- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме обича...а аз него не :(
Значи...аз съм момиче на 17[с някои се познаваме :Д] и искам да разкажа една моя история...Запознах се с едно момче в една дискотека и незнам как и кога стана,обаче той взе,че се влюби в мене.В началото си мислех че малко преувеличава и че неможе да ме обича,обаче вече 4-5 месеца той постоянно ми повтаря,че неможе без мене,даже ми е казвал че иска да прекара целия си живот с мене..и някакви такива неща.А аз немога да му кажа че искам да ме остави,защото ми е ужасно гадно за него,знам какво е да страдаш от несподелена любов...Пишеме си по скайпа и се държа мило с него,обаче немога да му дам това,което иска.Аз си имам приятел и не съм сигурна,че го обичам,обаче определено искам да съм с него,свикнах с него и ми е добре.Но незнам какво да правя с другото момче...Искам някак си да спре да ме обича,без да се налага аз да го отрязвам по най-долния начин и без да го карам да страда,защото ми е също и мн добър приятел и винаги ми помага и т.н но го обичам само като приятел.И искам да остана с момчето с което съм сега.На мен нищо не ми пречи сега да съм с приятеля си,обаче като си помисля как се чувства другия... Какво да направя?Може би след известно време нещата могат да се променят,но за сега не искам да имам нищо повече с него .. !! бихте ли ми дали съвет?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..