- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме обича...а аз него не :(
Значи...аз съм момиче на 17[с някои се познаваме :Д] и искам да разкажа една моя история...Запознах се с едно момче в една дискотека и незнам как и кога стана,обаче той взе,че се влюби в мене.В началото си мислех че малко преувеличава и че неможе да ме обича,обаче вече 4-5 месеца той постоянно ми повтаря,че неможе без мене,даже ми е казвал че иска да прекара целия си живот с мене..и някакви такива неща.А аз немога да му кажа че искам да ме остави,защото ми е ужасно гадно за него,знам какво е да страдаш от несподелена любов...Пишеме си по скайпа и се държа мило с него,обаче немога да му дам това,което иска.Аз си имам приятел и не съм сигурна,че го обичам,обаче определено искам да съм с него,свикнах с него и ми е добре.Но незнам какво да правя с другото момче...Искам някак си да спре да ме обича,без да се налага аз да го отрязвам по най-долния начин и без да го карам да страда,защото ми е също и мн добър приятел и винаги ми помага и т.н но го обичам само като приятел.И искам да остана с момчето с което съм сега.На мен нищо не ми пречи сега да съм с приятеля си,обаче като си помисля как се чувства другия... Какво да направя?Може би след известно време нещата могат да се променят,но за сега не искам да имам нищо повече с него .. !! бихте ли ми дали съвет?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Еми гледай да го избягваш, ама по възможност без той да се усети, може като влизаш в скайп да се слагаш на инкогнито, ама в никъв случей ако си на линия и той ти пише ти да не му отг.Ако знаеш къде той ходи много често, гледай и ти да не си постоянно там.И така може би като не те вижда толкова често ще му е по-лесно да те забрави нз и аз.. Дано да си ми разбрала мисълта.
Po-dobre mu kaji direktno,4e iska6 da si prosto fr s nego.S dosega6tnite si deistviq samo mu dava6 naprazni nadejdi.![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ако ще се праиш на умен поне го направи на друго място .. пффПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Не бягай от проблемите, кажи му го, по-добре за него е да му го кажеш, а не да се надява. Кажи му, че много държиш на него и го уважаваш, но само като приятел. Така по-лесно ще те забрави, отколкото да се заблуждава, че може да стане нещо и гледай поне докато мине известно време да го избягваш. Успех![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
незнам как бих постъпила на твое място .. дори незнам защо пиша.. но момчето определено заслужава да му обясниш според мен това с отбягването не е добра идея
успех![]()
а пък на този нищо не му рабрахне му се връзвай
търси внимание
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз съм на мнение,че най-добре е да му кажеш в прав текст,че не изпитваш нищо към него.Вярно,че ще го заболи,но по-добре сега отколкото да няма представа за истинските ти чувства към него и да продължава да си въобразява ,че нещо може да се получи.
определно заслужава ... се пак и ти си виновна за това че толкос време го баламосваш а не си му казала още в началотоПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
А между другото той знае ли че имаш приятел
![]()
Еми знае..Първоначално написано от NEsumdani
![]()
Кажи на момчето и без тва друго не може да се направи. Не му давай напразни надежди, щом не можеш да му дадеш онова което иска![]()
тва е много гадно![]()
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Значи....истината най-много боли,но е най-добре да я кажеш.Кажи му че искаш да си останете приятели.Ще му стане много гадно,но ти все пак си имаш приятел,нали?Ще трябва да се примири с това....Кажи му,че искаш да си останете приятели,виждайте се,ходете на дискотека,на кафе,но пази границата приятелство-любов.Успех
Е тогава за кфо те преследва бахти ....Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
трябва малко достойнсто да има
![]()
кой е казал че я преследваПървоначално написано от NEsumdani
аз разбрах че и е приятно да излизат заедно и да си пишат в скайп например
![]()
Много повече ще го боли като си мисли,че има шанс с тебе...Ако знае,че си имаш приятел и твоите намерения са чисто приятелски значи това вече не е твой проблем.Ако не знае обаче,по-добре му кажи как стоят нещата защото според мен ще го боли повече с празни надежди!
е това 4-5 месеца повтаряне на "обичам те ... не мога без теб .. " и т.н. какво е ?!![]()
Написах го, понеже останах с впечатлението, че той знае за отношенията й с приятеля й, според мен няма кво да му казва в прав текст.Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
преследване знаеш ли какво е?Първоначално написано от NEsumdani
Целият съм в слухПървоначално написано от Re5peC7
вади тълковния речник и почвай
хаха не съм от тезиПървоначално написано от NEsumdani
ти си знаеш
Добре ве , постави се на нейното място .. Ти не искаш да си с някой, обаче в същото време този някоий не спира да ти пише, да ти повтаря че те обича, че не може без теб и тн ! С една дума ВМАНИАЧЕН Е !!! Ти няма ли да се чувстваш преследван/а ?! ( Сори ама не ти знам полаПървоначално написано от Re5peC7
)
ето го от тълковния речникПървоначално написано от anichkaaaa
няма 2 мнения по това ... момчето е маниак
![]()
при тея чувства по-скоро май се чувства гузна не преследвана, реакцията на едно преследвано момиче май би била другаПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
П.С. момче съм![]()
М и аз мисля,че не е добра идея да го избягваш,защото колкото повече го избягваш той толкова повече ще иска да те вижда и ще търси начини да те вижда [ поне така си мисля аз ]. Най-добре ще е да му кажеш,че изпитваш към него приятелска обич и искаш да сте само приятели,защото той сега си дава напразни надежди и после,когато си мисли,че изпитваш нещо към него,като му кажеш,че греши ще го боли много повече,защото ще те е заобичал повече.За т'ва че по-добре му кажи сега,а не да чакаш после. :}
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
маниак защото е влюбен в нея и е решил да бъде по-настоятелен и решителен от обикновенното ли? А и е нейна грешката след като не може да му обясни как седят точно нещата![]()