.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблем с Movie Maker

имам проблем с Movie Maker.Когато искам да сложа видео ми се появява това C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\Beyond the Break Trailer.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box.
    Мога да слагам снимки но видео не.Някой да има идей как да го поправя не за първи път ми става така

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1

Кво е тва

molq vi pomognete mi izteglih si kodeksi ama pak mi se poqvqva tova i ne samo na movie maker ami i na dr programi za klip4eta ne6te da mi se ka4va video . pls pomognete ako znaete ot kade dr da si izteglq dr kodeksi mi kajete pls

C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\Beyond the Break Trailer.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box.

Преведено на БГ - C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\Beyond the Break Trailer.avi неможе да бъде сложено. Кодеците които ти трябват не са изтеглени автоматично,защото не си задал мястото където да проверява в Интернет за тях в Опциите.

Дай дясното копче върху My Computer>Manage>Device Manager и там би трябвало да има едно ей такова и там ще видиш кое ти липсва. Като натиснеш върху него ще ти даде опция да си намери само кодеци в интернет.

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\Beyond the Break Trailer.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box.

Преведено на БГ - C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\Beyond the Break Trailer.avi неможе да бъде сложено. Кодеците които ти трябват не са изтеглени автоматично,защото не си задал мястото където да проверява в Интернет за тях в Опциите.

Дай дясното копче върху My Computer>Manage>Device Manager и там би трябвало да има едно ей такова и там ще видиш кое ти липсва. Като натиснеш върху него ще ти даде опция да си намери само кодеци в интернет.
    ami vlqzoh tam kadeto mi kaza ama nqma takova ne6to

Супер фен
    няма и да има

Guest

Movie maker

Личи си че нищо не разбирате. Като си отвориш Movie Maker - a отиди в настройки "General" (първото) и дай отметка на Download codecs automatically.

ms mn

MovieMaker

Хора моля ви пратете ми MovieMakera на скаип:nowayoutt
    че ми се появяваше една грешка и аз я изтрих но сега зажелявам

МОЛЯВИ' ;]
    dsaxsafdgfd

Re: MovieMaker

Цитирай Първоначално написано от Couldbeposibble
    Хора моля ви пратете ми MovieMakera на скаип:nowayoutt
    че ми се появяваше една грешка и аз я изтрих но сега зажелявам

МОЛЯВИ' ;]
    "Windows Movie Maker" версия 2.6 - можеш да си я свалиш безплатно от: Щракни тук!!!

П.С. - Програмата е "freeware" все пак!

П.С. 2 - Можеше да направиш нова тема, а не да вадиш стара от началото на 2009 година!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Проблем с Movie Maker

Цитирай Първоначално написано от baby_v_
    имам проблем с Movie Maker.Когато искам да сложа видео ми се появява това C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\Beyond the Break Trailer.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box.
    Мога да слагам снимки но видео не.Някой да има идей как да го поправя не за първи път ми става така

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Кат ти е бъгнат Movie Maker сложи си Camtasia Studio 6.По е яко ,а и можеш да снимаш видео с нея и със супер качество
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Opa hora zabravih da kaza 4e mi trqbva MovieMaker ama na Windowls Xp
    dsaxsafdgfd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си