Цитирай Първоначално написано от darla_f
Za6to puk ada sa si vtrusnali?Az sum s muja mi ot 3god,no ne sme si omruznali i se durji s men taka,kakto i v na4aloto.
po temata-ti sama kaza,4e pove4eto skandali i problemi sa po tvoq vina.Moje na mom4eto prosto da mu e pissnalo da te turpi i da mu e ve4e vse taq...nz,taka predpolagam

И аз съм с моя от 4 години, а копнежът ни 1 към друг е по-силен откогато и да било.......
Че промяна има-има, но за всяко нещо си има причина. не знам на по колко години сте, но сигурно сте тийнейджъри на по 16-17 и е НОРМАЛНО такива неща да се случат. Докато ние жените сме пооформили някакво поведение до към 17-18, то при момчетата между 9 и 11 клес се вижда коренна разлика. въпреки, че не контъктувам с 11-то кластници много, мога да ви кажа, че разликата е от небето до земята за 2 години. При момичетата тези неща в този период не са така очевидни. Ако твоят човек е да кажем 11 клес, той не е същият като 9-ти. И ти не си същата разбира се, но той се променя по-рязко, докато при нас нещата почват от по-рано и са по-плавни. Тук не говоря само за тяло. Говоря за цялостно поведение, мислене, ценности. Може би в последните месеци изживява подобен скок, а това провокира нервните му изблици, моментите на безразличие, скандалите и грубите думи. Разбира се мога сега да пиша абсолютни глупости и вие да сте 8 клас. Промените при мъжете обаче са по-резки...все едно изпадат изведнъж в месечно нерасположение