.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Обича и двете...

Здравейте хора Имам един проблем.Тоест не аз а най-добрата ми приятелка затова от части е и мой.Тя си има приятел от около 2 години.Обичат се много,виждат се редовно,познават се до болка и така...Те са от един квартал,в една компания.Обаче скоро в тоя същия квартал се появи едно ново момиче по което гаджето на Вяра (приятелката ми) хлътна.Странното обаче е че той каза на Вяра.Каза и че е влюбен в другото момиче,но обича и нея Казва и че няма да я остави,че не може без нея но има чуства и към другата Сега на Вяра и е супер кофти,обича го безкрайно но разбира че не може да го дели..Иска ми съвет но аз незнам как да и помогна Така че ако можете дайте някой съвет
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Това в супер гадно.Твойтаа приятелка освен да се примири незнам какво може да направи.Все пак от 2 години са заедно и се обичат.Ами тази новата от тяхната компания ли е?

Повече от фен Аватара на Scarface_
    значи след 2 годишна връзка ...не е човешко и не е честно момчето да се влюби в др.,на сърцето си наистина не може да заповядваш,но се има впредвид че за 2 години трябва да имат доста силни чувства...иначе смисъла от връзката не е бил толкова голям...поне младежа компенсира с това че и е казал истината което наистина е голям факт... и се пак до момичето ...: - кажи му за чувствата си,за това ,че не е нормално ,че не може така и го накарай -да избира ...пожелавам успех и щастлив край на цялата история
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Трябва да го пита какво мисли да прави...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Просто не мога да повярвам как някой може да обича двама души едновременно по един и същи начин. Може да е изпитал някакво моментно увлечение по новата и интересна мацка, появила се на хоризонта. Но ако връзката им беше толкова истинска и силна, както ти я описа, нямаше да разправя на твоята приятелка такива глупости. Ще извиняваш, но това си е чиста и неподправена простотия. На мен приятелят ми ако ми заяви подобна нелепица в очите, ще го фрасна с всичката сила, която притежавам, а после ще му кажа да върви на майната си. Чисто и просто момчето се опитва да си разиграва коня, както си иска. Да се направи на силен, велик, да бъде той човека, който избира, който изисква, чиито желания трябва да се удовлетворяват. Една връзка за мен трябва да си бъде само между двама души. И ако той наистина обичаше твоята приятелка, вяъобще нямаше да й говори такива глупости. Тоя е някакъв недорасляк, дето се прави на интересен, и ако тя се съобразява с него, значи е на неговото ниво.
    Най-добре ще е за нея да му тегли една майна. Връзка с такъв човек не й трябва. Щото представяш ли си ако той отскочи до съседния квартал там колко нови и интересни момичета ще има?
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Първо-да в тяхната компания е.Второ-не иска да я напусне обича я дори е казвал на родителите и че я обича и му е супер гадно че харесва и Виктория.И той е объркан но просто убива мойта приятелка
    Diamonds,Mexico,Tequila

Valkyrie да ти кажа и аз бих го заебала ако ше и 3 години да са ама тя не ще и да чуе
    Diamonds,Mexico,Tequila

Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    Просто не мога да повярвам как някой може да обича двама души едновременно по един и същи начин. Може да е изпитал някакво моментно увлечение по новата и интересна мацка, появила се на хоризонта. Но ако връзката им беше толкова истинска и силна, както ти я описа, нямаше да разправя на твоята приятелка такива глупости. Ще извиняваш, но това си е чиста и неподправена простотия. На мен приятелят ми ако ми заяви подобна нелепица в очите, ще го фрасна с всичката сила, която притежавам, а после ще му кажа да върви на майната си. Чисто и просто момчето се опитва да си разиграва коня, както си иска. Да се направи на силен, велик, да бъде той човека, който избира, който изисква, чиито желания трябва да се удовлетворяват. Една връзка за мен трябва да си бъде само между двама души. И ако той наистина обичаше твоята приятелка, вяъобще нямаше да й говори такива глупости. Тоя е някакъв недорасляк, дето се прави на интересен, и ако тя се съобразява с него, значи е на неговото ниво.
    Най-добре ще е за нея да му тегли една майна. Връзка с такъв човек не й трябва. Щото представяш ли си ако той отскочи до съседния квартал там колко нови и интересни момичета ще има?
    +1 Ако наистина връзката им е толкова сериозна и я обича толкова много няма как да е влюбен И в друга Любовта си е за двама!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе и според мене е невъзможно да обичаш двама души едновременно. Някои хора твърдят обратноно, но аз не мисля, че е възможно. Тъй че спомени й го това да го има предвид...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си