.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Моля за Помощ

Добър вечер,

Имам един малък проблем и искам помощ от вас.
    На почти 15 съм(94набор) и много обичам едно момиче,тя е на 14(95набор) въпроса е следния:
    Мисля че има някакви симпатии към мен и незнам какво да направя за да я спечеля,дайте ми някакви съвети защото неиздържам просто,утре вечерта ще сме на дискотека и искам да поговоря с нея на тази тема,но незнам как да подходя.Благодаря за мненията

м аз 1 имам да ти казвам - Follow your heart

Повече от фен Аватара на Scarface_
    пробвай сам ...може и да успееш може и да сгрешиш...важното е да се научиш
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    Asenovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Scarface...
    пробвай сам ...може и да успееш може и да сгрешиш...важното е да се научиш
    Най-точния отговор на въпроса ти

Get out of The Rhodopes Bitchezzz!

Дай го на флирт,закачка...недей още отначалото с тея сериозни разговори..досадно ще ми е,ако някой ме харесва,аз също го харесвам,засечем се в дискотеката,в която ходя и той почне да ми се обяснява.Бтв и как 94 набор си на 15, а тя е 95-и и е на 14 ?!?Нещо нереално ми се вижда.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Дай го на флирт,закачка...недей още отначалото с тея сериозни разговори..досадно ще ми е,ако някой ме харесва,аз също го харесвам,засечем се в дискотеката,в която ходя и той почне да ми се обяснява.Бтв и как 94 набор си на 15, а тя е 95-и и е на 14 ?!?Нещо нереално ми се вижда.
    ~*RoNi*~ къде видя нереалното? Извинвай ,ама не просто не мога се сдържа !Мисля ,че всичко е добре ,не виждам н НЛО (неиндефициран летящ обект).

Кажи ми къде е нереалното ,че и аз да разбера!

Мерси предварително ~*RoNi*~ !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

pi4 tva det go kazva6 4e q obi4a6 malko me sumnqva 6toto tova 4uvstvo e ne se izpitva toku taka ama kakto i da e . a kato stava za vupros ti ima6 super 6ans s tova momi4e sve pak 6te hodite na diskoteka togava ti e 6ansa nego izpuskai! sednete v diskotekata piite po ne6to posle potancivaite i ne6tata sami 6te se naredqt aide i uspeh!
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Град
    Def Leppard City, Кръчмата
    Ми поговорете си бе, човек, природата уста ти е дала не само да ядеш :P Покани я на кафе или на бира, нещо такова, полафете си, опознайте се по-добре и тогава реши.
    Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
    Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P

Град
    Sofia
    Ако има някакви симпатии към теб наистина няма да е много трудно да я заговориш.Такива момичета веднага ще откликнат на твоя интерес.Това е най-лесната ситуация за теб-много лесно би трябвало да я свалиш,всяка дума,която казваш,ще е все по-сладка за нея...

Мерси за отговорите,в понеделник ще напиша как се развиват нещата

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от remus92
    pi4 tva det go kazva6 4e q obi4a6 malko me sumnqva 6toto tova 4uvstvo e ne se izpitva toku taka ama kakto i da e . a kato stava za vupros ti ima6 super 6ans s tova momi4e sve pak 6te hodite na diskoteka togava ti e 6ansa nego izpuskai! sednete v diskotekata piite po ne6to posle potancivaite i ne6tata sami 6te se naredqt aide i uspeh!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

ANTIHUMAN,имам братовчедка,родена е 95-а и сега е на 13..навършени ТАЗИ година.Така че ако автора е 94-а роден,би трябвало да е навършил или скоро да навършва 14.Ако можеш да направиш елементарно изчисление,ще разбереш за какво ти говоря.Явно автора е излъгал за годините на момичето и за своите..

м да и аз съм съгласна предпочитам да дойдеш при мен малко закачки , флирт .. ии .. отколкото в началото още със сериозните разговори, защотот ще рабера че си сериозен донякаде,ама пък ще ми станеш досаден и скучен така че ... действай по-наперено успех

Супер фен
    Град
    България
    ANTIHUMAN,имам братовчедка,родена е 95-а и сега е на 13..навършени ТАЗИ година.Така че ако автора е 94-а роден,би трябвало да е навършил или скоро да навършва 14.Ако можеш да направиш елементарно изчисление,ще разбереш за какво ти говоря.Явно автора е излъгал за годините на момичето и за своите..
    Оф да ве!Извинявай ~*RoNi*~ не бях обърнал внимание!Напълно те подкрепям вече!Извинявай ,ама не видях!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

следвай инстинкта си няма по-добър съвет и учител

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си