.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    ~~Where u want me to be ~~

Re: Той ме обича...а аз него не :(

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    ...без да го карам да страда,защото ми е също и мн добър приятел и винаги ми помага и т.н но го обичам само като приятел...
    при тея чувства по-скоро май се чувства гузна не преследвана, реакцията на едно преследвано момиче май би била друга

П.С. момче съм
    Тии пък откъде знаеш как се чувства ТЯ ?!

хахаха Приятно ми е Ванчо Врачката ми така си мисля просто... от това което прочетох... изказвам мнение.. моля ви не ме убивайте

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    хахаха Приятно ми е Ванчо Врачката ми така си мисля просто... от това което прочетох... изказвам мнение.. моля ви не ме убивайте
    Няма да те убивам ве

Цитирай Първоначално написано от pinky_shine
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    незнам как бих постъпила на твое място .. дори незнам защо пиша.. но момчето определено заслужава да му обясниш според мен това с отбягването не е добра идея
    успех
    а пък на този нищо не му рабрах не му се връзвай търси внимание
    Написах го, понеже останах с впечатлението, че той знае за отношенията й с приятеля й, според мен няма кво да му казва в прав текст.
    е аз не споря всеки си има мнение .. и аз си го изказах .. пък и ако тя иска да си останат приятели както написа няма да стане начина с отбягването защото тогава и като приятел ще го загуби затова е най добре да говори с него пък и не само заради това просто всеки чoвек заслужава поне oбяснение
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Значи...аз съм момиче на 17[с някои се познаваме :Д] и искам да разкажа една моя история...Запознах се с едно момче в една дискотека и незнам как и кога стана,обаче той взе,че се влюби в мене.В началото си мислех че малко преувеличава и че неможе да ме обича,обаче вече 4-5 месеца той постоянно ми повтаря,че неможе без мене,даже ми е казвал че иска да прекара целия си живот с мене..и някакви такива неща.А аз немога да му кажа че искам да ме остави,защото ми е ужасно гадно за него,знам какво е да страдаш от несподелена любов...Пишеме си по скайпа и се държа мило с него,обаче немога да му дам това,което иска.Аз си имам приятел и не съм сигурна,че го обичам,обаче определено искам да съм с него,свикнах с него и ми е добре.Но незнам какво да правя с другото момче...Искам някак си да спре да ме обича,без да се налага аз да го отрязвам по най-долния начин и без да го карам да страда,защото ми е също и мн добър приятел и винаги ми помага и т.н но го обичам само като приятел.И искам да остана с момчето с което съм сега.На мен нищо не ми пречи сега да съм с приятеля си,обаче като си помисля как се чувства другия... Какво да направя?Може би след известно време нещата могат да се променят,но за сега не искам да имам нищо повече с него .. !! бихте ли ми дали съвет?
    Слушай трябва да забравиш колко добри приятели сте били и какво прави той за теб от момента в който той се е влюбил това пиятелство е отишло на заден план.Трябва да спреш да се държиш толкова мило защото той и ти нямате нужда от такова държание,той в момента едва ли разбира от приятелската ти любов само думата "любов" му е в главата .Не му обяснявай че искате да си останете такива приятели щото вече не сте,просто останете приятели и се надявай той да си намери приятелка Успех!

Град
    Париж
    Имам същия проблем и то не с 1 момче... Казах му,че не може да има нищо между нас,че не го харесвам по този начин...ама кой ли ме слуша? Днес дори ми каза че ме обича (е поне беше по скайп ) и се измъкнах с 1 емотиконка "изумление" Ако някой може да каже нещо,което е сигурен че действа (от личен опит) ще съм много благодарна...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Аз в никакъв случай не мисля,че най-доброто решение е да го отбягвам..просто не искам... приятна ми е компанията му..мн ми е близък..знам че сигурно съм му дала напразни надежди,но какво да направя..той знае много добре че си имам приятел,който обичам,но въпреки това продължава да ми повтаря колко ме обича,как искал да съм негова и всякакви такива подобни неща.
    Не знам просто какво да правя.Или трябва да спра да се виждам с него или нз дали има някакъв друг начин.Просто обаче ще ми бъде много гадно да стигам до такива мерки понеже ще го нараня страшно много!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Аз съм на мнение,че най-добре е да му кажеш в прав текст,че не изпитваш нищо към него.Вярно,че ще го заболи,но по-добре сега отколкото да няма представа за истинските ти чувства към него и да продължава да си въобразява ,че нещо може да се получи.
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Значи...аз съм момиче на 17[с някои се познаваме :Д] и искам да разкажа една моя история...Запознах се с едно момче в една дискотека и незнам как и кога стана,обаче той взе,че се влюби в мене.В началото си мислех че малко преувеличава и че неможе да ме обича,обаче вече 4-5 месеца той постоянно ми повтаря,че неможе без мене,даже ми е казвал че иска да прекара целия си живот с мене..и някакви такива неща.А аз немога да му кажа че искам да ме остави,защото ми е ужасно гадно за него,знам какво е да страдаш от несподелена любов...Пишеме си по скайпа и се държа мило с него,обаче немога да му дам това,което иска.Аз си имам приятел и не съм сигурна,че го обичам,обаче определено искам да съм с него,свикнах с него и ми е добре.Но незнам какво да правя с другото момче...Искам някак си да спре да ме обича,без да се налага аз да го отрязвам по най-долния начин и без да го карам да страда,защото ми е също и мн добър приятел и винаги ми помага и т.н но го обичам само като приятел.И искам да остана с момчето с което съм сега.На мен нищо не ми пречи сега да съм с приятеля си,обаче като си помисля как се чувства другия... Какво да направя?Може би след известно време нещата могат да се променят,но за сега не искам да имам нищо повече с него .. !! бихте ли ми дали съвет?
    От всичко написано разбирам,че искаш максимално да предпазиш момчето от това,че ти не можеш да си с него...Хубаво,че си имаш приятел и си щастлива.На другото момче,колкото и да го заболи му кажи малко по-заобиколен начин,че си имаш френд и няма как да си с него....Понякога е по-добре да чуваме истината,колкото и да ни наранява тя.... Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си