.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Ще умра... ;( (((

Утре гаджето ми заминава да учи в друг град и мисля че ще се побъркам! ;( Не виждам смисъл в нищо и умирам от страх че ще си намери друга или пък ще ме забрави и ще ме лъже!
    Нз кво да направя само за тва си мисля все едно светът свършва за мен.. дайте ми съвет кво да правя, или съм ненормална !!!!

Ти не си ли онова момиче, чието гадже искаше да се хвърля под влак, щото мн те ревнуваше ...

Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Ти не си ли онова момиче, чието гадже искаше да се хвърля под влак, щото мн те ревнуваше ...
    да

Град
    Asenovgrad
    Значи от думите ти разбирам че си лудо влюбена.Според мен имаш няколко вариянта нека ти ги кажа а ти си реши кой ти харесва.
    Значи когато човек заминава на ново място среща нови хора и естествено създава нови приятелства.Ако ти не си до него колкото и силна да е любовта ви разтоянието ще я изгаси повярвай ми.Ако имаш възможност замини с него ако не опитай се да го разубедиш ако и това не е възможно и заминаванео му е наложително ти остава вариянта просто да видиш какво ще се получи.

Get out of The Rhodopes Bitchezzz!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ylqlqaaaaaaaaaaa sm1rt,vlakove............ ako v1preki vsi4ko ostanete zaedno zna4i te obi4a ,a ako ne ystiska zna4i ne si e stryval,t1i 4e spok
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Ей голема работа като отиде в др. град!Девойко не свършва нищо ами започва нещо насочи се да гледаш позитивно!Относно това че може да си намери др. е нещо което незнаеш и не можеш да предречеш!Единственото което правят хората в този момент е да си мислят какво ще бъде като замине гаджето ми!Еми така си изгубвате миговете заедно,а ако любовта е силна то нямаш притеснения!Но (винаги има едно но) ти си знаеш най-добре момченцето си!Та съвета ми е да не се терзаеш и здухваш ами си живей живота ходи да го виждаш,чувайте се често(но не и всеки ден (отгатни защо))!!!Нз аз лично така бих направил!Успех

Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    да

емм значи мноо те обича пича а колко време ше е там и колко е далече т'ва от теб?

Повече от фен Аватара на Scarface_
    мхм брато разстояннието не винаги разделя хората...зависи от любовта ви...колко е силна дали си имате доверие и т.н...говорете споделяй му всичко нали сте гаджета...кажи му за това ...иначе има възможност...постоянна комуникация...по често виждане...след като няма доста време в което примерно сте били заедно може времето да го употребяваш за усъвършенстването си...чети повече работи...тренирай нещо демек... покажи му че ставаш "по хубава" не знам каква си така но винаги може да се иска повече и повече ...така и привличането му ще се увеличи ...ти си знаеш се пак това е моя съвет !

ОБИ4АЙТЕ СЕ ! ! ! ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ !
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    гош, вие сте бахти камикадзетата
    The Spark

Град
    L.A. \ Moscow
    големи злейки сте и 2та така че по добре ви е да сте разделени... да няма смъртни случи от влакове, кораби....
    Raise your fist!

ако любовта ви е истинска никой и нищо няма да ви раздели!вярно,че времето и разстоянието оказват влияние..но любовта си остава и всеки път като се виждате ще я разпалвате и ще става все по-силна и по-силна)гледай от положителната страна..поне няма да си омръзнете)
    Нямам думи да простя...нямам сили да те спра...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Интубирай!Сатурация-160,пулс-390...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

samo vremeto 6e pokaje...a 6tom e iskal da s esamoubiva .. zn mn te obi4a i mislq 4 enqma mqsto za pritesnenie v1preki 4e ot li4en opit go zn 4e vr1zka ot raztoqnie ne moje da e vr1zka..pone pri men e taka... a na va svi jelaq uspeh.... =)
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    гош, вие сте бахти камикадзетата
    Хубав аватар
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Абе да не ти пука.Ако те обича няма да си намери друга..ако пък намери му тегли майната!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Sofia
    От няколко часа гледам тая тема ама не смея да я отворя.Чак сега го направих...Така....явно и двамата се обичате-единия ревнува другия до лудост,а другия умира от страх от мисълта,че другия може да си хване друга..(оуууу чак и аз се заплетох )Вярно е че като отиде в нов град той ще се почувства свободен и може и наистина да си хване друго момиче,макар и да те обича и теб.Тя може да му е нещо като заместител на теб,макар че много грубо звучи.Ако мислиш че има достатъчно акъл да не ти изневери няма за какво да се притесняваш

Ае ти ли си по-изпращяла от двама ви или той?! Единия път рева, че не те гледал в очите, другия, че щял да се мята пред влака... Сега изведнъж сърцераздирателнооо "Той си тръгва". Ами сега, какво правим?! Не ти ли е ясно, че той може и да не си намери друга, но 100% ще спи с друга. И да го мислиш по цял ден, и да не го мислиш - това е. ПО-добре не се занимавай с глупости.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Според мен и двамата трябва да идете на психолог

Мега фен Аватара на mynichka
    света не свърша с това , че той заминава
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от natedog
    Според мен и двамата трябва да идете на психолог
    ha ha

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ае ти ли си по-изпращяла от двама ви или той?! Единия път рева, че не те гледал в очите, другия, че щял да се мята пред влака... Сега изведнъж сърцераздирателнооо "Той си тръгва". Ами сега, какво правим?! Не ти ли е ясно, че той може и да не си намери друга, но 100% ще спи с друга. И да го мислиш по цял ден, и да не го мислиш - това е. ПО-добре не се занимавай с глупости.
    С тва за спането съм съгласна... (
    дано да не го направи.

Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    С тва за спането съм съгласна... (
    дано да не го направи.
    Кофти ама ЩЕ го направи. Приеми го или му тегли майната и тва е.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Ако мъжете у форума мислите с хуя си, да знаете че в реалния живот някои хора мислят и с главата си. А и извинявайте че ви нарекох мъже, лапета прости.
    Старата любов ръжда хващала

Град
    Дълбините на канала :D
    лелее човек дай по-спокойно ни6то фатално не се е слу4ило....хората имат далеч по-големи проблеми и ако си4ки говореха като теббб.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си