.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Протриване

Абе протрих го малкия войник преди много време(29ти август някъде) и още не може да ми зарастне, когато ми се случи за първи път ходих на уролог и той ми каза да се мажа с Бетноват Ц, обаче нещо не съм доволен от резултата. Цялата работа идва от това, че с гаджето правим секс редовно и просто няма време да се възтанови. Така че се обръщам към тези от вас, които знаят бързи начини за възтановяване при много силно протриване. Принципно въпроса е към мъжката аудитория, но може и някое момиче на което гаджето му е имал такъв проблем да сподели.

e to pyk kat si protrit i prai6 sex ne ti li e nepriqtno be .. ? zemi si po4ini malko primerno sedmicata dokato priqtelktat ti e nerazpolojena
    az nz da ima ''rana'' koqto da zarastva mignoveno vsi4ko si iska vreme
    a i izvinqvai za vaprosa ama kak si se protril... poprincip po 4esto se slu4va pri momi4etat dokolkoto znam ,ti si 1-voto mom4e ot koeto 4uvam 4e takova ne6to da ne bi da e ne6to dr...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто остави секса за седмица например То не ,че 'кремчето не ти помага' ами ти го използваш и след това пак почваш секса ,естествено ,че няма да зарастне

Град
    в мечтите ти
    Спри да правиш секс за известно време.Няма да умреш ако не правиш секс докато ти мине
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

hottie
    Guest
    Почивка от секса докато ти мине

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Просто остави секса за седмица например То не ,че 'кремчето не ти помага' ами ти го използваш и след това пак почваш секса ,естествено ,че няма да зарастне
    +1

Абе еби докато можеш, тва не е сапун да се изтрие!!!

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    e to pyk kat si protrit i prai6 sex ne ti li e nepriqtno be .. ? zemi si po4ini malko primerno sedmicata dokato priqtelktat ti e nerazpolojena
    az nz da ima ''rana'' koqto da zarastva mignoveno vsi4ko si iska vreme
    a i izvinqvai za vaprosa ama kak si se protril... poprincip po 4esto se slu4va pri momi4etat dokolkoto znam ,ti si 1-voto mom4e ot koeto 4uvam 4e takova ne6to da ne bi da e ne6to dr...

Еми просто кожата която се движи постоянно, като го оголвам и като го прибирам обратно се е протъркала, става една такава неразтеглива и суха и е много кофти като тръгнем да правим секс щото като го отварям имам чувството, че се разкъсва кожата точно на това място. А как стана ли? Еми гаджето ми е много тясна а аз съм леко по-агресивен в леглото и... А ако се питаш как правя секс тогава, еми просто не го оголвам... директно опъвам и слагам презерватива отгоре и така няма отваряне/затваряне съответно няма и болка

почивкаа! нищо няма да ти стане ако изчакаш малко да позаздравее

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    това е то да си ненаситен като искаш секс ще търпиш

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    това е то да си ненаситен като искаш секс ще търпиш
    +1

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Спри да правиш секс за известно време.Няма да умреш ако не правиш секс докато ти мине
    +1

Град
    софиитъ
    случва се!!! наблегни на почивка и добра хигиена
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Град
    In her heart...

Re: Протриване

Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    ....Цялата работа идва от това, че с гаджето правим секс редовно и просто няма време да се възтанови....
    ае бате ти трябва да си адския малоумник...да имаш рана на пениса и да прайш секс чесно...толкоз не можеш да издържиш 1 седмица без секс докато ти мине ли ??? не мога да ви разбера ...

Никва почивка.

Град
    Стара Загора
    продължавай, щом до ся не си умял можеш и още като те зареже приятелката ще зараства
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си