- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Протриване
Абе протрих го малкия войник преди много време(29ти август някъде) и още не може да ми зарастне, когато ми се случи за първи път ходих на уролог и той ми каза да се мажа с Бетноват Ц, обаче нещо не съм доволен от резултата. Цялата работа идва от това, че с гаджето правим секс редовно и просто няма време да се възтанови. Така че се обръщам към тези от вас, които знаят бързи начини за възтановяване при много силно протриване. Принципно въпроса е към мъжката аудитория, но може и някое момиче на което гаджето му е имал такъв проблем да сподели.![]()
e to pyk kat si protrit i prai6 sex ne ti li e nepriqtno be .. ? zemi si po4ini malko primerno sedmicata dokato priqtelktat ti e nerazpolojena
az nz da ima ''rana'' koqto da zarastva mignoveno vsi4ko si iska vreme
a i izvinqvai za vaprosa ama kak si se protril... poprincip po 4esto se slu4va pri momi4etat dokolkoto znam ,ti si 1-voto mom4e ot koeto 4uvam 4e takova ne6to da ne bi da e ne6to dr...
Просто остави секса за седмица напримерТо не ,че 'кремчето не ти помага' ами ти го използваш и след това пак почваш секса ,естествено ,че няма да зарастне
![]()
Спри да правиш секс за известно време.Няма да умреш ако не правиш секс докато ти мине
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Почивка от секса докато ти мине
Първоначално написано от pitan4icata
Еми просто кожата която се движи постоянно, като го оголвам и като го прибирам обратно се е протъркала, става една такава неразтеглива и суха и е много кофти като тръгнем да правим секс щото като го отварям имам чувството, че се разкъсва кожата точно на това място. А как стана ли? Еми гаджето ми е много тясна а аз съм леко по-агресивен в леглото и...А ако се питаш как правя секс тогава, еми просто не го оголвам... директно опъвам и слагам презерватива отгоре и така няма отваряне/затваряне съответно няма и болка
![]()
почивкаа! нищо няма да ти стане ако изчакаш малко да позаздравее![]()
+1Първоначално написано от girl_in_black
![]()
случва се!!! наблегни на почивка и добра хигиена![]()
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
Никва почивка.![]()
продължавай, щом до ся не си умял можеш и ощекато те зареже приятелката ще зараства
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!