- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво е изневяра?
Тъй като по надолу има теми за изневярата и забелязвам,че всеки си обяснява по разли4ен на4и какво е изневярата.Е питам ви за вас какво е тя,какво приемате като изневяра?
Наречете ме старомодна ако искате,но за мен и целувката също си е изневяра..както се казва:целувката понякога зна4и пове4е от секса![]()
За мен изневярата не е само физическа.Когато двама човека са заедно и дават един на друг всичко необходимо нещата са добре.В един момент,може да липсва комуникация и всеки да я търси под различни форми -чатове,запознанства,флирто ве,излизане с други.В друг момент може да липсва секса,целувките и тези неща,които пак се набавят от някъде.И в двата случая за мен това е изневярата:липсата на нещо,което е необходимо,при което двата парньори си го набавят от други хора.
i got a little Secret for ya..
за мен една целувка също е изневяра![]()
Целувката е изневяра
Напълно съм съгласна....Първоначално написано от Totally-Erected
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
+1Първоначално написано от snejana67
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
За мен всичко, което преминава границата на невинното приятелство, е изневяра. Целувка, дума, поглед, мисъл... Айде, да не кажа изневяра, но е един вид предателство. Вярвам в абсолютната близост, честност и вярност между двама души. Естествено, говоря за връзка, която има перспектива да се развива и задълбочава и която и двете страни приемат насериозно. Когато бях на 15-16 не възприемах нещата толкова крайно, но сега, когато евентуално обмислям бъдещето си с човека до мен, държа да мога да му имам абсолютно и пълно доверие и да знам, че съм само аз дори и в мислите му, както той е в моите.
Изневяра е да праскаш наред
всички,без твойта![]()
Ама може и нея.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от Barbie
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
За мен изневярата е тогава , когато се обяснява в любов кокто на мен така и на друга. А целувката или секса да изневяра са но аз лично ги прощавам .. след като е потърсил наслада при друга значи нещо ни куца .. или кварталните идиоти го надъхват да бъде мъж и да ходи с повече от една![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Въпроса е защо ти е нужно да опипваш други? Можеш да си опипваш твоето момичеПървоначално написано от lone_wolf
Да речем тя да не ти дава да я пипаш..разбирам.Ама при положение,че можеш,тогава какъв е проблема..не,чее говоря само за опипването.А за всичко като цяло...като можеш да го получиш от твоя човек,тогава си стой при него.Ако не можеш да си само с един човек-прав ти път..нали?
![]()
i got a little Secret for ya..
Изневяра е да предадеш човека до себе си...ама тука всеки нз защо го свързва със интимни неща само...достатъчно е и без да се целуваш и ебеш , само с приказки да изневериш...ретардед ли сте бе...мислете малко...
+1Първоначално написано от Totally-Erected
kato zapo4ne6 ot bezobiden "hitur" pogled kum treto lice,mine6 prez svalki(nikoga ne sa bezobidni)laski,dori i prosto fantaziq s treti 4ovek za men si e iznevqra!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
За мен изневярата е предателство,независимо каква е тя
Вечната тема.Всеки човек различно си я обяснява...За мен тя е:Когато предаваш човека,който обичаш с действия и мисли отправени към друг човек!![]()
... celuvka,misyl za druga,sex i mnogo drugi neshtaПървоначално написано от sextazy_baby
![]()
За мен лично изневяра е от целувка и нагоре...Аз лично флиртувам с други момичета ( да не кажа постояно ),но това го правя за да не си омръзнем с гаджето ( или поне аз ).Обичам си я много но това че съм прегръщал приятелка или че някоя докато танцуваме в диското реши да ми се понатисне малко не го смятам за изневяра![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от Barbie
+1
Зависи от обстоятелствата,но за мен не е!Особено ако се случи само веднъжПървоначално написано от Erica1
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
+1Първоначално написано от Barbie
С ДВЕ ДУМИ. ИЗНЕВЯРАТА Е ПРЕДАТЕЛСТВО. МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ФЛИРТ ТОЕСТ ФИЗИЧЕСКО , МОЖЕ И ДА БЪДЕ И ЕМОЦИОНАЛНО, КАТО СПРЕШ ДА Я/ГО ОБИЧАШ... МОЖЕ И ДВЕТЕ.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
честно казано за мен дори увличането по друг е изневяра , но какво да се прави...не мога да ревнувам или да се чувствам гузен за това , човешко е по добре да не задържаш желанията си...
всичко което смяташ за изневяра, е изневяра![]()
![]()
<N>