.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Момче да удря момиче ?!?!?!?!

zna4i na6ta kompaniq e ot nqkade 5 4oveka s men da de az sam momi4e i drte sa mom4eta ..i kat ma natfarqt qko nqkoi ot tqh ili gi udrqm leko po rakata ili gi psuvam ama kat mi s natfqrt na men ili napraq ne6to det te ne sa saglasni kazvat "mlakvaii maa ' ili ai tiho e ili ma udrqt ... na kfo prili4a tfa ?! am da spomena si4ki sme na 15.. ama se pak trqq gram akul da nqma6 4e da udari6 momi4e.. ko da praq..pisna mi da bada obekt na nasilie edva li ne ..imam nqkolko sinini ve4e ;( kato im kaja da ne me udrqt te se smeqt.. nikoga nemoga da govorq seriozno s tqh..ne vsu6tnost moga kogato izlziame samo po otdelno demek az i nqkoi ot tqh a ne kat sme si4ki 6ot saberem li sa si4ki stava ujas.. seki sa smee kat nasran i neobru6ta vnimanie ko pravi na drq (po to4no men) a kato sme sami..nesmeqt da me udrqt i da ma narejdat ;[ pls kajete mi 6ot ne izdarjam ;[

Нищо не успях да разчета.. Започнете да пишете на кирилица!

e spoko vednaj moq kak me frasna po rukata do romoto ama otprednata strana a vednaj po gaza.... ama ina4e ne me bie men ako pitash govori sus vseki po otdelno za darjanieto im ili prosto kat te udarqt zabiii shmar na toq det te e udaril ama silen!

лелее я се научи първо да пишеш и чак тогава ми реви че те биели катс е държат с бтебе така що излизаш с тях..да имам и приятелите

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    trq ti pone 1 f v kompaniqta............
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

следващия път с бухалката...или с ел-шок, и като те барнат...че ги тресни
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И ти продължаваш да излизаш с тях?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    ми кат та удря удряй го и ти
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

абе това е много селско от страна на момчетата ами аз ще те посъветвам така може силата ти да е по малка ама това не значи че неможеш да ги скубеш щипеш а пък ако вече много те тормозят не се събирай с тях а пък ако не, викаш мен аз само психически ще ги изтормозя
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Като си излязла в момчешка компания като "едно от момчетата"(а не нечие гадже) ще си примириш как те възприемат.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    изпаднали пубери.
    The Spark

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    изпаднали пубери.
    +1
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на mynichka
    И ти се съдираш с тях .. ???
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Явно само аз го мисля друго яче.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    изпаднали пубери.
    +1

Голям фен
    Ще е свръх умно след като сама си стигнала до извода, че са неконтрулируеми, когато са много и не усещат твоята болка, да продължаваш да дружиш с тях. Сега са на 15. Утре за да се почувстват още по-големи няма да се учудя да се изгаврят злобно с теб. Не виждам какво би им попречило? Разкарай ги ест <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Някой да те кара да стоиш с тях?

Като за начало се научи да пишеш на кирилица

Голям фен
    Едвам смогнах да разбера като очаквах кой знае какъв проблем, но, за съжаление, останах разочарована. Никой не те е вързал за хора, с които не ти е приятно, не те резбират, и те малтретират.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Т-И С-И З-Л-Е .

ae n6 ne razbrah ama 6om da te udrqt.. predpolagam postoqnno gi hrani6 i gi udrq6.. i az ne se strurpqvam nqkoi put... kfo e tfa we vi 6e ni se praite tam 6e ni hranite i udrqte.. i nie samo 6e vi gledame ? edin tupanik.. sa useti6 da spre6 i tolkozz aaa pisna mi ot takiva.. mar6i

в момчешка компания си, и щом си им фр те те възприемат кат момче. Щом единственият начин гда говориш с тях нормално е по-отделно...ми хайде де , почвай ги с разговорите. Обясни им как стоят нещата и толкоз. Ку и тей не стане зарязваш ги и си намираш нова компания. По-добре тей от колкото да ходиш цялата посинена
    пп: на 15 ли каза
    Fuck you You fucking Fuckers

Хах и моите фр понякога стават неконтрулируеми ама чак да ме удрят или да ми казват "ма" не се е случвало, те си знаят границата, ама тва е тъпо твоито, махай ги други ще намериш.

Извинявам се че съм толкова критичен, но от човек който не може да напише два реда разбираемо какво очаквате. Абе нека те удрят повече по главата белким ти дойде малко акъл да напишеш нещо по адекватно

Голям фен Аватара на 8992
    аз се чудя как още не са те наебали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си