.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от soulfly
    Ако мъжете у форума мислите с хуя си, да знаете че в реалния живот някои хора мислят и с главата си. А и извинявайте че ви нарекох мъже, лапета прости.
    Ми да ти кажа ли като гледам 1во как пишеш и 2ро какво пишеш, не мисля, че си на повече от 14-16.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако те обича ще е с теб дори и да сте на голямо разстояние...

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ако мъжете у форума мислите с хуя си, да знаете че в реалния живот някои хора мислят и с главата си. А и извинявайте че ви нарекох мъже, лапета прости.
    Ми да ти кажа ли като гледам 1во как пишеш и 2ро какво пишеш, не мисля, че си на повече от 14-16.
    Януари прая 20 разбирачо голям
    Старата любов ръжда хващала

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Виж,не можеш и да искаш да контролираш това,което трябва да стане ,ще стане просто.Няма смисъл още от сега да започваш да се измъчваш... Ако ви е писано да сте заедно, ще сте заедно...Пък,ако не стане всяко зло за добро!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Виж,не можеш и да искаш да контролираш това,което трябва да стане ,ще стане просто.Няма смисъл още от сега да започваш да се измъчваш... Ако ви е писано да сте заедно, ще сте заедно...Пък,ако не стане всяко зло за добро!
    сигласна !!! ак0 ви е писан0 т0й да срещне друга м0же да я срещне и там къдет0 сте двамата .. в смисъл ак0 иска и тук м0же да ги направи сичките глуп0сти к0ит0 м0же да ги направи в друг град ... к0 да ти кажа .. усп0к0йте се и двамата и внимавайте с тея 0пити за сам0убийств0 ..

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Януари прая 20 разбирачо голям
    Момиче съм. Правиш 20, добреее. А правиш лапешки изказвания.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мерси за съветите ;(((

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Въййй ... той искал да се самоубива, ти ще умираш .. Ебах ти странните хора ....

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Въййй ... той искал да се самоубива, ти ще умираш .. Ебах ти странните хора ....
    Ех тази красива блондинка бе -кеф ми е да ти чета постовете-но по темата - ми самоубиват се и на тяхно място се пръкват нови двама -а дано по-свестни, че този свят върви към все по-лошо

Нали знаеш, че на чужд гръб и сто тояги са малко! Не съм го казала в буквалния смисъл че ще умирам защото няма как да стане, но пък болката е тройно по-голяма! :[ Не виждам кво странно има в това!?

П.П - В този форум имате големия навик да се правите на много умни (някои хора) и да говорите глупости...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми ще се виждате когато можете, ще се чувате, ще си чатите... Няма да е както преди,но ако държите един на друг ще останете заедно Както казаха преди мен - остава ти само да видиш как ще се развият нещата...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Чети това http://members.lovingyou.com/forumdi...?s=&forumid=19, на мен ми помага понякога. Ама само ако знаеш инглиш.

Моме..време е за брачен консултант!

Град
    (: Русе :)
    спокойно, всички ще умрете (аз няма щото съм имортал)
    So free

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostavi taka ne6ata,kakvoto e pisano 6e stane!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    Нали знаеш, че на чужд гръб и сто тояги са малко! Не съм го казала в буквалния смисъл че ще умирам защото няма как да стане, но пък болката е тройно по-голяма! :[ Не виждам кво странно има в това!?

П.П - В този форум имате големия навик да се правите на много умни (някои хора) и да говорите глупости...
    Така е .. Свиквай мацкааа няма как А пък и не мисля , че са глупости , при положение , че ти самата беше казала, че той иска да се самоубива така че .. не знам за какви глупости говориш Колкото до темата ти - Казаха и преди малко ,че той ще спи с друга, и аз подкрепям това мнение Не само , защото ме дразниш , а защото от опит знам , че е така

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Добре аз не мога да разбера к'во от т'ва,че заминава за друг град.Еми много ясно,че ще отиде да учи.Все пак явно това е най-доброто за него.Или,ако искаш да не учи?Ако наистина те обича няма да те зареже,макар че предполагам ще хвърля погледи и на други момичета,защото все пак нови хора,ново място.А ако намери някоя друга значи така е трябвало.Или както се казва "Когато една врата се затвори,се отварят две нови".Така че наслаждавай се на миговете,в които сте заедно и т'ва е . :}
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Цитирай Първоначално написано от vesssiii
    Добре аз не мога да разбера к'во от т'ва,че заминава за друг град.Еми много ясно,че ще отиде да учи.Все пак явно това е най-доброто за него.Или,ако искаш да не учи?Ако наистина те обича няма да те зареже,макар че предполагам ще хвърля погледи и на други момичета,защото все пак нови хора,ново място.А ако намери някоя друга значи така е трябвало.Или както се казва "Когато една врата се затвори,се отварят две нови".Така че наслаждавай се на миговете,в които сте заедно и т'ва е . :}
    Мн си права.

Радвам се че дразня някои хора и тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си