.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

какво може да е

От някъде 2 месеца отдолу ме сърби(задник и интимни части). Хигиената си я спазвам(веднъж на ден се мия отдолу само с вода тъй като отначало си мислех че е от интимния гел). Често се мажа с крем Здраве или леко се измивам с вода, колкот да престане сърбенето. Гледала съм се отдолу с огледалце, ама няма нищо, освен че съм леко зачервена. И аз нз кво да си мисля че е. Сърби ме и от чешенето(просто не се издъжа на моменти) май имам 1-2 ранички отдолу.. Чудя се какво може да е. Гъбички, хемороиди.. ама се си мисля да не е някакви пъпки или знам ли. Не водя полов живот(на 15 съм) и спазвам хигиена. Срам ме е да кажа на майка ми.. според вас какво да правя.

F sym

hottie
    Guest
    Не може да гадаем. Може да са хиляди неща. Отиди на гинеколог.

Град
    Страната на Чудесата
    преодолей срама и кажи на майка ти
    Fighting for nothing is what you're born for.

няма нищо срамно да кажеш да майка си - с нея всичко трябва да споделш -- и отидете да добър генеколог

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Не може да гадаем. Може да са хиляди неща. Отиди на гинеколог.
    +1
    A kak e vuzmojno da turpi6 tova 2 meseca?az na 2riq den sum posetila ginekolog ili pone po tel sumse konsultirala s nego!

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    няма нищо срамно да кажеш да майка си - с нея всичко трябва да споделш -- и отидете да добър генеколог
    +1

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: какво може да е

Цитирай Първоначално написано от h0lh0l
    От някъде 2 месеца отдолу ме сърби(задник и интимни части). Хигиената си я спазвам(веднъж на ден се мия отдолу само с вода тъй като отначало си мислех че е от интимния гел). Често се мажа с крем Здраве или леко се измивам с вода, колкот да престане сърбенето. Гледала съм се отдолу с огледалце, ама няма нищо, освен че съм леко зачервена. И аз нз кво да си мисля че е. Сърби ме и от чешенето(просто не се издъжа на моменти) май имам 1-2 ранички отдолу.. Чудя се какво може да е. Гъбички, хемороиди.. ама се си мисля да не е някакви пъпки или знам ли. Не водя полов живот(на 15 съм) и спазвам хигиена. Срам ме е да кажа на майка ми.. според вас какво да правя.

F sym
    възможно е да е микоза, но много по-вероятно е да е реакция на бельо, перилен препарат, превръзка или козметика - без да се забравя че вс те самите могат да доведат до микоза т.е. "гъбички".

редовния път е ОПЛ->талон, дерматолог.
    поправката става с мазилце локално понякога + хап вътрешно

ako ima6 samo p1p4ici i za4ervena koja moje da sa hlamidii .ama tva samo ginekolog moje da ti kaji sas sigornost .

6tom ne iska6 da kazva6 na maikati otiva6 na lekar .....

аллл и аз съм така от няколко дена ! 3-4 точно по същия начин ! и аз не мога да кажа на майка ми........ по мн причини/...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си