- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за виновните?
хора да ви питам какво мислите за фразата "рано или късно всичко се враща" дали Бог намира виновния и му го връща ???
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Аз пък не мисля,че нещата се връщат.. Просто така се е случило повечето пъти.. Може би пък някои хора след като са си набивали в главата и други хора са им набивали,че ще им се върне все някога.. накрая като им се случи нещо и си мислят,че то им се е върнало,а то е просто една случайна случка.. Мое лично мнение..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
винаги .... отгоре всичко се вижда, затова ,че умната ~
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Човек рано или късно плаща за грешките си или поне се разкайва за стореното...Аз най-често използвам и фразата:"Няма безплатен обяд в този живот!"
+1Първоначално написано от pepita87
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не вярвам в господ, но мисля, че наистина всичко се връща. Идва един момент, в който човек си плаща за грешките.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Според мен зависи от обстоятелствата.Аз вярвам,че всичко се връща,защото съм го видяла с очите си.Не е задължително,да се връща под същата форма,но по някакъв начин човек,който е направил нещо лошо,живота го наказва по някакъв начин..
i got a little Secret for ya..
Аз също вярвам ,, * че всичко се връщва ... рано или късно ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Аз лично напълно отричам Бог.Не мисля, че той прави нещо да се връща.. Ако убием един комар, ще осъзнаем ли отсъствието му?Не!Тогава и Бог не би разбрал,ако някой го боли, че да тръгне да връща всичко..Не мисля..Отстоявам това че има съдба, но не и Бог.. И мисля че точно тази съдба прави тфа "всичко се връща"... но не и Първосъздателяили там както му викате
![]()
Ще се върне, тъпкано при това.
Баланса в природата не се нарушава.
spored men naistina rano ili kasno vsichko se vrushta ... no ne vqrvam v gospod
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Това е абсолютно вярно..Каквото си правил ще ти се върне,ако е добро- добро.Лошо,ако е също. Така,че много се замисляйте преди да правите мръсно на някой само,защото с нещо ви е подразнил или,което е по-лошо му завиждате...... Както се казва:"Който завижда, не вижда"!Аз съм на мнение,че вместо да завиждаш на някой,би трябвало ти да се потрудиш да постигнеш това,което той е постигнал.И да се радваш за него.Не е вариант да му завиждашш...За жалост съм се сблъсквала с не малко злоба към мен,но го преодолявам!Първоначално написано от zizita_88
![]()
1во Бог не съществува...2ро това което си мислите за връщане е просто съвпадение...на всеки се случват гадни неща и то постоянно просто чист късмет че му се е случило точно след това...общои взето е трудно да ви го обясня след като не познавате Теорията на Хаоса ...
i az sum na tova mnenie!Bog-edva li,no sudbata si znae rolqta!Първоначално написано от The_iMMortal_f
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
всичко е цикъл
Съгласна съм,че всичко се връща. \/ А за Бог вече незнам...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Както и да е и аз напълно съм на мнение,че Бог не съществува.Ако съществува и неговата преценка е безгрешна то тогава всички убийци,лъжци и прочие трябва да си платят.Уви колко време мина откакто е създаден света все още не можем да се научим да живеем.Най-първата ни грешка е когато се даде знание на човека.След това веднага идва гладта за власт,сила и т.н. Айде да не отварам отделна тема.За мен лично не се връща по начина които си мислят всички.Нещо като съвпадение
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не съм съгласна с тебе ... Рано или късно всеки получава заслуженото си .. Няма значение под каква форма ... Хората са го казали : "всичко се връща" ... Така че според мене няма значение кога и как всеки плаща за грешките сиПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
надали някой има точен отговор на този въпрос дали има Господ, дали той се грижи за всичко това всеки да получи заслуженото си и така нататък. А това, че рано или късно всички си плащат не мисля че е казано с някаква вяра, а с мисълта, че и ти някой ден ще страдаш независимо дали е за това което си направил.Няма живот без страдание
Ооо дано неМай съм от виновните
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
То вярно,че е така, не го отричам.Но за мене би било по-добре в този момент които живееме за да ни се улесни този живот,а не в другия.А за отвъден живот не съм сигурен дали има.Но пък какво става след като умреш.Какво става с душата ти.Ама как само го обърнах аз на дискусия.Трябва да прочетеш "Божествена комедия" на Данте Алигерий,"На оня свят" от Елин Пелин.Особено втория много ми допадаПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.