.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен Аватара на marjesa

! За всички ...

Какво бихте казали на всички обичани преди ?! Сестрами си пееше този откъс от някаква песен и се замислих .. тук пишем за сегашните проблеми , за разделите за това как да си го върнем .. ала бала .. Но преди тях е имало и други. Забравихме ли ги или просто не се сещаме за тях ?! Какво бихте им казали , което не сте посмяли или не сте се сетили да им кажете ?!
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami bih im blagodarila za hubavoto izjivqnoto vreme zaedno i za urocite,za6toto ot VSEKI sum nau4ila po ne6to-za otno6eniqta,za horata,za mujete i "hameleonoviq" im harakter

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: ! За всички ...

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Какво бихте казали на всички обичани преди ?! Сестрами си пееше този откъс от някаква песен и се замислих .. тук пишем за сегашните проблеми , за разделите за това как да си го върнем .. ала бала .. Но преди тях е имало и други. Забравихме ли ги или просто не се сещаме за тях ?! Какво бихте им казали , което не сте посмяли или не сте се сетили да им кажете ?!
    На едно момче,което значеше всичко за мен бих му казала много неща,но най-важното е,че го обичам.... И съм му много благодарна за всичко,което направи за мен.А това хич не е малко...И също така,че се надявам той да е адски щастлив,защото го заслужава!Има и други неща,но вече е малко късно за всичко!

На никой нищо не бих казала,защото никой не съм обичала
    А нещата,които ми се искало да кажа на бившите ,съм ги казала,освободила съм се от това и затова не мисля вече за тях и за изживяното,за болката ,само за хубавите неща си спомням.
    i got a little Secret for ya..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Ami bih im blagodarila za hubavoto izjivqnoto vreme zaedno i za urocite,za6toto ot VSEKI sum nau4ila po ne6to-za otno6eniqta,za horata,za mujete i "hameleonoviq" im harakter
    Много ми хареса това,което написа,че всеки човек се появява в живота ни,за да ни даде урок.Определено е така.... От всеки човек трябва да си извадим поука.Абе, просто да си научим Урока!И също така да не повтаряме грешките си...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Много ми хареса това,което написа,че всеки човек се появява в живота ни,за да ни даде урок.Определено е така.... От всеки човек трябва да си извадим поука.Абе, просто да си научим Урока!
    Ami,da,dali za hubavo ili lo6o si bil/a s daden 4ovek i 100% si nau4il ne6to ot nego.Ne stava vupros da pomni6 samo lo6oto,nezavisimo dali si go obi4al edi-koi si ili e bil prosto poredniq,toi e minal orez jivota ti i e ostavil nqkakva sleda tam,v koeto nqma ni6to lo6o-dori i tazi sleda da e lo6a.

Всъщност съм казвала почти всичко,което съм искала...може би бих искала да кажа на едно момче,че все още имам чувства към него,но не мога да тичам вечно подир него и да му угаждам,както и да се съобразявам с това,че видиш ли "той бил от популярните и не може да се чуваме често и тн."На другите...нямам какво да им кажа.

Почвам
    Скъпи Д.,
    Ти си прост!Не К. ами и още 1000 К-та да дойдат,няма да те променят.Тъп ше си умреш..И Сам..Представям си го..върховият момент, когато се сблъскваме в София на ъгъла на някой парк до Лъвов мост и аз съм смаяна (от смях) от жалкия вид, с който ще те съзря (с неумити очи, а може би зъби!) О,Отопия! Ако трябва да говорим сериозно ще ти кажа само това: Един ден, ще остане съвсем сам и само ти ще си си виновен за това!!
    П.С. И си заври Боди БилдингЪЪ отзадзе!

Скъпи И.
    Мноу та 'аресвам и ще се радвам ако споделиш чувствата ми ..обещаам поичи да не ти хапя зърното!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Във всяка една връзка се уча от моите и неговите грешки,преживяванията са много,но никога не се връщам назад

Град
    Париж
    Ми аз не съм обичла никой,н бих казала на момчетата,които наистина съм харесвала...че завинаги ще останат в сърцето ми!
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    L.A. \ Moscow

с бившата все още сме в добри отношения...
    Raise your fist!

Не съм обичала до сега... но на бившия си бих казала доста неща...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

бих му казала че всичко коет са му казали за мене е лъжа и че още го обичам адски многооооооооооооооооооооо оооооооооо

ддз пък мой да му кажа и др неща

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Единственото което ще им кажа е,че им благодаря страшно много ...за времето когато са били до мен и че никога няма да ги забравя!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Стара Загора
    Аз продължавам да си говоря с тях дори и сега така, че каквото искам да им кажа си им го казвам
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    Аз продължавам да си говоря с тях дори и сега така, че каквото искам да им кажа си им го казвам
    pravilno

Dori i da e sled mn vreme bih iskala 2-te mom4eta koito sum obi4ala da znaqt 4e nikoga nqma da zabravq tova koeto sa napravili za men i tova na kakvo sa me nau4ili. Ne znam dali nqkoga 6te sre6tna po dobri ot tqh. .

Вероятно ще му балгодаря за всички хубави моменти. Както и за всички лоши, защото са били ценни уроци.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Бих се извинила. Че така и не успях да бъда тази, която заслужаваше.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Кво да им казвам.. Наистина от всеки научаваш по нещо, може би бих им благодарила с половинчата усмивка. От друга страна те са едно тъпо минало, което в повечето случаи е предизвиквало е сълзите ми... и може би трябва да не гледам към него, а само да го имам като едно наум + уроците естествено. Животът е голяма школа (така казва баба ми)
    Не знам какво да мисля.
    Не бих искала да имам много контакти с първия ми приятел, но ако някога той ме потърси и си говорим за нас в минало време, може би ще му благодаря за някои неща... нямам идея.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Нищо-миналото си е минало..
    А не-на Риълчу,че му кажем,чед е бахти копелето и,че е погрознял..май е и по-нисък

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Я на сутринта съм пиян
    и не ги помня кои са били,
    така че нищо не мога да
    им кажа...и те
    ми ги отмъкват някви,ама
    я не се сърдя,щото и тях не
    ги помня кои са били и така
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

На бившата ще кажа че можеше поне да скъсаме като хора и да си запазим няккави добри отношения - а не да се направи и да се направи на таква гадна руса лигла 20 годишна при това-ужас !

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Totally-Erected
    На никой нищо не бих казала,защото никой не съм обичала
    А нещата,които ми се искало да кажа на бившите ,съм ги казала,освободила съм се от това и затова не мисля вече за тях и за изживяното,за болката ,само за хубавите неща си спомням.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си