.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Нещо като проблем/комплекс или само мое внушение..

Здрасти, леко съм пийнал и ме навяват тъпи мислички.
    Понеже си търся приятелка от известно време, та реших да пусна тая тема
    Начи аз съм как да кажа, не съм дебел а съм едър човек. Не бих казал че съм грозен даже мисля че съм готин. Ама тва с килограмите ми постоянно ми е в главата и го свързвам с момичетата.
    Според вас как ще се отнесете с едър човек, готин, с добър характер и прочие ? Щото аз си мисля че повечето момичета си търсят само приятели фитнес маняци с бицепси над 40 сантиментра , емоционални и мисловни галоши и тн.
    Дайте ми малко надежда че си ебало мамата нема такъв сдух... Дали някой ден ще ми се усмихне съдбата с някое нормално девойче или требжа да зобам за да въртя главите на курвите, аз вече съм отчаян

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Абсолютно...
    виж пич, не те познавам, но мога да ти кажа, че съм абсолютно сигурна, че ще намериш някоя готина...
    килограмите въобще не са някакъв проблем..
    има хора които харесват мускули, други височина, трети коса ( омг о.О ) и тн...
    принципно аз въобще не гледам мускулите и килограмите... важното е, да ми е симпатичен.. айде, успехче

Пфф не гледаме дали е мускулест и т.н не това е най-важното , но някак си действа отблъскващо някое момче което пише някфи неща от сорта на твойте '' искам да си намеря гадже '' щото си готов сиг на 1вата която те хареса да й се хвърлиш на врата изчакай по-добре ти да изпиташ нещо към някое момиче и така
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Не е точно така както си го мислиш ти щото съм напълно ясно че не мога да съм с някой който не ме кефи само щото той ме кефи

Мега фен

Re: Нещо като проблем/комплекс или само мое внушение..

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Здрасти, леко съм пийнал и ме навяват тъпи мислички.
    да, най-добре е да изтрезнееш...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Споко не съм заек който не знае кво прави след 5 бири

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здрасти пич.
    Виж сега, идеята е в това ти сам да се харесваш и ако решиш да се променяш, то да е изцяло твое решение/тоест да не позволиш на някоя мацка да те подтикне/
    И мога да ти кажа, че за всеки един влак си има пътници.
    Ако едно момиче, реши да те променя, значи тя не те цени истински.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Е това е върха.Килограмите ти изобщо не са проблем.Ако толкова много се притесняваш от тях просто ходи на фитнес не да трупаш маса а за да оформиш тялото си...мисля че това е идея...Та, тея дето си търсят такива с бицепс над 40 см са недорасли келеши който още незнаят какво им се прави...Горе главата, между другото на колко си години?

Виж точно така е, аз съм си това което съм си. Никога няма да променя стила си на обличане и на държание само за да ме хареса някой Няма да е истинско просто...
    Просто много се сдухвам понякога и си мисля че всичко е заради килата...

П.С. 178 съм висок, 87 кила не е много ама не съм и слаб...

Ми карам 19-тата

И аз преди така си мислих, но не е точно така - донякъде.

Момичетата в тийн възрастта - да донякъде това ги привлича.

Но после става по-друго - започват по-човешките неща да ги привлича.

Аз едно време бях с по 40 ръце и гърбове и ала бала и да бях що-годе интересен, ама сега не съм чак така и пак съм :P

Според мен явно си падаш по по-сдухани момичета ли не знам ;д
    Пък и с 1 дъмбел и добра програма и у вас можеш да се представиш прилично
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

на мен лично едва ли ще ми пречи приятелят ми да е пълен или едар..е ся ако е прасе (но не мисля че ти си такъв) естествено но иначе не..дори съм ходила с такъв по пълничък и това не ме е карало и да се замислям дали е отвратителен така или не..

Хаха все още не съм станал прасе ама не мисля и да го правя
    Ми не просто съм едър - в прекия смисъл на думата. Както охраната и бодигардовете са едри - аз съм горе долу така, даже френдовете навсякъде викат че аз съм им личната охрана Мисля, че съм готин. Където и да ида нема хора които да не накарам да се смеят Широко скроен човек съм - обичам да се базикам, нямам нищо против да се базикат с мен. Просто съм нормален - не обичам да се напивам и да се правя на мъж, да троша, да бия, да повръщам, да шмъркам, да слушам хаус , да нося лепнали по мен дрехи и тн.
    Просто вече почти не знам къде мога да срещна нормално момиче, което е наясно че НЕ Е нормално някъв пикльо на 15-16 примерно да се прави на мъж, да пие по една бутилка водка, да пуши по една кутия цигари, да хвърля по дискотеки по 40-50 лева които е събирал 2 седмици преди това и тн. Не знам просто търся си такова момиченце.... и никъде не откривам , дали е това, дали самия аз не знам може би тва е причината да пусна темата

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз пък да ти кажа честно предпочитам точно такива момчета, дето като те прегърне и да ти става едно такова яко, да се загубиш в него дет се вика гледам на една възраст ме, я кажи от къде си

Еее ми за жалост от Сливен

аз честно да си призная си търся точно такъв пич тип "интелектуален галош " ии имам мн приятели, едри момчета, ама и през ум не ми е минавало да ги харесвам, сори не съм мн оптимистична ама някое девойче със сиг ще се намери и за теб споко :]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    аз честно да си призная си търся точно такъв пич тип "интелектуален галош "
    Определено ще ти подхожда

П.С. от Сливен до Варна са 3 часа път

asl pls , pic, CV, копие от банкова сметка и нотариални актове, данъчни декларации, копие от наследство , копие от диплома за основно образование и най-вече медицинско !!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    asl pls , pic, CV, копие от банкова сметка и нотариални актове, данъчни декларации, копие от наследство , копие от диплома за основно образование и най-вече медицинско !!!
    О, Боже! В какво се забърках...забрави за свидетелството за съдимост.

А така, забравих също и акт за раждане, кръщелен акт, лична карта, шофьорска книжка ( ако имаш), медицинска бележка за 1 седмица за даскало, билетче от градски транспорт и май е тва за сега

П.С. дайте и по темата все пак

Град
    Варна
    Хаха от всичко имам по една бройка тъкмо. По факса ли да ти ги пратя.

Град
    Asenovgrad
    Гледай ся как стоят нещата.Ти каза че си едар.Добре до тук ама какво е това отношение относно мускулестите момчета.Мислш че са някви комплексари ли и кухи мозаци.В голяма грешка си.Да те светна например че има хора които преди нас са живяли и са се скъсвали от работа и да ти кажа никак зле не са изглеждали и от там можеби стройното тяло говори за едно качество на човека -упоритост.И ако хората преди мен не бяха толкова упорити мене може и да ме нямаше сега.Затова аз като видя момиче сас стройно тяло първото което си мисля е че то прави нещо за да го поддаржа и това ми харесва.Сега не мога да ти кажа дали и момичетата така ще си помислят но се замисли има логика.Парво виждаш човека все пак преди да опознаеш душата му за това ти предлагам да се фанеш в ръце да стегнеш тоя шкембак.После ще ми благодариш действай

Get out of The Rhodopes Bitchezzz!

Аз тва ще го направя ама има разлика от тва да се поддържаш и да блъскаш химии като добитък

Град
    Asenovgrad
    За химии нищо не сам казал.Говорих ти само за леко влизане в форма което сам можеш да прецениш как да направиш дали с някакъв спорт дали да се поразмърдаш от тоя комп да си фанеш някоя по мъжка работа и да видиш как излизат и парите и мускулите едновременно.

Get out of The Rhodopes Bitchezzz!

spokoino pi4 vse nqkoga 6te ti se otvori para6uta a tova s kilogramite nema nikvo zna4enie zavisi na kakvo momi4e popadne6.momi4etata ne se interesuva6 samo ot po otgore izbroenite tipove
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си