.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    Дълбините на канала :D

какво е изневяра?

Тъй като по надолу има теми за изневярата и забелязвам,че всеки си обяснява по разли4ен на4и какво е изневярата.Е питам ви за вас какво е тя,какво приемате като изневяра?
    Наречете ме старомодна ако искате,но за мен и целувката също си е изневяра..както се казва:целувката понякога зна4и пове4е от секса

За мен изневярата не е само физическа.Когато двама човека са заедно и дават един на друг всичко необходимо нещата са добре.В един момент,може да липсва комуникация и всеки да я търси под различни форми -чатове,запознанства,флирто ве,излизане с други.В друг момент може да липсва секса,целувките и тези неща,които пак се набавят от някъде.И в двата случая за мен това е изневярата:липсата на нещо,което е необходимо,при което двата парньори си го набавят от други хора.
    i got a little Secret for ya..

Целувката е изневяра

Цитирай Първоначално написано от Totally-Erected
    За мен изневярата не е само физическа.Когато двама човека са заедно и дават един на друг всичко необходимо нещата са добре.В един момент,може да липсва комуникация и всеки да я търси под различни форми -чатове,запознанства,флирто ве,излизане с други.В друг момент може да липсва секса,целувките и тези неща,които пак се набавят от някъде.И в двата случая за мен това е изневярата:липсата на нещо,което е необходимо,при което двата парньори си го набавят от други хора.
    Напълно съм съгласна....
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    за мен една целувка също е изневяра
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    а опипването изневяра ли е?

Супер фен Аватара на Barbie
    За мен всичко, което преминава границата на невинното приятелство, е изневяра. Целувка, дума, поглед, мисъл... Айде, да не кажа изневяра, но е един вид предателство. Вярвам в абсолютната близост, честност и вярност между двама души. Естествено, говоря за връзка, която има перспектива да се развива и задълбочава и която и двете страни приемат насериозно. Когато бях на 15-16 не възприемах нещата толкова крайно, но сега, когато евентуално обмислям бъдещето си с човека до мен, държа да мога да му имам абсолютно и пълно доверие и да знам, че съм само аз дори и в мислите му, както той е в моите.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Изневяра е да праскаш наред
    всички,без твойта
    Ама може и нея.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    За мен всичко, което преминава границата на невинното приятелство, е изневяра. Целувка, дума, поглед, мисъл... Айде, да не кажа изневяра, но е един вид предателство. Вярвам в абсолютната близост, честност и вярност между двама души.
    Абсолютно съм съгласна
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Повече от фен Аватара на marjesa
    За мен изневярата е тогава , когато се обяснява в любов кокто на мен така и на друга. А целувката или секса да изневяра са но аз лично ги прощавам .. след като е потърсил наслада при друга значи нещо ни куца .. или кварталните идиоти го надъхват да бъде мъж и да ходи с повече от една
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Цитирай Първоначално написано от lone_wolf
    а опипването изневяра ли е?
    Въпроса е защо ти е нужно да опипваш други? Можеш да си опипваш твоето момиче Да речем тя да не ти дава да я пипаш..разбирам.Ама при положение,че можеш,тогава какъв е проблема..не,чее говоря само за опипването.А за всичко като цяло...като можеш да го получиш от твоя човек,тогава си стой при него.Ако не можеш да си само с един човек-прав ти път..нали?
    i got a little Secret for ya..

Изневяра е да предадеш човека до себе си...ама тука всеки нз защо го свързва със интимни неща само...достатъчно е и без да се целуваш и ебеш , само с приказки да изневериш...ретардед ли сте бе...мислете малко...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Totally-Erected
    +1
    kato zapo4ne6 ot bezobiden "hitur" pogled kum treto lice,mine6 prez svalki(nikoga ne sa bezobidni)laski,dori i prosto fantaziq s treti 4ovek za men si e iznevqra!

Град
    София
    За мен също целувката е изневяра.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    За мен изневярата е предателство,независимо каква е тя

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Вечната тема.Всеки човек различно си я обяснява...За мен тя е:Когато предаваш човека,който обичаш с действия и мисли отправени към друг човек!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    За мен изневярата е предателство,независимо каква е тя
    ... celuvka,misyl za druga,sex i mnogo drugi neshta

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    За мен лично изневяра е от целувка и нагоре...Аз лично флиртувам с други момичета ( да не кажа постояно ),но това го правя за да не си омръзнем с гаджето ( или поне аз ).Обичам си я много но това че съм прегръщал приятелка или че някоя докато танцуваме в диското реши да ми се понатисне малко не го смятам за изневяра
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

За мен всичко, което преминава границата на невинното приятелство, е изневяра. Целувка, дума, поглед, мисъл... Айде, да не кажа изневяра, но е един вид предателство. Вярвам в абсолютната близост, честност и вярност между двама души.

+1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Erica1
    За мен също целувката е изневяра.
    Зависи от обстоятелствата,но за мен не е!Особено ако се случи само веднъж
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Голям фен
    +1

Град
    МОЗЪК
    С ДВЕ ДУМИ. ИЗНЕВЯРАТА Е ПРЕДАТЕЛСТВО. МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ФЛИРТ ТОЕСТ ФИЗИЧЕСКО , МОЖЕ И ДА БЪДЕ И ЕМОЦИОНАЛНО, КАТО СПРЕШ ДА Я/ГО ОБИЧАШ... МОЖЕ И ДВЕТЕ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    people`s wet dreams
    честно казано за мен дори увличането по друг е изневяра , но какво да се прави...не мога да ревнувам или да се чувствам гузен за това , човешко е по добре да не задържаш желанията си...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    всичко което смяташ за изневяра, е изневяра
    <N>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си