Значи до оня ден нямах бележник и викам аре да си купя, отивам в една книжарница-НЯМА, отивам в друга-НЯМА, трета-НЯМА, викам баси един път да реша да си взема и НЯМА, накрая отивам на една и гледам 50 стотинки!!!Какво е това нещо, 50 стотинки за Бележник!
![]()
аз моя го зех за 30 стотинки... дигат ги с всяка изминала година ,като помня преди че бяха по 10 стотинки
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
ее вие сте за едните стотинки.Аз пък още не съм си взел![]()
да дадеш 50 стотинки за 1 година не ми се струва много
Raise your fist!
На нас ни ги дадоха от училище. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
спокойно, аз моя го взех за 70
Fighting for nothing is what you're born for.
ем аз моя за 60![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
сестра ми като се върна с двата ни бележника и личните карти и бодвързиите каза,че е дала 1,40тия хора не са в ред
![]()
По-скъпи са някои,защото са с по-хубави облекла![]()
И ние в нашия клас се чудихме защо е така,ама като ги погледнахме и то си пролича,макарче голяма работа едно облекло.
Моя си го взех за 35стотинки,ама облеклото му доста му хлопа![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз моя го взех за 30 макар,че на гърга му пише че струва 15![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не става въпрос дали е малко или много, а в това че търговците са некоректни като слагат толкова високи надценники.Първоначално написано от MostHated
Не е редно да дадеш за нещо 60 ст или повече, при положение, че реалната му цена е в пъти по-малка.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от hild_
![]()
Права си,обаче в България е така.Всеки гледа да печели от всичко.Например на една сергия продават чисто нов учебник за 9лева,а на съседната стар,с оръфана корица на същата ценаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
.Но както и да е...
По темата:Не помня колко точно си взех моя,но мисля,че беше около 50ст.
Не се учудвай от цените luciferrr до моето даскало струват цели 70 СТОТИНКИ.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз взех моя бележник за 50 стотинкиИ да е по-скъпо и да не е-бележник трябва да се вземе.
Аз си взех бележник,лична карта + облекла за тях за 80 стотинки...и на мен ми се видя много ама...И 5лв да е трябва да се купи..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
awe mamka im otzad na belejnika pi6e 15 stotinki a te go davat na 50 kvo e tva![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
аз си го взех за 60ст, но видях в една книжарница, че беше 90![]()
Non musique - non vie!