.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

ИВЕЛИНА ХРИСТОВА

Lubopitno mi e dali nqkoi ot foruma e uspql da se dokosne do sposobnostite na Ivelina Hristova, dali nqkoi e govoril s neq, poseshtaval q e ili si e pisal s neq. Kakvi sa vpechatleniata, kakvo e mnenieto vi za neq? Razkajete, mnogo shte mi byde interesno da procheta, ako ima takiva.

Супер фен
    Град
    Своге
    a be hora...samo ne mi kazvai,4e si i izpratila sms s vupros
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

:)

Mda... Az izpratih SMS s v1pros Obache ne s1jalqvam Pisah i dali operaciqta, koqto mi predstoeshe shte mine dobre, dali shte ima uslojneniq... Dali shte iam problemi v daskaloto taq godina i dali skoro shte sreshna golqqqqmata si luibov Emiii tq mi otgovori, che operaciqta shte mine dobre i bez uslojneniq - Taka i stana Kaza mi, che nqma da iam problemi v daskaloto i che luibovta me ochakva drugata godina Probvaite nqma da s1jelqvate.. Az lichno mislq, che naistina poznava, a ne e nqkoq ot drugite "plemennichki na Vanga" :P

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    то оставаше и да ти каже, че сърцето ти няма да издържи по време на операцията и че ше те изритат от даскало
    алелуя.

Това са тъпи нагласени работи.

beibichkata, как да и пиша смс? смисъл на какъв номер ?

Moga da kaja e palna prostotiq dve priatelki pra6tali smsi i dvete polu4ili ednakvi poslaniq ...

май само аз не знам за кво става въпрос

кви са тез смс-и бе хора?
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Епппа и аз тва се чудя...
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    май само аз не знам за кво става въпрос
    и аз нямам представа .. ква е тая и кви смс-и

Голям фен
    ох и да има някаква дарба,тя как точно се изразява със смс-ите?! да те види,нещо да те пипне,да ти гледа на ръка,аве как ще да е,ама по телефона?! вярвате ли си найстина....

Мега фен
    Град
    Az i pisah sms dali sym namerila lubovta na jivota si ili koga shte q namerq, kaza mi, che myja, koito e do men v momenta e choveka, s koito shte byda cql jivot i toi e tozi, koito me dopylva. A kak e usetila, che imam gadje? A kak e usetila, che e seriozno tova gadje? Mojeshe da sym nqkoq, deto e taino vlubena v nqkoi i se chudi dali shte go obicha cql jivot i shte si strada ili druga e neinata sydba. Zamislete se. Drugia sms, koito i pisah beshe zashto e nujna tazi korespondecia, chrez tezi smsi, prosto e stranna i ni vzima parite, Vanga ne go e pravela. Otgovora i beshe, che imenno chrez tezi smsi moje da obshtuva s mnogo poveche hora i da im pomaga, a po tozi nachin da osavarshenstva i darbata si. Takyv otgovor nqma kak da polucha, ako e naglaseno. Pyk i e vseizvesten emaila i, koito go dava navsqkyde, shtom nqkoi ne iska da prati sms, da prati email, ako iska da govori s neq za neshto. Znaete li, che e spasila ot smyrtta myj, koito e bolen ot SPIN. Stranno e, no e fakt! Osven tova imenno Vanga e bila tazi, koqto e znaela predvaritelno, che tova momiche edin den shte pomaga na mnogo hora i nqma da shtadi silite si i nqma da misli za sebe si nikoga na pyrvo mqsto.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не че не вярвам че има хора с такива способности но не мисля че чрез смс става нещо... Как по-точно ти усеща енергията след като няма никакъв контакт с тебе? Лично аз не бих пратила смс или мейл или каквото и да било друго...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    изпратете смс на номер 1234 стс текст 'глдан ли съм' и незабавно ще получите своя уникален отговор на въпроса...
    2 и 40 с ДДС

вие луди ли сте бе хора изпращаш смс и оп оп някои ви предсказва бъдещето срещу 2 лева
    ..очудвам се от наивността на някой хора ..ама докът има балъци се ще е така
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на 8992
    оооооооо колко сте глъмави как по точно ще ти предскаже бъдещето нали като изпратиш смс-а след по малко от минута получаваш "отговора" тва е нелепо мноо яко се прецаквате на всичкото отгоре някой си вярват

След темата "Александра" реших, че и това ще е някакъв магазин за конфекция...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    beibichkata, как да и пиша смс? смисъл на какъв номер ?

Ami... To po princip po planeta go izl1chvat, am ti prashtat i sms s otgovor :P 191901 e nomera

Цитирай Първоначално написано от 89+92
    оооооооо колко сте глъмави как по точно ще ти предскаже бъдещето нали като изпратиш смс-а след по малко от минута получаваш "отговора" тва е нелепо мноо яко се прецаквате на всичкото отгоре някой си вярват

Ispratil li si za da znaesh sled kolko vreme ti prashtat otgovora??? Na men lichno mi go izpratiha sled 3 chasa A i + tfa nali nie gi davame parite, ne vie...

Нали ти беше ясновидка, ма?

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Нали ти беше ясновидка, ма?
    Az sym, MA!

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от beibichkata
    Цитирай Първоначално написано от 89+92

Ispratil li si za da znaesh sled kolko vreme ti prashtat otgovora??? Na men lichno mi go izpratiha sled 3 chasa A i + tfa nali nie gi davame parite, ne vie...
    Na men kato pratih kam 9 vecherta i chak na sutrinta poluchih otgovor.

аз пък вярвам, че има талант и се надявам парите, които дадох за смс-а да си заслужават.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен Аватара на 8992
    ок де не ме разтрелвайте са ме предизвикахте и аз да пратя смс номер 1234 с къф текст ай обяснете ми

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    аз пък вярвам, че жената има способности и все пак не бих си давал парите за глупости :]
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си