslujili, kak edinstveniq zlodei si ti, no 6te ti kaja 4e e po-bolezneno ot vsi4ko koeto moje da ti se slu4i!
A ina4e za otmu6tenieto 6te kaja samo 4e tova 4e si naranena ne ti dava pravoto da se prevru6ta6 v 4udovi6te!Ne go pravi zaradi sebe si!
key_of_hell моля те спри!!!Сякаш чета себе си преди 1 година!Бил съм на твоето място и до такава степен съм се оплитал ,че като ми кажат нещо което АЗ съм казал , в този момент го отричам.Не ми беше лесно да се променя ,но го направих и се гордея с това ,дано и ти да успееш!Повярвай ми много по-добре съм в момента отколкото като бях като теб!

Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Ne vij sega....To dosta sa me lugali,no veche i do tolkova mi puka de Beshe mi interesno da razbera drugite hora kak reagirat v takiva situacii.A za men...Reshila sym proshka da ne dam poneje horata ne zaslujavat i edva li shet se razkaivat.Omruznalo mi e da ticham az da se opravqm sve s dadena lichnost...
Лесно е да мразиш, изкуството е да прощаваш...Ти прощаваш пред себе си, не ти говоря да продължиш да общуваш с тях, а да освободиш съзнанието си, защото по този начин се натоварваш, а те не го заслужават да се мъчиш заради тях
Напълно съгласен ,но не ли е това вид слабост?