- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме обича...а аз него не :(
Тии пък откъде знаеш как се чувства ТЯ ?!Първоначално написано от Re5peC7
![]()
хахаха Приятно ми е Ванчо Врачкатами така си мисля просто... от това което прочетох... изказвам мнение.. моля ви не ме убивайте
![]()
Няма да те убивам веПървоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
е аз не споря всеки си има мнение .. и аз си го изказах .. пък и ако тя иска да си останат приятели както написа няма да стане начина с отбягването защото тогава и като приятел ще го загуби затова е най добре да говори с него пък и не само заради това просто всеки чoвек заслужава поне oбяснениеПървоначално написано от pinky_shine
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Слушай трябва да забравиш колко добри приятели сте били и какво прави той за теб от момента в който той се е влюбил това пиятелство е отишло на заден план.Трябва да спреш да се държиш толкова мило защото той и ти нямате нужда от такова държание,той в момента едва ли разбира от приятелската ти любов само думата "любов" му е в главата .Не му обяснявай че искате да си останете такива приятели щото вече не сте,просто останете приятели и се надявай той да си намери приятелкаПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Успех!
Имам същия проблем и то не с 1 момче...Казах му,че не може да има нищо между нас,че не го харесвам по този начин...ама кой ли ме слуша?
Днес дори ми каза че ме обича (е поне беше по скайп
) и се измъкнах с 1 емотиконка "изумление" Ако някой може да каже нещо,което е сигурен че действа (от личен опит) ще съм много благодарна...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Аз в никакъв случай не мисля,че най-доброто решение е да го отбягвам..просто не искам... приятна ми е компанията му..мн ми е близък..знам че сигурно съм му дала напразни надежди,но какво да направя..той знае много добре че си имам приятел,който обичам,но въпреки това продължава да ми повтаря колко ме обича,как искал да съм негова и всякакви такива подобни неща.
Не знам просто какво да правя.Или трябва да спра да се виждам с него или нз дали има някакъв друг начин.Просто обаче ще ми бъде много гадно да стигам до такива мерки понеже ще го нараня страшно много!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1Първоначално написано от little_elf
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От всичко написано разбирам,че искаш максимално да предпазиш момчето от това,че ти не можеш да си с него...Хубаво,че си имаш приятел и си щастлива.На другото момче,колкото и да го заболи му кажи малко по-заобиколен начин,че си имаш френд и няма как да си с него....Понякога е по-добре да чуваме истината,колкото и да ни наранява тя....Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Успех!