.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Искам да му го върна

Значи, с едно момче тръгнахме 2 седмици преди да свърши лятната ваканция и уж поне по неговите думи и по държанието му,беше различен от другите момчета,смисъл че е сериозен и това няма да е поредната връзка за 2 седмици а ще е нешо по-сериозно,ама той е в един град,аз уча в друг и когато започна годината той не ми вдига телефона,каза че не можел да ми бъде верен там,ако искам да ходим,но няма да ми е верен,и оттогава не ми вдига телефона,а само обешщава да излезем,за да поговорим...искам по някакъв начин да направя нещо, за да му го върна, защотото все пак той още от самото начало е знаел че няма да е нищо сериозно,искам да направя нещо, за да му го върна, да му стане и него поне малко тъпо ... моля ви помагайте с идеи Благодаря предварително !

Град
    Пловдив

Ако искаш да изглеждаш като пораснал,голям и вече знаещ какво иска човек в очите му,и в очите на другите,си стой на дупето,и забрави,че съществува..по този начин,като не му обръщаш внимание ще покажеш,че не ти пука,което ще го влуди повече от всички други методи,които искаш да приложиш.Ако почнеш да му правиш номера,според мен,ще е жалко,ще покажеш,че си наранена,че ти пука за него,и той пак ще ти се подиграе,защото така правят момчетата.Ако се правиш,че той за теб не е значел ,и не значи нищо,ще го накажеш по -жестоко.Успех!
    i got a little Secret for ya..

Начина не е да му го върнеш...нищо градивно не излиза оттова..разбирам те-той е постъпил като пълен негодник,каквито са всички момчета всъщност...но от личен опит ти казвам няма смисъл аз след като тръгнах с 1 момче да му го върна уж... се оказа,че това е голямата ми любов, но накрая познай на мен ми се върна тъпкано
    Нямам думи да простя...нямам сили да те спра...

подкрепям горното мнение , к0гат0 един мъй п0чувства че не е на първ0 мяст0 в сърцет0 и главата на дадената г0сп0жица направ0 п0лудява ... така че ст0й си мирн0 и пр0ст0 г0 забрави ..

Град
    Дълбините на канала :D
    изчукай се с най-добрия му приетел

на дали т0ва е решение

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Искам да му го върна

Цитирай Първоначално написано от venere
    Значи, с едно момче тръгнахме 2 седмици преди да свърши лятната ваканция и уж поне по неговите думи и по държанието му,беше различен от другите момчета,смисъл че е сериозен и това няма да е поредната връзка за 2 седмици а ще е нешо по-сериозно,ама той е в един град,аз уча в друг и когато започна годината той не ми вдига телефона,каза че не можел да ми бъде верен там,ако искам да ходим,но няма да ми е верен,и оттогава не ми вдига телефона,а само обешщава да излезем,за да поговорим...искам по някакъв начин да направя нещо, за да му го върна, защотото все пак той още от самото начало е знаел че няма да е нищо сериозно,искам да направя нещо, за да му го върна, да му стане и него поне малко тъпо ... моля ви помагайте с идеи Благодаря предварително !
    Потресаваща "любовна драма"......Мотае те яко,осъзнай се....Какъв е смисъла да си уж с него а той да ти изневерява и да те прави за смях??Смятам,че заслужаваш нещо по-добро!

Ще станеш за смях, ако решиш да му го връщаш толкова открито и толковая скоро - някой път ще ти падне и ще му го върнеш тогава... а за сега просто преглътни :P
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Съблечи се гола и
    викни БТВ да те снимат.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от vluben0_hlape
    подкрепям горното мнение , к0гат0 един мъй п0чувства че не е на първ0 мяст0 в сърцет0 и главата на дадената г0сп0жица направ0 п0лудява ... така че ст0й си мирн0 и пр0ст0 г0 забрави ..
    Буквата "о" е на четвъртия ред отдолу нагоре точно под копчето за цифрата 9.

Към авторката:Нямаш какво да му връщаш.Човека ти е казал още отначалото,че няма да се получи,защото най-вероятно в града,в който учи,ще хареса някоя друга.Доколкото разбирам Вие не сте били много време заедно,карате го повече на телефонни обаждания.Така че..какво да му връщаш?Да бяхте заедно повече от 2-3 години и той изведнъж да зареже нещата,ама то... Просто е било някаква лятна авантюра,а ти си го приела по-сериозно.Каквото и да правиш няма как да нараниш човек,на който не му пука за теб(извинявай за грубия израз).Ако отвръщаш с безразличие,както те посъветваха,също ме съмнява да му стане "тъпо" един вид.Най-много да си отдъхне,че си проумяла нещата и си спряла да го търсиш.

Град
    София

ами да, обаче държанието му показваше съсвсем друго,че не е само "летеб флирт" , а и той сам каза в началото че като е с 1 момиче е само с нея... постоянно за всичко се съобразяваше с мен, за излизания.. за приятелите му.. за всичко ..

Не мисля, че му дреме за теб, дори ни най-малко и квото и да правиш едва ли ще го заинтригуваш..

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    изчукай се с най-добрия му приетел
    +1

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Отмъщението не е начина!!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не се натоварвай излишно, стига с тези отмъщения, това са детски работи, ако има нещо да му се връща, то не си ти тази, която ще го направи.
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

пък ти на колко години беше?

Щом е бил с теб само заради флирта,едва вече го интересуваш,каквото и да направиш.Просто забрави за него и не се тормози с мисли за отмъщение.

изчукай го и после му кажи че си хиф позитивна ... и чакай изражението му това ше ти е достатъчно

И като му го върнеш, кво? Много важна ли ще се почувстваш?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си