Защо, по дяволите, да си пич, значи, да пушиш, да пиеш, да друсаш, да си ебал най-малко 5 "путки", когато си бил на 15, да се държиш отвратително с момичетата, да имаш лоши оценки, да отговаряш на учителите, да се правиш, че не ти пука от нищо, да се смееш на гърба на останалите?![]()
![]()
Мен лично ми писна от тея "пичове".
![]()
![]()
ти описваш не пич,а хулиган за мен пич означава готин човек
защото деградирамеПървоначално написано от assd22
+1 и аз така мисляsnejana67
МнениеПуснато на: Съб Сеп 27, 2008 4:47 pm Заглавие:
Confused Confused Confused ти описваш не пич,а хулиган за мен пич означава готин човек![]()
Ама то пичове има най-различни видове, брат. Има готин-пич, има пич-наркоман, има пич-хулиган, има пич-ебач. Където и да отидеш, представите за пич се менят.
+1 Кратко точно и ясно!Първоначално написано от glupacheE
пич мога да нарека готин по характер и като цяло човек.
+1Първоначално написано от glupacheE
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Защото ако видиш на едно място така наречения "пич" и едно обикновено момче с готин характер, симпатично, първо ще забележиш този, който се държи като задн*к, а после истинския пич![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Това не е "пич", а идиот.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това, което ти описваш, е не пич, а объркан тийнейджър без цел в живота, агресивен поради объркването и вътрешната си безпомощност и отчаяно опитващ се да се хареса на останалите, подражавайки на любимите си безмозъчни изпълнители- наркомани. Всъщност това са глупости,не знам защо тези хора се държат така, не познавам такива екземпляри и не бих искала да се запознавам.![]()
Don't worry, be happy!
е тва имах в предвид!Първоначално написано от BаllFace
Повечето такива само си измислят, че са спали с не знам си коя и че пушат и пият. Не вярвайте на всичко, което чуете. Тва се нарича изграждане на имидж.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Познавам няколко от тези така наречени "пичове" и искам да ви кажа,че когато си само с тях са много свестни и готини,но това не означава,че трябва да уважаваш тези двуличници и идиоти...Напротив те заслужават да само и единствено да им се изсмееш нагло в лицето![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Напълно съгласна... за жалост е така и някой се водят по тоя акъл и незнам до къде така...Първоначално написано от BаllFace
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
попринцип хората,които смятат подобни индивиди за пичове са на същото дереже като тях..малоумни кифли,тъпи пръчове..само такива им се вържаттака че..не се впрягай,има хора които да оценяват хората по достойнство
![]()
Аз на такива им казвам, че не са пичове, а са заблудени тийнейджъри. Не комуникирам с такива хора и никога не бих нарекла такъв човек 'пич' хР Хората, които им се кефят на такива са на тяхното ниво - малоумни пуберски кифли xD
моето определение за 'пич' е готин човек, което пък определено не е алкохолик, наркоман, секс-манияк и мега пушач хД
And I am not afraid to die.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
Love is not like anything,
Especially a fucking knife!
+1...Първоначално написано от lone_wolf
веднъж един познат ми каза :"Бий за да те уважават.." и за съжаление беше прав, защото хората днешно време имат уважение и страхопочитание само към тези, които ги мачкат и тормозят , а тези които се стараят да се държат добре с околните са "загубеняци".... побъркан народ, братче...
+ 1 точно!Първоначално написано от haterkata
![]()
Точно! В нашия клас има един такъв и той е пича на класа![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Тва въобще не е вярно...Пичовете не се държат така..Пичовете са свалячите..![]()
Ти 'пич' ли искаш да си?