.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    аве тва списание не го ли четат само 10-14 годишни объркани
    Тия на кви ти приличат..

Да те видим какво ще правиш даскало, когато ти се очертава 60-и-кусур-годишната бабичка по немски пак да прави опити да затъпи мозъчето ти с бавните си реакции...
    Между другото, на 17 съм - на 14 спрях да си го купувам.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на FelisDirus
    пхахахахах, тва ми звучи по-зле от вестник шок. ама вестникът поне за тоалетна хартия става, а със "списанието" и гъза не можеш да си изтриеш, щото страниците са гланцирани

ноу комент..
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Horrorwood
    пор, ще ме запалиш по тоя Космополитън, то наистина изглежда доста интересно

Аз пък много се радвах на списание Дъмбо, но взеха да представят Дисни героите в лоша светлина и спрях да си го купувам в 1ви клас (абе то аз и тогава започнах да си го купувам)

И какво толкова се шокираш, че са объркали снимките, те да не мислиш, че някога са знаели кои са Nightwish и кои Within Temptation? Нищо чудно и напълно еднакви да им изглеждат
    Your pseudo sunshine I don't need.

ех, заебете тея неща, Мики Маус преди 8-9 години каква яка работа си беше...

ама сега хем го вдигнаха като цена, хем май са го попреебали...даеба.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Where death is most alive
    Oh, noes, what are you going to doooo? We be so doomed, my love, oh! My heart can bear this grief no more!
    Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

Ти к'во, дабълпостинг ли ще реализираш из нета, бобе мой :Д

минах от сухари на ориз със сирене!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

Ами... така е, всъщност. Цената е 3,50, имаш някаква играчка, която ще се разпадне още щом я бутнеш, а хартията е тънка и не изглежда особено качествена. И броят и кориците за страници, т.е. реалното от списанието е 38 стр., не 40. Комиксите не са същите - мязат на комерсиализирани, а и не се съмнявам да ги повтарят, защото съм ставала свидетел на такова. Все пак, аз си карам на старата колекцийка и съм си напълно доволна.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

Абе Том и Джери беше къде-къде по-интересно, ама ся виж го кво е (ако още го издават де, последно го бях мярнала преди 2 години)
    Имаше и Гарфийлд, и Бамсе, ама сигурно вече никой не ги помни. Сега само Принцеси и Барбита и разни там тъпи супер герои, пуу.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    in my world!
    ами аз си взех последния брой ест заради плата на Джоуви иначе хай клуб не ме кефи особенно,единствено харесвам малко браво и мн космо
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    ами аз си взех последния брой ест заради плата на Джоуви иначе хай клуб не ме кефи особенно,единствено харесвам малко браво и мн космо

Аз го измуфтих от съученичката. Слава Богу, тя не ги слуша.
    Ех, че спам му дръпнах в тая тема...

Мега фен Аватара на babity
    Пфффф, Космото си е яко. Не, че пишат няк'ви нечувани и невиждани неща ама самият стил, на който са написани статиите на мен лично ми допада. Развлекателно е. (тази скоба я отварям по повод на моята тема от преди време в един друг раздел, в която ставаше дума как статия от космо ме накарала изведнъж да се видя отстрани и да си намеря всички грешки в любовта, та... да поясня, че тогава прекалявах със Сексът и градът и затова така стана ) Колкото до Хай Клуб... винаги съм мислела, че е загуба на време и пари, никога не съм го купувала.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Чела съм и Joy - не бях впечатлена.
    и аз.. те всички са такива ..тъпи списания в които няма и грам нещо което да е интересно и истина!
    Да.. и само копират материал от предишни броеве и пишат всеки месец всички за едно и също нещо. Само ЕЛ има адски интересни и смислени статии, ама пък е много скъпо

Град
    гр. Варна
    Аз си го купих единствено заради плаката на High School Musical ии странното беше че единият от героите във филма..който трябваше да присъства и на плаката беше заменен с друуг
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    In your pink dreams.. :]
    И кво от тва?Тряя да се гръмнеме са щото са объркали снимките!

и аз.. те всички са такива ..тъпи списания в които няма и грам нещо което да е интересно и истина!
    Незнам но на мен Joy ми е много интересен . Главно го купувам защото има много идеи за грим и свежи прически , а и статиите ми са интересни .

Град
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Незнам но на мен Joy ми е много интересен . Главно го купувам защото има много идеи за грим и свежи прически , а и статиите ми са интересни .

Купувала съм си 1 брой на Джой (миналия септември) и най-голямата тема там е "Съвети как да го (гаджето, мъжа - бел. авт. ) въртиш на пръста си".

Веднъж си го купих заради някакъв плакат на група ама се нагледах на супер много глупости и клюки и от тогава не съм си повторила грешката. А това за Тария е мега тъпо, ама какво може да се очаква !?

Град
    Tampere, Finland
    Това списание почна да ме дразни много отдавна и вече не го чета. Имаше всякакви тъпи статии за некви чалга певички, Токио Хотел и общо взето почнаха да пишат само едни исъщи статии...Не стават!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си