.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Абе не се интересуват ама аз все с такова впечатление оставам Пък и вече ми е тежко да го чакам тоя някой ден

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Нещо като проблем/комплекс или само мое внушение..

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Здрасти, леко съм пийнал и ме навяват тъпи мислички.
    Понеже си търся приятелка от известно време, та реших да пусна тая тема
    Начи аз съм как да кажа, не съм дебел а съм едър човек. Не бих казал че съм грозен даже мисля че съм готин. Ама тва с килограмите ми постоянно ми е в главата и го свързвам с момичетата.
    Според вас как ще се отнесете с едър човек, готин, с добър характер и прочие ? Щото аз си мисля че повечето момичета си търсят само приятели фитнес маняци с бицепси над 40 сантиментра , емоционални и мисловни галоши и тн.
    Дайте ми малко надежда че си ебало мамата нема такъв сдух... Дали някой ден ще ми се усмихне съдбата с някое нормално девойче или требжа да зобам за да въртя главите на курвите, аз вече съм отчаян
    Спокойно,няма за какво да се притесняваш.
    Вземи си Л-карнитин,прочети в
    bb-team.org за какво става въпрос,
    прави по 2-3 км крос 3-4 пъти
    в седмицата(или колкото пъти имаш
    възможност).
    Това ще ти донесе:
    1.Самочувствие,защото правиш нещо
    за себе си,и защото ще отслабнеш
    цялостно,хармонично,ще оформиш фигурата си.
    2.Ще ти донесе успокоението,
    което носи спортът по принцип.
    3.Възможност да се запознаеш с
    някоя мацка в парка или фитнеса

Един приятел свали по този начин
    за 2-3 седмици 10-на кг,
    после спря да пие л-карнитин(не е нужно),
    продължи си лееека диета(без много
    тестени изделия),качи 1-2 кила
    и като цяло постигна желания резултат.
    Дано съм бил полезен.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Виж аз ще отслабна когато мога щото съм засипан с задачи баш тая година и така се получават нещата. За това попитах дали Е пречка за момичетата ???

Виж аз ще отслабна когато мога щото съм засипан с задачи баш тая година и така се получават нещата. За това попитах дали Е пречка за момичетата ???
    Пич-аз съм 178 см 88 кг - виждаш ме на снимката-и тва е преди 1 година -на 20 съм-използвай тялото си за твой плюс-оформи го-за 4-5 месеца сериозни тренировки ще добиеш вид-никакви химии не ползвай-щом при мен стана и при теб може

Повече от фен Аватара на marjesa
    не се здухвай .. Има момичета , които си падат по едри мъже. Аз лично обичам момчета с коремчета За всеки влак си има пътници такаче хич не се притеснявай
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mitakkka
    Пич-аз съм 178 см 88 кг - виждаш ме на снимката-и тва е преди 1 година -на 20 съм-използвай тялото си за твой плюс-оформи го-за 4-5 месеца сериозни тренировки ще добиеш вид-никакви химии не ползвай-щом при мен стана и при теб може
    Подкрепям!С воля и усилия всичко става! Успех!

Ами чудя се да пусна ли мои снимки тук, че малко ме е срам. Да видиш аз как съм

Град
    Пловдив
    Това, всеки да изглежда перфектно ни е насадено от самото общество и подсъзнателно ние търсим това и в другите. Но има и изключения естествено, не всички са малоумници и не търсят в един човек единствено пари, мускули, коли и маркови дрехи. Имам една приятелка, която харесва клошари тва беше в кръга на шегата естествено, чак клошари не Та мисълта ми беше, че не всичко е външен вид, е вярно, когато видиш един човек първо виждаш външността му... но първото впечатление не е винаги най- вярното... Взех да се отплесвам ... Както казаха и останалите всеки харесва различни хора и мисля, че ти просто не си открил такава, която да те оцени наистина... И ще я намериш едва, когато спреш да виждаш във всяко момиче потенциална приятелка... не знам дали го правиш..

абе приятелю има момичета за всеки тип момче. Това че не си един от многото които са напълнили целия Сливен и останалите градове в България и навсякъде едно и също е само в твой плюс ще се намери някое сериозно момиче което да го оцени това и тогава съм сигурен ще пускаш тема напих се от щазстие успех В Сливен си има много хубави момичета така че...само трябва да оцелиш точната

Не знам що всеки ми казва, че виждам в всяко момиче потенциална приятелка, едва ли не съм най-загорелия човек на света С ръка на сърцето мога да кажа, че в годината намирам най-много 2 момичета които да ме кефят за приятелка, не са пръцли, знаят колко струват парите, времето, етикета, поведението и тн. Всичко друго е смешни курви бате които гледат я пари я мускули, я кола, я дрехи. На ключовете си имам 4-5 ключодържателя на БМВ и всяка ме пита с усмивка БМВ ли имаш, и аз с по-голяма усмивка и казвам - НЕ ! И оная си заминава

емоционални и мисловни галоши
    Ако не беше това щях да си мисля че си много добро и средностатистическо пълно момче.
    Не бъди простак.
    Вярвай. : )

А ако се налага наистина поработи над фигурата си - не го прави заради кучките, а заради себе си - ти казваш че ти е комплекс. Премахни го. Ще си подобриш и самочувствието, а с това нещата се нареждат ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Пловдив
    пич, аз не казах че търсиш във всяко момиче потенциална приятелка... предположих... не те познавам и не мога да кажа как мислиш... Не съм искала да те обидя

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ами чудя се да пусна ли мои снимки тук, че малко ме е срам. Да видиш аз как съм
    Абе не е всичко до
    външния вид,особено
    след 18-тата година на момичетата
    (за мен дотогава са абсолютно недоразвити,
    а някои цял живот си остават така ),
    ама наистина е добре да смъкнеш 6-7 кила.
    Другото опира до зарибявки,
    излизания и т.н.
    Не се шашкай,ще намериш мацката.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си