- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще умра... ;( (((
Ми да ти кажа ли като гледам 1во как пишеш и 2ро какво пишеш, не мисля, че си на повече от 14-16.Първоначално написано от soulfly
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ако те обича ще е с теб дори и да сте на голямо разстояние...
Януари прая 20 разбирачо голямПървоначално написано от HONDA
![]()
Старата любов ръжда хващала
Виж,не можеш и да искаш да контролираш това,което трябва да стане ,ще стане просто.Няма смисъл още от сега да започваш да се измъчваш...Ако ви е писано да сте заедно, ще сте заедно...Пък,ако не стане всяко зло за добро!
![]()
сигласна !!! ак0 ви е писан0 т0й да срещне друга м0же да я срещне и там къдет0 сте двамата .. в смисъл ак0 иска и тук м0же да ги направи сичките глуп0сти к0ит0 м0же да ги направи в друг град ... к0 да ти кажа .. усп0к0йте се и двамата и внимавайте с тея 0пити за сам0убийств0 ..Първоначално написано от slun4ice_90
Момиче съм. Правиш 20, добреее. А правиш лапешки изказвания.Първоначално написано от soulfly
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Въййй ... той искал да се самоубива, ти ще умираш .. Ебах ти странните хора ....![]()
Ех тази красива блондинка бе -кеф ми е да ти чета постовете-но по тематаПървоначално написано от anichkaaaa
- ми самоубиват се и на тяхно място се пръкват нови двама -а дано по-свестни, че този свят върви към все по-лошо
![]()
Нали знаеш, че на чужд гръб и сто тояги са малко!Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
Не съм го казала в буквалния смисъл че ще умирам защото няма как да стане, но пък болката е тройно по-голяма! :[ Не виждам кво странно има в това!?
П.П - В този форум имате големия навик да се правите на много умни (някои хора) и да говорите глупости...![]()
![]()
Еми ще се виждате когато можете, ще се чувате, ще си чатите... Няма да е както преди,но ако държите един на друг ще останете заедноКакто казаха преди мен - остава ти само да видиш как ще се развият нещата...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Чети това http://members.lovingyou.com/forumdi...?s=&forumid=19, на мен ми помага понякога. Ама само ако знаеш инглиш.
Моме..време е за брачен консултант!![]()
![]()
тъкмо ще се провери колко истински се обичате
спокойно, всички ще умрете (аз няма щото съм имортал)![]()
So free
ostavi taka ne6ata,kakvoto e pisano 6e stane!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Така е .. Свиквай мацкааа няма какПървоначално написано от (S) AINT
А пък и не мисля , че са глупости , при положение , че ти самата беше казала, че той иска да се самоубива така че .. не знам за какви глупости говориш
Колкото до темата ти - Казаха и преди малко ,че той ще спи с друга, и аз подкрепям това мнение
Не само , защото ме дразниш , а защото от опит знам , че е така
![]()
Добре аз не мога да разбера к'во от т'ва,че заминава за друг град.Еми много ясно,че ще отиде да учи.Все пак явно това е най-доброто за него.Или,ако искаш да не учи?Ако наистина те обича няма да те зареже,макар че предполагам ще хвърля погледи и на други момичета,защото все пак нови хора,ново място.А ако намери някоя друга значи така е трябвало.Или както се казва "Когато една врата се затвори,се отварят две нови".Така че наслаждавай се на миговете,в които сте заедно и т'ва е . :}
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..