- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ИВЕЛИНА ХРИСТОВА
Lubopitno mi e dali nqkoi ot foruma e uspql da se dokosne do sposobnostite na Ivelina Hristova, dali nqkoi e govoril s neq, poseshtaval q e ili si e pisal s neq. Kakvi sa vpechatleniata, kakvo e mnenieto vi za neq? Razkajete, mnogo shte mi byde interesno da procheta, ako ima takiva.
a be hora...samo ne mi kazvai,4e si i izpratila sms s vupros![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Mda... Az izpratih SMS s v1prosObache ne s1jalqvam
Pisah i dali operaciqta, koqto mi predstoeshe shte mine dobre, dali shte ima uslojneniq... Dali shte iam problemi v daskaloto taq godina i dali skoro shte sreshna golqqqqmata si luibov
Emiii tq mi otgovori, che operaciqta shte mine dobre i bez uslojneniq - Taka i stana
Kaza mi, che nqma da iam problemi v daskaloto i che luibovta me ochakva drugata godina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Probvaite nqma da s1jelqvate.. Az lichno mislq, che naistina poznava, a ne e nqkoq ot drugite "plemennichki na Vanga" :P
![]()
![]()
то оставаше и да ти каже, че сърцето ти няма да издържи по време на операцията и че ше те изритат от даскало![]()
алелуя.
beibichkata, как да и пиша смс? смисъл на какъв номер ?
Moga da kaja e palna prostotiq dve priatelki pra6tali smsi i dvete polu4ili ednakvi poslaniq ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
май само аз не знам за кво става въпрос
кви са тез смс-и бе хора?![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
и аз нямам представа .. ква е тая и кви смс-иПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
ох и да има някаква дарба,тя как точно се изразява със смс-ите?!да те види,нещо да те пипне,да ти гледа на ръка,аве как ще да е,ама по телефона?! вярвате ли си найстина....
Az i pisah sms dali sym namerila lubovta na jivota si ili koga shte q namerq, kaza mi, che myja, koito e do men v momenta e choveka, s koito shte byda cql jivot i toi e tozi, koito me dopylva. A kak e usetila, che imam gadje? A kak e usetila, che e seriozno tova gadje? Mojeshe da sym nqkoq, deto e taino vlubena v nqkoi i se chudi dali shte go obicha cql jivot i shte si strada ili druga e neinata sydba. Zamislete se. Drugia sms, koito i pisah beshe zashto e nujna tazi korespondecia, chrez tezi smsi, prosto e stranna i ni vzima parite, Vanga ne go e pravela. Otgovora i beshe, che imenno chrez tezi smsi moje da obshtuva s mnogo poveche hora i da im pomaga, a po tozi nachin da osavarshenstva i darbata si. Takyv otgovor nqma kak da polucha, ako e naglaseno. Pyk i e vseizvesten emaila i, koito go dava navsqkyde, shtom nqkoi ne iska da prati sms, da prati email, ako iska da govori s neq za neshto. Znaete li, che e spasila ot smyrtta myj, koito e bolen ot SPIN. Stranno e, no e fakt! Osven tova imenno Vanga e bila tazi, koqto e znaela predvaritelno, che tova momiche edin den shte pomaga na mnogo hora i nqma da shtadi silite si i nqma da misli za sebe si nikoga na pyrvo mqsto.
Не че не вярвам че има хора с такива способности но не мисля че чрез смс става нещо... Как по-точно ти усеща енергията след като няма никакъв контакт с тебе? Лично аз не бих пратила смс или мейл или каквото и да било друго...![]()
изпратете смс на номер 1234 стс текст 'глдан ли съм' и незабавно ще получите своя уникален отговор на въпроса...
2 и 40 с ДДС
вие луди ли сте бе хора![]()
изпращаш смс и оп оп някои ви предсказва бъдещето срещу 2 лева
![]()
..очудвам се от наивността на някой хора![]()
![]()
..ама докът има балъци се ще е така
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
оооооооо колко сте глъмавикак по точно ще ти предскаже бъдещето нали като изпратиш смс-а след по малко от минута получаваш "отговора" тва е нелепо мноо яко се прецаквате на всичкото отгоре някой си вярват
![]()
След темата "Александра" реших, че и това ще е някакъв магазин за конфекция...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от 3ff3k7a
Ami... To po princip po planeta go izl1chvat, am ti prashtat i sms s otgovor :P 191901 e nomera![]()
Първоначално написано от 89+92
Ispratil li si za da znaesh sled kolko vreme ti prashtat otgovora???Na men lichno mi go izpratiha sled 3 chasa
A i + tfa nali nie gi davame parite, ne vie...
![]()
Нали ти беше ясновидка, ма?
Az sym, MA!Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Na men kato pratih kam 9 vecherta i chak na sutrinta poluchih otgovor.Първоначално написано от beibichkata
аз пък вярвам, че има талант и се надявам парите, които дадох за смс-а да си заслужават.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ок де не ме разтрелвайтеса ме предизвикахте и аз да пратя смс номер 1234 с къф текст ай обяснете ми
![]()
![]()
аз пък вярвам, че жената има способности и все пак не бих си давал парите за глупости :]
хъхъ..